Şimdi Ara

Lineage2 Server Yapım Sitesi Gir seninde serverin olsun. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • lol Senin gibilerini çok gördüm ... hep aynı muhabbet hep aynı muhabbet...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gunesahmet

lol Senin gibilerini çok gördüm ... hep aynı muhabbet hep aynı muhabbet...

Pfffff ben neden senınle zaman kaybedıorumkı sen bu oyunlamı adam oldugunu zannedıosun bu oyunu ıyı bılsen ne olur adam olamadıktan sora simdi bana benı ıstedıgıne sor benı bılen bılır falan da fılanda laf etme bunlara karnımız tok bırde bunları cok gorduk hade sana kolay gelsın !
    Tamam sen kafana gore takıl !!!
    Daha fazla cocuk eglendıremem emzıgını baskasından ıste benımkı sana buyuk gelır!

• quote:

Bune sımdı yaaaa
    Delirtmek içinmi yapıon.
    Üffff sıkıldım ben ama haa tamam bırakıorum burda bı daha da bu konula alakalı cvap vermıorum i]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumcumx -- 3 Ekim 2008; 23:06:44 >

• Ahmet , Cumhur sakin beyler. Ben biliom ikinizde çocuk değilsiniz . Cumhur abi son günlerde çok asabisin biraz sakin usta.
  • Ya bırak Sait kim ne konuşuyorsa konuşsun ben başka türlüde keserim insanların sesini... Okuması yazması olmayan insanları niye alırlarki buraya anlamış değilim.

quote:

Pfffff ben neden senınle zaman kaybedıorumkı sen bu oyunlamı adam oldugunu zannedıosun bu oyunu ıyı bılsen ne olur adam olamadıktan sora simdi bana benı ıstedıgıne sor benı bılen bılır falan da fılanda laf etme bunlara karnımız tok bırde bunları cok gorduk hade sana kolay gelsın !
    Tamam sen kafana gore takıl !!!
    Daha fazla cocuk eglendıremem emzıgını baskasından ıste benımkı sana buyuk gelır!

Senin hayatın zaman kaybı önce onu telafi et... Bir ikincisi ben oyun oynamam... Adam olmadan adam gibi cevaplar vermeye çalışma... Demek ki hala tanımayanlar var :D... Ben hep kafama göre takılıyorum sana soracak değilim... Sendeki emziq kime ait... :D

• quote:

Orjinalden alıntı: saitx

Ahmet , Cumhur sakin beyler. Ben biliom ikinizde çocuk değilsiniz . Cumhur abi son günlerde çok asabisin biraz sakin usta.

Olm napim işte ya böyle elemanlarla arasıra kafa bulacan can sıkıntısını gidereceksin başka işe yaramıyorlar gece gece geyik muhabbeti edioz :D
    yok o ona küfretmiş bu buna küfretmiş sanki lafla peynir gemisini yürütecekler :D
    adam sana küfretmişse konuşmazsın gider adamın a..na edersin olduğu yerde kesersin sesini olur biter burda tartışınca ne oluyor ki onuda anlamış değilim. Cumhur dediğin elemanı görünce aklıma çok muhterem biri geldi. Sende çok iyi bilirsin Sait o arkadaşı :D Gerçi şu günlerde ne iş yapar merak ediyom hiç ses soluk yok...
  • valla bir söz söyle bin ah işit misali sakin olun beyler.
  • quote:

Ahmet , Cumhur sakin beyler. Ben biliom ikinizde çocuk değilsiniz . Cumhur abi son günlerde çok asabisin biraz sakin usta.

Haklısın sait kusura bakmayın herkesden ozur dılerım ....
    Bu aralar bazı seyler yolunda gıtmıoda onun sıkıntısını yasıorum ...
    Herkesden özür dilerim arkadaslar.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: cumcumx

quote:

Haklısın sait kusura bakmayın herkesden ozur dılerım ....
    Bu aralar bazı seyler yolunda gıtmıoda onun sıkıntısını yasıorum ...
    Herkesden özür dilerim arkadaslar.....

Sorun değil baba ya takılıyordum canım sıkıldı baktım sen biraz dolusun patlatayım dedim benimde canım sıkıldı :D
  • quote:

quote:

Olm napim işte ya böyle elemanlarla arasıra kafa bulacan can sıkıntısını gidereceksin başka işe yaramıyorlar gece gece geyik muhabbeti edioz :D
    yok o ona küfretmiş bu buna küfretmiş sanki lafla peynir gemisini yürütecekler :D
    adam sana küfretmişse konuşmazsın gider adamın a..na edersin olduğu yerde kesersin sesini olur biter burda tartışınca ne oluyor ki onuda anlamış değilim. Cumhur dediğin elemanı görünce aklıma çok muhterem biri geldi. Sende çok iyi bilirsin Sait o arkadaşı :D Gerçi şu günlerde ne iş yapar merak ediyom hiç ses soluk yok...

Cumcum benim akraban fln diil ama sana birsey soylemek istedim..

Tek bir msj yazicam bidaha yazmicam.

Diyosunki coluk cocuk kavya ediyor gene forum kirleniyor.

Madem kavga ederek forum kirleniyor sen ne yapiyorsun.

Coluk cocuk diyorsun sana ricam yazdigin ve kullandigin kelimeleri bir daha oku ve yasina uygun konusup konusmadigni bir dahda gozden gecir.

Zatan adam olan bir laf soyler anlayanlar anlar anmayanlarina hic tinlamaz neden uzatiosunki...

• quote:

Orjinalden alıntı: Bi1ReD

quote:

quote:

Cumcum benim akraban fln diil ama sana birsey soylemek istedim..

Tek bir msj yazicam bidaha yazmicam.

Diyosunki coluk cocuk kavya ediyor gene forum kirleniyor.

Madem kavga ederek forum kirleniyor sen ne yapiyorsun.

Coluk cocuk diyorsun sana ricam yazdigin ve kullandigin kelimeleri bir daha oku ve yasina uygun konusup konusmadigni bir dahda gozden gecir.

Zatan adam olan bir laf soyler anlayanlar anlar anmayanlarina hic tinlamaz neden uzatiosunki...

yuru baba kim tutar seni.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.