Şimdi Ara

lineage2TheGame Freya oluyor.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • beyler servera katıldım 7xte oynuyorum ama tek kasmak çok zor hem kasmada hemde itemler konusunda yardımcı olabilecek varsa sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ehueehue1

gece torrentten indirmeye basladım % 50 yi falan gecti şimdilerde:) akşama hazır olurum muhtemelen..
    bu arada freya update inden sonra, tum yeni itemleri satan gm shop koymus salaklar bartz a , e millet de vesper lar falan döşenmiş tabi:)
    gm de 3 gün rollback yapmıs serverı..
    envogue dyna robe, andra notseen için dyna heavy yapmıştı, fear zakeni, scatofil baium unu kaybetmiş..
    allahtan foundation gauntlet ımı cumartesi pazar gunu yaptım da pek bi sorun olmaz işallah

test server helper, freya ile değişmişti. Öncekinde sadece sınıf seçimleri varken freyada pek çok şey var. GM'ler büyük bir hata yapmış neyse düzelttilerse sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: nerazzuri22

beyler servera katıldım 7xte oynuyorum ama tek kasmak çok zor hem kasmada hemde itemler konusunda yardımcı olabilecek varsa sevinirim...

içeride aslanbey, vadrigar (ben), efespilsen, achileas, xcolibrix ten birine pm atarsan yardımcı oluruz.
    hoşgeldin bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: guncebektas
    test server helper, freya ile değişmişti. Öncekinde sadece sınıf seçimleri varken freyada pek çok şey var. GM'ler büyük bir hata yapmış neyse düzelttilerse sorun yok

düzelttiler de eski tadını bırakmadılar server ın yaa..mobları gereksiz yere asırı güçlendirdiler, rb ler coşmuş durumda.
    freya olmadan önce zorlanarak da olsa daimon-the white eyed ve kamaloka 81 Lv rb leri tek basıma kesebiliyordum. hatta her gün xcolibrix le beraber kesiyorduk..
    ama şimdi anca 84 Lv pro tankla beraber anca zor kesiyoruz, 80 Lv cardinal olmasa onu da kesemiyoruz..
    şimdi anlıyorum, bu interlude oyuncularının neden soğudugunu yeni clientlerden..
    tamam armorlar silahlar falan güzel şekilde güzelleştirdiler yeni itemlerle falan da, abicim ben farming adamıyım, pve hastasıyım gideyim keseyim yardırayım falan yani benim olayım , öyle pvp heyecanım yoktur, bir tek castle siege leri cok severim..
    hiç tadını bırakmadılar ya hay Allah'ım
    ..

• sancakta herşeyin orjinal ayarını kullanacağız, eğer clientin hali hazırda varsa, birde bizi dene istersen. 2 haftaya kadar sunucu açılacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: ehueehue1

düzelttiler de eski tadını bırakmadılar server ın yaa..mobları gereksiz yere asırı güçlendirdiler, rb ler coşmuş durumda.
    freya olmadan önce zorlanarak da olsa daimon-the white eyed ve kamaloka 81 Lv rb leri tek basıma kesebiliyordum. hatta her gün xcolibrix le beraber kesiyorduk..
    ama şimdi anca 84 Lv pro tankla beraber anca zor kesiyoruz, 80 Lv cardinal olmasa onu da kesemiyoruz..
    şimdi anlıyorum, bu interlude oyuncularının neden soğudugunu yeni clientlerden..
    tamam armorlar silahlar falan güzel şekilde güzelleştirdiler yeni itemlerle falan da, abicim ben farming adamıyım, pve hastasıyım gideyim keseyim yardırayım falan yani benim olayım , öyle pvp heyecanım yoktur, bir tek castle siege leri cok severim..
    hiç tadını bırakmadılar ya hay Allah'ım

Zaten bu serverda orjinal ayarlarda yeni armorlar ve silahlar geldiğine göre gücümüz de artacak e zaten yeni yaratıklarda çok olumuyor yeni clientlerde doğal olarak oyundaki canavarları zorlaştırma yoluna gidiliyor yani bu serverda da orjinal NCSoft serverlarında da oyun böyle zaten düşünsenize s80 setle kestiğiniz bir mobu s84 le hayli hayli kesersiniz bunun için mobların zorlaştırılması gayet normal geliyor biraz can sıkıcı ama yeni setleri elde edince yeniden eski tadına zevk vereceğine inanıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: guncebektas

sancakta herşeyin orjinal ayarını kullanacağız, eğer clientin hali hazırda varsa, birde bizi dene istersen. 2 haftaya kadar sunucu açılacak

Buda Hükümete döndü bize gelin bu sorun çözülecek, bize gelin bunu yapacağız .(Adam 6 aydır oynuyor 6 aylık serverı bırakıp pek geleceğini sanamam)

• Gracia Final clientim vardı en son dun gece upload ettim tmmdır Freya clientim var buyuk ihtimal bu gece oyundayım yalnız yardımcı olabilicek kimse var mı buraya nick yada msn bırakabilirler mi?
    Cunku bu servera baslama sebebim Turk'lerin yogun ve kaliteli bir server olması
    Henuz low yada high rate de mi kasacagıma karar veremedim..

msn adresim : milkshakee@w.cn yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milkshakee

Gracia Final clientim vardı en son dun gece upload ettim tmmdır Freya clientim var buyuk ihtimal bu gece oyundayım yalnız yardımcı olabilicek kimse var mı buraya nick yada msn bırakabilirler mi?
    Cunku bu servera baslama sebebim Turk'lerin yogun ve kaliteli bir server olması
    Henuz low yada high rate de mi kasacagıma karar veremedim..

msn adresim : milkshakee@w.cn yardımlarınızı bekliyorum

High rate serverda gayet güzel ve Türkler vardır illaki ama biz 7 8 kişi 7x bartz ta takılıyoruz.(ama bu son günlerde iş yoğunluğundan herzaman giremiyor bazı elemanlar ben girmeye çalışıyorum.)
  • basladım Phoenix de nick : MilkshakeE

Guzel npc buffer setler gatekeeper lar silahlar simdilik bi sorun yok ama item konusunda yardıma ihtiyacım var!
  • Yok mu l2TheGame 500x phoenix de oynayan kimse ya kaldım boyle yardıııım
  • Birkaç kişi vardı orda ama sanırım yoklar artık istersen bartz a gel(eğer uzun süreli bir süreç istiyorsan.)
  • Vallahi hocam yardımcı olucaksanız surekli oynarım farm hastasıyım ben aslında :D
    bana kasıcagım itemi parayı yeri canavarı solicen ben oynıcam :D

Acıyorum hemen 1 acc o zmn..
  • Hehe aç dostum girincede direk sana seçenek sunucak diller hakkında türkçe yi seç ki türkçe kanaldan konuşabilelim eğer çıkmaz ise ".language" yaz açılan pencereden seç. o kanalı kullanabilmek içinde backspace'nin yanındaki tuşa bastıktan sonra yazışabilirsin.Benim hangi karakterde olduğum pek belli olmuyor "xcolibrix" ana karakterim ayrıca her ne kadar son birkaç gündür meşgul olsalarda vadrigar, aslanbey ve efespilsen adındaki arkadaşlara ulaşabilirsin...
  • Server düştümü yine acaba :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.