/attack diyelim ozaman :D sözlerim yanlış anlaşılmış galiba l2deki pvp stratejisine her clientinde saygı duyarım interludede bile ama tek tuşa basp karakterin elini kaldırp indirmesinden kendine pay biçenlere dayanamıyorum basıyorum gamatayı :D
interludede character elini kaldırıp indiriyor goddesste havada uçup iniyorlar :D oynadığım zamanda bi tane herif leveli armorları itemi falan var tepeden doğru üstümüze uçmuştu :D ben gelemem öyle şeylere :D zaten target alana kadar keser beni :D ve oynayana da saygım var ondan zevk alıyorsanız oynayın hacı saygı duyarım, ama interludeyi küçük düşürme çabaları nedir böyle? sanki l2yi goddesste öğrendiniz.. biz c3-c4-c6dan zevk alıyoruz siz goddessten saygı duymayı öğrenmeniz lazım ey gidi /attack'a alt + c'den bastığım zamanlar ey :D hadi öperler ben kaçtım
quote:
Orijinalden alıntı: epyhon
/attack diyelim ozaman :D sözlerim yanlış anlaşılmış galiba l2deki pvp stratejisine her clientinde saygı duyarım interludede bile ama tek tuşa basp karakterin elini kaldırp indirmesinden kendine pay biçenlere dayanamıyorum basıyorum gamatayı :D
Eminim curse of diease skill'ini bilmeyen bi insansın ve taktikden söz ediyorsun. Ve eminim Touch of death ile birlikte tam olarak cc atan hiç bi serverde oynamadın :D Ve tekrar eminim Arcana lord'da kullanılan Ice bolt ile Hierophant'da kullanılmayan Ice bolt'un arasındaki farkı bilmezsin.
Officalden gelip buraya yazan tum l2 arkadaslari tamamen sizin iyiliginizi dusunen bosa kurek cekmenize sabri tassmis olan kisiler bosuna vurdum kirdim olaylarina girmeyin Sadece bosa kurek cekiyorsunuz 1 aydir gezmediginiz server kalmadi kac patch indirdiniz :D Otomosyon programlarken kullandigim kodlardan fazla patch indirmisinizdir. Zaten yazan kisilerde bundan sonra yazmazlar onlarda bikti biktik ama kimi kazandirirsak kar dir diye dusunuyoruz. Allaha sukur cokta oyuncu var officalde turk olarak. en azindan 4 awaken classi gorebilenler :D
quote:
Orijinalden alıntı: Witchblade*
interludede character elini kaldırıp indiriyor goddesste havada uçup iniyorlar :D oynadığım zamanda bi tane herif leveli armorları itemi falan var tepeden doğru üstümüze uçmuştu :D ben gelemem öyle şeylere :D zaten target alana kadar keser beni :D ve oynayana da saygım var ondan zevk alıyorsanız oynayın hacı saygı duyarım, ama interludeyi küçük düşürme çabaları nedir böyle? sanki l2yi goddesste öğrendiniz.. biz c3-c4-c6dan zevk alıyoruz siz goddessten saygı duymayı öğrenmeniz lazım ey gidi /attack'a alt + c'den bastığım zamanlar ey :D hadi öperler ben kaçtım
saygım sonsuz bak yazdım orda :D hiçbirşeyi küçük düşürmeye çalışmıyorum ben sen yanlış ve ofansif algılıyosn yazdıklarımı sadece :D kaldık işe fanatiklik katmadım oyuna l2 olarak baktım god değil yada herhangi bir başka chapter deği benim sözüml f1 basarak artistik yapan mana potla mage oynayan x100000000 playerine :D :D
Beyler ben türk clanı arıyorum biliyosunuz artık pek cok oynayan türk clanları gorulmuyor deneyimlerim var centaur clanı ve wearesufficent clanları herkes bırakmıs veya officale gecmis cok eskiden oynadıgımız arkadaslarımı bile officalde gordum :D herneyse bu servera gelicem sırf turkler var diye birlikte olursak cok makbule gecer. nick Hopdedix Elvis Sultan belki tanırsınız :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme