Şimdi Ara

Bir Oyunda Private Server Nasıl Kurlur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar direk konuyu girmek istiyorum elimde bir oyun bu oyun kapandı ama setup dosyaları belegeler bilgisayarım duruyor ben bunu private server olarak nasıl kurabilirim teşekkürler.

• up
  • ilk olarak oyunun serverfilesı olması gerekli.Serverfiles internette paylasıldı sende indirdin diyelim bu seferde bir sunucu alman gerekicek.Elindeki client oyun dosylarını açıp düzenlemen gerekicek.Sunucu ip,port v.b.Kısaca hic ugrasmayın.
  • anladım gerçekten zor bu oyunu tekrar kurmak için toplanan 30-40 kişilik bir grubuz ama biz bunu yapamayız bilgi için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: okan2118

anladım gerçekten zor bu oyunu tekrar kurmak için toplanan 30-40 kişilik bir grubuz ama biz bunu yapamayız bilgi için teşekkürler

Evet bazı oyunlarda zor çok uğraşılır ama bazı oyunlarda'da çok kolaydır,genelde oyunların için server setup olanlar gayet kolay oluyor yönergeleri takip ederseniz sorunsuz halledebilirsiniz bir zamanlar biz 4 arkadaştık hergece oynardık server açmaya az uğraşmadık (america's army 2.8.5) o zaman gözümüzü korkutmuşlardı yapamazsınız diye ben sonra uğraştım yaptım (aslında çok kolaymış ya) vaktiniz ve daha önemlisi merakınız varsa elinizden kurtulmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EĞİNLİ

quote:

Orijinalden alıntı: okan2118

anladım gerçekten zor bu oyunu tekrar kurmak için toplanan 30-40 kişilik bir grubuz ama biz bunu yapamayız bilgi için teşekkürler

Evet bazı oyunlarda zor çok uğraşılır ama bazı oyunlarda'da çok kolaydır,genelde oyunların için server setup olanlar gayet kolay oluyor yönergeleri takip ederseniz sorunsuz halledebilirsiniz bir zamanlar biz 4 arkadaştık hergece oynardık server açmaya az uğraşmadık (america's army 2.8.5) o zaman gözümüzü korkutmuşlardı yapamazsınız diye ben sonra uğraştım yaptım (aslında çok kolaymış ya) vaktiniz ve daha önemlisi merakınız varsa elinizden kurtulmaz.

nasıl yapabilirm oyun şuan kapalı ama setup laucher dosyaları hepsi elimizde

• okan2118 O kullanıcısına yanıt
    Bizim oyunda kapalıydı amerikalı,kanadalı oyun arkadaşlarımın bilgi yardımı ile yaptım ayrıca google ve YouTube iyice bir araştırın mutlaka video falan paylaşılmıştır,genelde server setuplarının içinde bilgiler olması gerekiyor ve bazı laucher dosyaları sadece tıklama ile sizi yönlendiriyor deneyeceksiniz.
    @okan2118
  • quote:

Orijinalden alıntı: EĞİNLİ

Bizim oyunda kapalıydı amerikalı,kanadalı oyun arkadaşlarımın bilgi yardımı ile yaptım ayrıca google ve YouTube iyice bir araştırın mutlaka video falan paylaşılmıştır,genelde server setuplarının içinde bilgiler olması gerekiyor ve bazı laucher dosyaları sadece tıklama ile sizi yönlendiriyor deneyeceksiniz.
    @okan2118

vallaha o kadar bilgili değilim beceremem :/
  • Yanlış anlamayın sakın lafım sadece sizin şahsınıza ait değil ancak bu düşünce sanırım sadece bize has hep kolayca ulaşmak emek harcamadan sahip olabilmek aynı sizin düşündüğünüz gibi bende düşünmüştüm hatta şöyle birşey söylediğimide çok iyi hatırlıyorum (YOK OĞLUM BİZ BU İŞİ BECEREMEYİZ HEM SERVER FALAN PARAYLA ALINIYOMUŞ BİRAZ BAKTIM 3-4 MİLYARI BULUYOMUŞ) türünden abuk subuk şeyler söylemiş vazgeçmiştik sonunda bir gün canım sıkıldı aramaya başladım arkadaşlarıma mailler attım (oyundan tanıdğım arkadaşlar) tesadüfen bir video buldum.Çok kolaydı aşşağı yukarı 15 gün kanadalı arkadaşımla hergün hersatır bilgi için defalarca mailleştik onun anadili fransızca google çeviride anlam kaybı yaşadığımız için ingilizce,fransızca yazıyor herikisinide türkçeye ayrı ayrı çeviriyor,bende türkçe yazıp fransızca ve ingilizceye çevirip yolluyorduk çok sıkıştığımızda tek kelimelik mailler atıyorduk lafın kısası uğraşmadan emek vermeden bir şey olmuyor.

Ayrıca şu oyunuda merak ettim en azından adını pm atarak gönderirmisiniz ilgimi çekerse bakmak isterim umarım fps türü bir oyundur.

• Rise of kingdoms için nasıl açabiliriz bilginiz varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.