Şimdi Ara

LineAge2 TheGame Freya 500x PVP OYNAYANLAR COMeE!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 hatta 6 olduk arkadaslar phoenix deyiz herkesi bekleriz donate dolmus server biraz ders vermek lazm su cocuklara..

http://www.lineage2thegame.com/

Cr0mixTR - MilkshakeE = Murat
    phoenixTR = Beycan
    imanpower
    FinalHit - g0t =Eray
    theredflag = Aydın

1 arkadas daha katılıcak gelince nickini yazarım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milkshakee -- 30 Kasım 2010; 5:36:07 >

• serverda daha çok türk var türk kanalından bakarsanız iyi olur, arada bende sıkılırsam low rateden takılıyorum nick imanpower.
  • Yok mu baska gelicek item vs yardimim olur farmdayim bu ara her turlu yardim ederim Aydın arkadasa daha biraz once + 10 dagger verdim bow la takas edicekmis..

Saglam oyuncu araniyor WANTED PLZ!
  • arkadaşlar bende bu oyuna başlamak istiyorumm..bana temel bi açıklama yapacak olan warmı diğer oyunlar gibi hile hurda dönüyormu acaba? @milkshakee kardesim sen biliosun heralde
  • Vallahi hocam buyur gel bu oyun Tr de pek populer degil ortada 1 oyun varsa elbetteki 1 hilede vardır ama bu serverda pek sanmıyorum ben gh den adv'ye gectim gh vurmuyo adv olmuyo daha iyi oldu boyle =) bog kasıyorum bu aralar temen acıklamaları forumda gez okursun ilk olarak okcu ile baslamanı tavsiye ederim..
  • tamam kardesim tavsiyelerin için saol..ben lineage2 freya yı indiriyorum oyunda account almak ücretsiz dimi? yada oyun paralımı onu soruyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkaknc

tamam kardesim tavsiyelerin için saol..ben lineage2 freya yı indiriyorum oyunda account almak ücretsiz dimi? yada oyun paralımı onu soruyum

Low Rate server ile başlaman oyunu daha iyi özümsemeni sağlayabilir çünkü yavaş yavaş öğreneceksin ama diyosan gireyim hemen pvp servera ozaman kafan baya karışabilir... benden söylemesi

Ve soruna gelirsek private serverlarda ücretsizdir şu anki konudaki thegame server'ının 7x bartz olanında 7,8 türk takılıyoruz istersen gelebilirsin.... Tabi tercih sana kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Colibri. -- 30 Kasım 2010; 18:55:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: .Colibri.

quote:

tamam kardesim tavsiyelerin için saol..ben lineage2 freya yı indiriyorum oyunda account almak ücretsiz dimi? yada oyun paralımı onu soruyum

Low Rate server ile başlaman oyunu daha iyi özümsemeni sağlayabilir çünkü yavaş yavaş öğreneceksin ama diyosan gireyim hemen pvp servera ozaman kafan baya karışabilir... benden söylemesi

Ve soruna gelirsek private serverlarda ücretsizdir şu anki konudaki thegame server'ının 7x bartz olanında 7,8 türk takılıyoruz istersen gelebilirsin.... Tabi tercih sana kalmış

ben de sahsen low rate te öğrenmeyi seçtim iyi ki de öyle yapmışım yoksa beyin sulanması yasayabilirdim bi sürü buff bi suru class skill bi suru mekan, eyvah eyvah:)
    yine tercih sana kalmıs brkaknc kardeş
    bu arada selamlar olsun ey colibri:) bu akşam bi kama 83 patlatalım diorum cardi leri de alıp

• quote:

Orijinalden alıntı: ehueehue1

quote:

Orijinalden alıntı: .Colibri.

quote:

ben de sahsen low rate te öğrenmeyi seçtim iyi ki de öyle yapmışım yoksa beyin sulanması yasayabilirdim bi sürü buff bi suru class skill bi suru mekan, eyvah eyvah:)
    yine tercih sana kalmıs brkaknc kardeş
    bu arada selamlar olsun ey colibri:) bu akşam bi kama 83 patlatalım diorum cardi leri de alıp

Akşam gelirsen patlatırız...

• 500x için araniza katılabilirim Tlghn.gnc@w.cn eklerseniz ulaşirsiniz
  • bende öyle yapıyım o zamn ... bu oyun için içimde garip bi heyecan var hadi hayırlısı ya batacaz ya çıkacaz:)
  • Ben geliyorumm
  • Bende indirdim lineage 2 fakat account yok acaba ücretsiz account nereden alınıyo yada nasıl alınıyo acil yardım ederseniz sevinirim oyunu kurdum öyle duruyo lütfen acil yardım
  • Birkaç yama atılıcakmış hallettim bende oyuna başlıcam Character seçiminde tavsiyeniz varmı
  • 500x te oynayanlar varsa nickleri yazarlarsa iyi olur arada bende takılıyorum...

benimki "imanpower"
  • ben phoneix serverinde başladım fakat hiç türk yok eğer phoneix serverinde oynayan varsa benim nick Amazon24 83 lvl rogue
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.