Şimdi Ara

lineage2 yeni server

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 9 arkadaş yeni bir server arıyorum yardım ve tavsiyelerinizi bekliyorum(yaklaşık 4 yıl oynadım bu oyunu ,bırakmıştım tewkrar başlamaya kara verdim)suan gracia 2 yüklü pc de

• gracia final varsa l2speed.com a gidelim 2mizde ben daha yeni kasıyorum mükemmel bir server
  • interlude oynarı diyorsnız biz topluca l2native deyiz beklerimz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minastrith_58 -- 17 Ocak 2010; 13:21:59 >
  • l2 fahreneith veya bole bişy hop zonede war gir bak istersen g2 server
  • Piyasada olan Gracia2 ve Final iyi serverlar kapandı yada iyice sacmaladı....Pvp serverlar için soyluyorum...
    Çoğu serverlar ilk günkü tadını artık vermiyor...Bu yüzden bende uzunca bır süre ayrı kaldım oyundan ama canım sıkılıyordu aksamları haliyle ve bir arayıs içerisine girdim...Bir kardesım abi gel İnc de oynayalım dedı...Girdim oynuyorum...

Dedıgım gıbı server bılınen bırserver olumlu olumsuz bır suru yorumu olan arkadaslarımız vardır elbette...
    Ancak su sıralar cok da fazla secenek yok gıbı gorunuyor...

Kısaca soyle anlatayım...350x dı sanırım exp...FA toplayıp ıtem alınıyor..S gradelere kadar normal adena ile...S80-84 ler ise FA ile.
    Gözünüz korkmasın bır gunde yaparsınız...Kafanızı yoracagınız teksey enchant..Sub otomatık...Noblesse itemleri satılıyor...Ama Noblesse gerek de kalmıyor acıkcası...Giranda var +lı ıtemler satılıyor benım gıbı +basma ozurlu arkadaslar oradan yararlanabılır..

Servera kefıl olurmuyum? Olmam....Gelirsek yardım edermısın ? Bılmem....Aksamları eğlencesine girip oynuyorum..
    Gerci yardımlık bıseyde yok...Herkes bır sekılde halledıyor...Skill enchant da yapabılırsınız...Codexlerde hayvanlardan dusuyor....
    Yabancı arkadasın kurdugu bır clan var o klanda takılıyoruz..

Eh iste boyle...
    Benden bu kadar...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MuOnline Server Kurmak İstiyorum.
    10 yıl önce açıldı
    Silkroad Private Server'lar
    3 gün önce açıldı
    Yeni Server WoS
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.