Şimdi Ara

Lineageturk.comVideosu xD Ban'dan sonra gm nasıl olunur neler yapılır xD (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
8.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kime ne anlatıoz yiqit bizi bilen bilior ztn acırım acırım server icin harcadıkları paraya bizimde qunlerce uykusuz kalıp kastıqımız zamanlara acırım ....
  • valla kardeşim bu serverda olaydan tek anlayan turan vardı o da gidince ortalık onun bunun çöplüğüne dönmüş.bana video geldiği gün biraz abartılmış dedim ama az bile olmuş.ko tayfası felan anlamam.girdim karşı tarafın kaale alınmayan adamlar da vardı onların sublarını kendi ellerimle yaptım.eşşek gibi kasıolardı tabiri caizse. ama bide dierleri vardı üzerimde +3 ringler var adamda +16 var %100 mss kasarken beni kesio sonra ezdim dio.adama 400 vuruyorum adam bana sadece f1 le 1500 vuruyo.neymiş donateymiş.adamda +20 boss ring var.bu donate ise donateyi verene yazık.ki bide donate olmayan var gm alt charları //setparam rezili charlar onlara tarif yok zaten.kendilerini de rezil ettiler l2 yi de rezil ettiler yazık.acırım acırım biraz tanıma fırsatı bulduğum admini azmi beye acırım.iyi niyetli oldu yanlış yaptı.karşısında iyi niyet gösterdiği adamlar kuyusunu kazdı.yazık bir anlık dolduruşla iş yapmamak lazım.
  • katılıyorum sana murat azmi iyi iş yapabilirdi ama yanlış secim yuzunden kaybetti ...
  • ya adama kanım ısındı gerçi biraz hemşerilikten de var ama gerçekten işini adam gibi yapan 2 gm olsaydı serverda ii server olurdu işte yanlış seçim buraya kadar geldi
  • Hersey bi yana O Denisty denen edit donate chara +15focus db ile full str dyesi yapmıs 78 lwl Archer nasıl 1.2 k Critical Damage wurabilir sizce ? Normalde +4 tit armorlu bi archera 3k damageyi rahat gomuyorum fakat bu adam işi abartmıs karsısında cocuk war sanıo kesedim çekip gideyim hesabı..Gerci oyun oynamayı bilmior 3 kere oldurdum l.vuğu ana bacı sowdu..resimleri hala duruo..
  • koy apo resimleri burası acık bi platform ...
  • pişt Ovnc utanmıyonmı l2kingsteki donatelere msnden reklam yapmayı serveremize qelin demeyi bide reklam yapmıoz die konusuyon insanda biraz utanma olur sende oda yok allah ıslah etsin seni ...
  • Sallayın hocam server mantarmıs demekkı mantarlar ormanda olur l2 de ne ısı var anlamadım burası bızım dunyamıs l2 dunyası kirletılmesın lutfen roman rahat olun sızın karakterınızı herkes bilio kımsenın suphesı yok bosverın degmez dandık bı server için yıpranmaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumcumx -- 19 Temmuz 2008; 2:30:51 >
  • dogru soyledin biz bunlara guleriz geceriz aciz insan bunlar acınılcak tipler
  • +41 katılıyorum
  • Sonra bana diyorsunuz niye Türklere kılsın. Abicim ben Türklere kıl değilim (tamam bazılarına kılımda :D ) Türk server'larına kılım. Bunu belirttiğimde de sen ne biçim Türksün, yok Türk'ün Türkten başka dostu yoktur gibi zırvalamalar geliyor. Budur abi, bütün Türk serverlarında ya edit bilmem ne olur, ya dupe çalışır, ya 10 günlük oyuncuyu GM yaparlar.

Aman abi aman, benden uzak.
  • Arkadaslar bizim kurdugumuz servere gelin bakalim bunun gibi veya daha degisik bug lar varmi bizimkide turk serveri ama icerde ne donate var ne de oyle gmler 2 admin var sadece hem bizim bilmediklerimiz varsa onlarida ogretirsiniz zaten hep merak etmisimdir bilmedigim ne kaldi diye Bekliyorum www.L2Final-Force.com zaten forumda da yazmistim:http://forum.donanimhaber.com/m_24852172/tm.htm
  • Owunc ? owunc ? nerdesin bebem ?? hani icraat yok diyordun ?? owunc ?? bebe ? nerdesin yahu :D:D:D: aldjalkdakdhakhd :D:D:D

• ARKADAŞLAARRR!!
    Türk Aşağı Türk yukarı.
    Bizden başka bu oyun meselesini bu kadar gurur konusu yapan bu kadar bir vatandaşlığa bu kadar ırk'a bağlayan yok yahu!
    LÜTFENN!
    LÜTTFENN artık şu türk ve türkler kelimesi yerine başka şeyler bulalım.
    Kendi ırkımıza,milletimize saygımız kendini bilemeyen bir kaç şebelekten fazla olsun ve birileri bişey yapıyorsa onu kişiselleştirelim yahut gruplaştıralım.
    Türk diye yaptığımız genellemelerden kurtulalım lütfennn!

Psikolojik savaş ustası ajanların forumlarda ektiği türklük aşağı olmak demektir tohumlarını böyle aptalca söylemlerin tuzağına düşerek yeşertmeyelim.Çok rica ediyorum bunu düşünün biraz..
    Saygılar iyi oyunlar.

Not : Bu arada bu bug çalışması harika olmuş hakkını da vermek lazım

•  Lineageturk.comVideosu xD Ban'dan sonra gm nasıl olunur neler yapılır xD
     Lineageturk.comVideosu xD Ban'dan sonra gm nasıl olunur neler yapılır xD
  • gm in alt charı olan denisty (+20 set/weapon ) vs Suwari (+4 set +16 weapon )
    baya cebelenmesine ragmen %50hpye indiremeden gg xD

bide boyle bi ss var +20 set/silahlı mageyi kesip ustune tankı (hd+tit light setli olan tank oluo mhuauhauha ) ustune denisty bundan 5 dakka once artis artis ben yemege gidiyorum yiyen dokunsun demisti yanındaki adamlara guvenmi$ti lmao

• RaHaT Ve Kaliteli Bir Oyun İstiyorsaniz Http://L2WaRExTReM.No-ip.org Sizlerle PvP Serveri 24 Saat Online 24 saat PvP WarDir...
  • java serverlarla ilqilenmioruz saol başarılar size ....
  • şahsi fikrimdir...
    Official server ellbeteki javaya kıyasla harika birşey ama,
    oyuncu milleti bu illa ki bir bug/exploit bulacaktır ve eğer server sahibi olan şahış bu açığı
    kısa bir süre içerisinde kapayamıyor ve kargaşaya veya haksız kazanç /adaletsizlik gibi durumların ortaya çıkmasına sebebiyet veriyorsa, o durumda gitip de official server kurmanın hiç bir artısı da yoktur...
    Java yı kodlamak basittir, java bilgisi olan bir admin,
    server core değişiklikleri pratik olarak yapabilir java serverlarda
    ancak official server kullanıyorsan, server core değişiklikler yapmak için çoook fazla kasman gerekicek...
    Haa ama senin 4-5 kişilik programcı ekibin vardır, oyuncular bi dupe/exploit v.s.. birşey bulurlar anında fix ler bu programcı ekip o ayrı...

C++ ve Java nın çalışma mekanizmasını tam olarak bilmediğim için ayrıntısına giremeyeceğim ama özetle böyle... Bildiğim kadarıyla ( yanlışım varsa affola / düzeltin ) java ile debug yapıp, doğru komutları yazıyorsun, sorun halloluyor ama C++ ile problemi çözmek için, ta en başından tekrar kodlamak zorunda kalıyorsun... Bu yüzden diyorumki official server işletmek her babayiğidin harcı da değil.

Edit> yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Camelity -- 20 Temmuz 2008; 2:07:09 >

• java serverun buglari fixlemekle bitmez :) daha dorusu bug olmasina gerek yok java icin her gun yeni programlar gelistiriliyor bunlar bir ust versiyonda duzeltiliyor fakat yenileri cikiyor bu yuzden java serverler genelde 500x 5kx seklinde oluyor, vede surekli pvp ,pvp bi yerde sklir insan,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydeeli -- 20 Temmuz 2008; 0:30:54 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.