Şimdi Ara

lineage2TheGame Freya oluyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar su anda 20 dk gibi bir süre kaldı server ın freya olmasına.
    http://www.lineage2thegame.com/viewtopic.php?f=3&t=15949
    bu linkte freya ile test önizlemelerini görebilirsiniz..
    7x ve 500x serverlarımızda baslıyor freya..
    biz bir kaç Türk low rate teyiz.. ama high rate de bayağı bir türk oldugunu duymustum..
    buyrun gelin, elimden geldiğince yardımı esirgemem,
    forumdan da başta xcolibrix olmak üzere bir kaç arkadasımız da burada..
    vadrigar, aslanbey, efespilsen, xcolibrix, health nikleri oyun içinde ulaşmanız mğmkün akşam 8 den sonra.
    iyi oyunlar herkese iyi forumlar
    server için tıkla

• ya şimdi bide onun updatesi çıktı başıma yaw, neyse yeni heyecanlara yelken açalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Colibri. -- 13 Ekim 2010; 12:28:59 >
  • abi sabahtan beri 5.4 gb lik dosyayı indiriyordum bi baktım %14 de duruyor.. hay allahım dedim en bastan yardırıyorum tekrar
    bugun giremicems anırım oyuna:(
    bu arada bizim juja moirai circlet spoil etmiş bile:) hayvan herif ya
  • Patch yükleme seçeneğini C:\Program Files\NCsoft\Lineage II yapmayı unutmayınız yoksa hata mesajı alırsınız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApoCaLYpSe_35 -- 14 Ekim 2010; 0:24:20 >
  • gece torrentten indirmeye basladım % 50 yi falan gecti şimdilerde:) akşama hazır olurum muhtemelen..
    bu arada freya update inden sonra, tum yeni itemleri satan gm shop koymus salaklar bartz a , e millet de vesper lar falan döşenmiş tabi:)
    gm de 3 gün rollback yapmıs serverı..
    envogue dyna robe, andra notseen için dyna heavy yapmıştı, fear zakeni, scatofil baium unu kaybetmiş..
    allahtan foundation gauntlet ımı cumartesi pazar gunu yaptım da pek bi sorun olmaz işallah
  • bartz 7x deyim, türk klanı filan var mı gelim bende, Nick : TALAY
  • hali hazıra bir türk klanı yok, ama içerideki türkler olarak sürekli birlkite takılıyoruz genelde, xcolibrix raiders klanında, digerlerimiz kamelot klanındayız,
    içeride andrainanyas, envogue, achileas, vadrigar, aslanbey den birine söylersen alırlar klana, görüşmek üzere
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silkroad Private Server'lar
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşkkür ederim, andrainanyas ile görüştüm şuan clan penalty var yeni ayrıldım diğer klandan, yarın sizin klandayım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ehueehue1

gece torrentten indirmeye basladım % 50 yi falan gecti şimdilerde:) akşama hazır olurum muhtemelen..
    bu arada freya update inden sonra, tum yeni itemleri satan gm shop koymus salaklar bartz a , e millet de vesper lar falan döşenmiş tabi:)
    gm de 3 gün rollback yapmıs serverı..
    envogue dyna robe, andra notseen için dyna heavy yapmıştı, fear zakeni, scatofil baium unu kaybetmiş..
    allahtan foundation gauntlet ımı cumartesi pazar gunu yaptım da pek bi sorun olmaz işallah

Mevcut Epiloque client üzerinden update yapsaydın çok daha kolay olurdu. Benim net yavaş olduğu halde 7-8 saat içerisinde hallettim. Üst sınıf itemlerin shopta satılması hiç de iyi olmamış bence, low rate serverlerin doğasına aykırı olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ENCHANTER
    Mevcut Epiloque client üzerinden update yapsaydın çok daha kolay olurdu. Benim net yavaş olduğu halde 7-8 saat içerisinde hallettim. Üst sınıf itemlerin shopta satılması hiç de iyi olmamış bence, low rate serverlerin doğasına aykırı olduğunu düşünüyorum.

abi önce mevcut client updater ı kullandım ama tam bir update olmadı yanlış updater ı kullandım sanırım,
    yuzde 82 nin uzerinde su anda, torrentle indiriyorum bu sefer,
    gmshop un konulması bence bir yanlışlık uzerine oldu, cunku bu gmshoptan vesper falan satın alınmıs bir cok kişi tarafından ve bu yuzden de database 3 gun geriye alnımıs,
    low rate oldugumuz icin gm shop zaten sınırlı bizde biliosun agathion accessory life stone falan filan veriyor en fazla,
    ben de bu tür yüksek grade itemlerin gmshopta satılmasını dogru bulmuyorum, sonucta o gm shop u kullanmamak için, emek harcamak için low rate oynuyoruz.
    neyse düzelmiş ama sorun, görüşmek üzere tekrar

• tıkandım ya girmiyor bu ne yaparsam yapayım diff. hatası veriyor delirdim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaLaYweb

teşkkür ederim, andrainanyas ile görüştüm şuan clan penalty var yeni ayrıldım diğer klandan, yarın sizin klandayım :)

haha hoş geldin yarın bende gelicem %80 de freya sen kamelot klanına gir orda sağlam arkadaşlar var ben raiderstayım 1 sene oldu neredeyese ordaki arkadaşlıklarımda sağlam oluğu için kopmuyorum(ama bu gün yeni sistem de aldım 7-8 pencere açacam offf çok pis hırslandım 84 olmak istiyorummmm.)
  • ya beyler bana free freya torrent linki aticak olan varmi ? l2 oynamiyorum 2 aya yakındır canıma tak etti valla :D bu oyun bırakılmıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mec_Cem

ya beyler bana free freya torrent linki aticak olan varmi ? l2 oynamiyorum 2 aya yakındır canıma tak etti valla :D bu oyun bırakılmıyo

Freya Linkine BURADAN ulaşabilirsin torrent seçeneği en üstteki renki kutu içindeki link...
  • bende yeni başlayacağım bu server'a fakat indirdiğim rar dosyası crc hatası veriyor rar repairi indirdim onda da rar dosyası olarak görünmüyor yardımcı olursanız sevinirim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: nerazzuri22

bende yeni başlayacağım bu server'a fakat indirdiğim rar dosyası crc hatası veriyor rar repairi indirdim onda da rar dosyası olarak görünmüyor yardımcı olursanız sevinirim....

Tekrardan indirmen gerekli :((
    http://www.lineage2thegame.com/connect.php
    mirror 1 yada mirror 2 bağlantısından indirebilirsin...
  • arkadaslar, rar dosyasını acarken bir arıza cıkıyor, arşiv hasarlı diye...
    değil!
    bu salak winrar eger kayıtlı değilse bu hatayı veriyor..
    siz downloadınız bittikten sonra saglam bir winrar bulun crack edilmiş (veya para verip alın:) )
    bu şekilde bir sorun cıkmıyor, ben denedim oldu..bilgilerinize..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ehueehue1

arkadaslar, rar dosyasını acarken bir arıza cıkıyor, arşiv hasarlı diye...
    değil!
    bu salak winrar eger kayıtlı değilse bu hatayı veriyor..
    siz downloadınız bittikten sonra saglam bir winrar bulun crack edilmiş (veya para verip alın:) )
    bu şekilde bir sorun cıkmıyor, ben denedim oldu..bilgilerinize..

Peki benim winrar kayıtlı değil böyle bir hata vermiyor arşiv hasarlı diye?
    sanırım benim winrar salak değil akıllı
  • Arkadaşlar birde benim önerim olucak thegamereborn de cok guzel bir server zor ama zevklidir türk clanlarida mevcuttur bekleriz :))

XP/ SP x7, Adena x7, Drop x3, Spoil x5, Raid Items Drop x5, Quest x1,
    Raid Jewels Drop x1, Manor x3, Mercenary Guard Price x7, Fishing x3

http://www.thegamereborn.net
  • quote:

Orijinalden alıntı: nerazzuri22

bende yeni başlayacağım bu server'a fakat indirdiğim rar dosyası crc hatası veriyor rar repairi indirdim onda da rar dosyası olarak görünmüyor yardımcı olursanız sevinirim....

Eğer Rar açılmıyorsa harici diskin ve ya usb belleğin varsa başka bir bilgisayarda çıkarmayı dene büyük ihtimal işe yarayacaktır, aynısını başka bir oyunda yaşadım gittim başka bilgisayara taşıdım ve rar dosyasını orda açtım, dene bakalım umarım işe yarar...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.