Şimdi Ara

Lineage2 Server Yapım Sitesi Gir seninde serverin olsun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaslar bu site ile sizde server acabilrsiniz her turlu ozellige sahip Databaseler yapılmakdadır.

www.l2serverim.tr.gg

• 3 tane serfer istiom 3 kere refresh yaptim olur mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: saitx

3 tane serfer istiom 3 kere refresh yaptim olur mu ?

3 refresh ancak bır server eder sait
    1 refresh de makına yolluyolar
    2cide internet baglıolar
    3cude gerı kalan ıvır zıvır

refresh yapmaya dewam edersen belkı player de gelır
  • Ben Soyle Bir Host İstiyorum Aşağıda Yazılı
    Faction Sİstemi JDK Kurulu Olucak...
    PvP Yapıldıgında Kazanan Kişiye Para ve İtem Gelicek
    High Rate Olucak..
    Ve Game Server Server Acıkken Hata Vermiycek.
    Java Emulatorleri Kendiniz Tasarlarsanız Cok İyi Olur..
    Muşteri Memnuniyeti İçin Beyenilmeyen Hostlarin parasını 30 Gun İçerisinde İade Ediyormusunuz?

Java Bilmeyen Adamlar Java Server Yapıp Satıyolar..Daha Dun Subclass Gorevsiz Nasıl Yapabilirim Diyen Adam? Size Soyliyim Satabilirmisiniz? Hyr. Nedenmi? Java Server Kurlumunu Kardeşim Siteden Okusa 5 Dk Kurar Yalanmı? Official Kurup Satın... Onuda Yapamassınız Nedenmi? Arkanızda VDS Ve VPS Hizmeti Veren Sponsorlarınız Olması Lazım Daha Fazla Rezil Olmayın Ve Sİlin O Siteyi..
    Bunu Yapanlarda L2PUSU Team:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shorty35 -- 1 Ekim 2008; 21:22:11 >
  • Valla kardeş açarsınız doğru 5 dakka da server kurabilirsin ama o kurduğun server da çok bug çıkyor.
    Gelen default package i kullanınca 1000 tane sorun çıkıyor.Eğer oyunu bilen adamsan ne bug lar olduğunu gözüne bata bata görürsün. Ayrıca bug'ı geçtim , prof bi lineage server açmak 5 dakkalık iş değil.
    Ben ilk açtığımda Linux da 5 dakkamı aldı ve 1 haftada tüm siteyi açarım dedim ancak bu işi bilen C1 den beridir bunun programlaması ile uğraşan bi arkadaşla tanıştım ve oyunu cidden çok derin bilen bi arkadaştı.
    kurulmasını düşündüğüm ciddi manada işe girdiğim server 5 dakka değil oldu 3 ay.
    Arkadaşlar bu işi ciddiye aldığınızda o kadar göründüğü kadar basit olmadığını anladım.
    Bunu ciddi yapmak istiyorsanız ciddi Java programlama ve Jyhton script bilmeniz lazım önce.

Benden size söylemesi
    l2wolf admin.
  • Ya Ben Birşey Dedimmide Bu Adam Benim Anamı Babamı Sovuyor? Ne bicim Adamsınız Siz Ya Birşeymi Dedik Burda? Admin Veya Modlar Bakarsanız Sevinirim bu Adam Banlanmassa Bende Kufur Ederim Bizimde Gururumuz War Deme? L2PUSU Team Devam Edin Kufurlere Daha Cok Kaybediceksiniz Oyununuzda Gmlerden Tut Admin Bile Kufur Ediyoru Videolar SSler Cıkartırma Bana.. Olan Gene Sana Olur Bukadar.....

+ Şikayer Edildin Artik Seni burda Tutarlarmı Bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shorty35 -- 1 Ekim 2008; 22:38:08 >

• CumCum Sana Kufur Edilmior Bana Edilior Aritk Talles Yok Merak Etme Tallesi Silebilirsin:D Ben Kufur Etmedim SADECE yORUMUMU Yazdım Yoruma Açık Değil heralde Kufur Edilior Bana Gereğinin Yapılmasını İstiyorum Yapılmıorsa Bizde Cevap veririz DH Guveniyoruz:)

HE L2PUSUNUN ADMİNİ YAKILCAK ADAM VARSA ODA SENSİN YORUMA AÇIK OL NEDEN saitx Yazdıgı Değilde Benim yazdıgım Sana Bukadar Koydu Bilmiorum Eger Koyduysa Neden Koydugunu Solede Bİzde Bilelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shorty35 -- 1 Ekim 2008; 23:25:33 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Shorty kardesım benım ne tallesle ne pusuyla ısım olmas sız sadece tallesten tanındıgınız ıcın genel konustum kusura bakma .
    Tabıkı sana karsı sarfedılen kelımelerın tartılacak yerı yok cok agır , ağır bıle hafıf kalıo bana edılse emın ol yerımde duramasdım.
    Kime olursa olsun bu tarz kelımeler kullanılamaz tabıkı hakkını arıyacaksın tabıkı cezalandırılmasını ıstıceksın ınan bana bende bu tarz konusmalar yapan kufur eden kısılerın cezalandırılmasını ısterım..

Cezada uzaklastırma olmamalı Direk..
    Senın adına uzuldum shorty cok talıhsız ...
    Haklısın hakkını almalısın....
    Gecmıs olsun kardesım.
  • Saol CumCumx Ya Banlamakda Nereye Kadar Adam Yeni Acc Acıp Gene Kufur Ediyor Bu bestsbs'nin Felan Msnde Bana Ettikleri Kufuruleri Gorsen Saten Seni Oldurcez Seni yakıcaz bilmem ne Bilmem Ne L2Pusu İsminde Saten Mafialık War Kendilerini Birşey Zannediyolarlar heralde. nese Bilemem Hepsi Lineage2turkiyeye Sonradan Gelen Adamlar Onlar Daha Server Kurmayı Bilmiyolarlardi Ben yardım Ettim yardım Edince Saol Yorum Yapınca Yuzumuze Tukuruluyor Menfaat Dunyası :(
  • Ben içinizde olmadıgım ıcın bılemıcem olan bıtenlerı ama sadece burda gorduklerım olmamalıydı cok talıhsız bır cevap olmus tum forum için cok kötü..
  • Öff bea millet yine başlamış çocuk kavgasına ...
  • Katılıyorum xD
  • quote:

Orjinalden alıntı: gunesahmet

Öff bea millet yine başlamış çocuk kavgasına ...

cocuk kavgası deıl ben kavgada bıle deılım ama adam shorty adlı arkdasa ana avrat kufur edınce olaylar bole oluyo..
    Sende anlamadan olaya atlarsın bole bay cok .miş
  • Kardesim Birakin Kim Ne Yaparsa Yapsin Sizene Birak Sevinsin Garip ;)
  • kardeşim şu forumu bari kirletmeyin ya.çöplüğe çeviriyonuz forumu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: grafkxx

kardeşim şu forumu bari kirletmeyin ya.çöplüğe çeviriyonuz forumu.

Hmmmm
  • quote:

Ne Alaka Çopluge ceviren Adam Banlandı Gordugun Gibi Bu Cevabı Yazmanın Mantıgı Yok?
  • quote:

Orjinalden alıntı: shorty35

quote:

Ne Alaka Çopluge ceviren Adam Banlandı Gordugun Gibi Bu Cevabı Yazmanın Mantıgı Yok?

bence daha sen banlanmamışsın demek ki gerek var bu yorumu yapmaya çoluk çocuk kavgasıyla çöplüğe çeviriyonuz işte.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cumcumx

quote:

cocuk kavgası deıl ben kavgada bıle deılım ama adam shorty adlı arkdasa ana avrat kufur edınce olaylar bole oluyo..

Çoluk çocukla muhattab olmayacak kadar bilgim vardır yeğen. Sen burada post kasmaya çalışacağına millete yardımcı olmaya çalış en iyisi. Bilmiyorsan en azından susda bişey biliyor sansınlar...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cumcumx

quote:

Çoluk çocukla muhattab olmayacak kadar bilgim vardır yeğen. Sen burada post kasmaya çalışacağına millete yardımcı olmaya çalış en iyisi. Bilmiyorsan en azından susda bişey biliyor sansınlar...

Sen oyle yapıosun galıba bılmedıgını bılıo gıbımı gosterıosun ...
    Ayrıca kendıne gel ben senın yegenın deılım yavsama ....
    Yasının basının adamı ol (artık yasın basın kac bılmıorum 0-6 yas arasıysan tam bu yasa uygun davranıosun)
    Benım kımseyle ısım olmas cokta tın yanı tamammı ben bir turk serverında oynamam bu yuzden hıcbırınıze yalakalık yapmak zorunda deılım sen ve senın gıbıler cokta umrumda olmas yanı....
    Hade sen gıt kumda oyna ... talkıng ısland kıyıları sana uygun bb.....

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.