Şimdi Ara

lineageii.net 100x Interlude (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20den aşağı düşmüyordu clandaki online sayısı şimdi 1 pt adam yok, niye la? oynasanıza :D patchı yenilemeyi mi unuttunuz? yada indiremiyormusunuz? upload ettim link atayım bi sn, hiçde söylemiyorsunuz :D

http://www.mediafire.com/download/m4ni5tn78andqki/system(2).rar
  • Ya bizim evde tadilat var bide şahsi işlerim felan hiç vakit kalmıyor oyuna bir açarsam dota felan atıyorum anca
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witchblade*

20den aşağı düşmüyordu clandaki online sayısı şimdi 1 pt adam yok, niye la? oynasanıza :D patchı yenilemeyi mi unuttunuz? yada indiremiyormusunuz? upload ettim link atayım bi sn, hiçde söylemiyorsunuz :D

http://www.mediafire.com/download/m4ni5tn78andqki/system(2).rar

Gece 2 de 14 kişi vardı sonra noldu bilmem :D
  • Önemli olan online sayımız değil ne kadar az kişiyle ne kadar iş yaptığımız. Şu an herkes gelişim evresinde ve 2-3 kişilik gruplarla oynuyor ama yakın bir zamanda kemik kadroyu oluşturmak zorundayız. Malum bosslar çıkmaya başladı ve sabit bishop,tank oynayacaklara ihtiyacımız var. Aksi taktirde daha önce de dediğim gibi sadece eziliriz. Hepimiz bunun farkındayız, yetkilileri göreve çağırıyorum yavaştan organize edin
  • Yine down.
  • 4 saattir server down hiç bir açıklama yok forumda nedeni ne anlamış değilim dünki ss ve pot bugunu çözmeye uğraşıyolar sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: RollBang

4 saattir server down hiç bir açıklama yok forumda nedeni ne anlamış değilim dünki ss ve pot bugunu çözmeye uğraşıyolar sanırım

Sürücü değişicez diyorlardı oda olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat

Yine down.

sen girmeye çalıştıkça down oluyor server :D senin yüzünden bizde oynayamıyoruz :D:D --HDDyi değiştiriyorlarmış yakında açılacakmış server

---------

bi tank gördüm galiba ama evet, tank oynayacak player de lazım.. bu arada bishop en son dert edeceğimiz şey galiba :D clan listesini aşağı çekerken bakıyorm da 5de1 healer/assistant :D siegeler başlar yakın zamana warlord falan lazım bu da ilgililere duyurulur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 15 Haziran 2013; 13:57:30 >
  • Witchblade* W kullanıcısına yanıt
    Banyoda yaptım halbuki
  • quote:

Banyoda yaptım halbuki

sıkıntı yok şuan :D gel hadi

bu arada TANK lazım beyler ve isteyen varsa WARLORD lazım olacak bu 2 class ileride

*edit: archerlerin dmgleri sağlammış :D mageyi farmer olarak açın (yeni başlayacaklar) main archer olsun iş görür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 15 Haziran 2013; 15:06:02 >
  • quote:

quote:

Banyoda yaptım halbuki

sıkıntı yok şuan :D gel hadi

bu arada TANK lazım beyler ve isteyen varsa WARLORD lazım olacak bu 2 class ileride

*edit: archerlerin dmgleri sağlammış :D mageyi farmer olarak açın (yeni başlayacaklar) main archer olsun iş görür

Oyundayım darkhell dark elf okçu açtım :D
  • eRcn. kullanıcısına yanıt
    Vay süleyman.
  • Nasıl olmuş Alihan

lineageii.net 100x Interlude
  • quote:

Orijinalden alıntı: kezbaneu

Nasıl olmuş Alihan

eline sağlık ama yeniden clan kurarsam adı ClanDonanimHaber olacak :D yada sırf DonanimHaber :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 24 Haziran 2020; 3:6:22 >
  • biraktiysaniz bilelim beyler :D
  • iyi eğlenceler arkadaşlar.

derimki hak yola gelin orjinale başlayın. kurduğunuz bu ekiple bizim serverda rb bırakmazdınız. bir kayıt olun oynayın charınız her zaman orda kalıcak. üzülmeyeceksiniz en azından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosmodream -- 20 Haziran 2013; 0:47:25 >
  • orijinal oynadm ben :D ve bırakma sebeplerimi de belirttim hiç değilse nasıl birşey olduğunu tattım gözüm arkada kalmadan orijinalden yeteri kadar hevesimi aldım :)
  • quote:

orijinal oynadm ben :D ve bırakma sebeplerimi de belirttim hiç değilse nasıl birşey olduğunu tattım gözüm arkada kalmadan orijinalden yeteri kadar hevesimi aldım :)

yani o oynadığında bir free idi. bizim oynadığımız serverın da başlangıç kısmıda seninki ilen aynı. ama kolaylıkları var awaked class olup level 85 'den sonrasını için birşeyler düşünürseniz ginede gelin derim.

yani sormak istersim buda sizin için zor olmuyormu giriyorsun ekipinizle başlıyorsunuz oynuyorsunuz kasıyorsunuz lvl item clan epic derken tak diyip server göçüyor zaman kaybı emek felan gidiyor.

Kalıcı olmak icin bir başlangıç yapmak iyi olur sizler açısından.

iyi eğlenceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosmodream -- 20 Haziran 2013; 1:00:39 >
  • cosmodream kullanıcısına yanıt
    Oktay abi haklısın tamam ama orjinalde pek keyif alamadım ben. Yaklaşık 1 ay oynadım ve pvp skorum 10 olmamıştı bence lineage in olayı pvp abi o yüzden bana interlude mid rate serverlar çok daha zevkli geliyo. Tabi herkesin kendi zevkleri var ama ne biliyim her gün rutin işleri yapmak pek açmadı beni o yüzden bırakıverdim serveri belki bir gün tekrar başlarim bilemem ama şu anda bu tip mid rate serverlar daha cazip geliyo.
  • Lindvior clientiyle Dimensional Siege geldi serverlar arasi kale savasi suan core de yk ama amerika serverinda olacak yakın zamanda Core de yakın zamanda yaparlar

Tamamen pvp isi size bagli cayir cayir pvp yok ama simdi pvpsizde kesinlikle denilmez. Millet pvpden kasamiyor :D bunu diyebilirim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.