şahsi fikrimdir... Official server ellbeteki javaya kıyasla harika birşey ama, oyuncu milleti bu illa ki bir bug/exploit bulacaktır ve eğer server sahibi olan şahış bu açığı kısa bir süre içerisinde kapayamıyor ve kargaşaya veya haksız kazanç /adaletsizlik gibi durumların ortaya çıkmasına sebebiyet veriyorsa, o durumda gitip de official server kurmanın hiç bir artısı da yoktur... Java yı kodlamak basittir, java bilgisi olan bir admin, server core değişiklikleri pratik olarak yapabilir java serverlarda ancak official server kullanıyorsan, server core değişiklikler yapmak için çoook fazla kasman gerekicek... Haa ama senin 4-5 kişilik programcı ekibin vardır, oyuncular bi dupe/exploit v.s.. birşey bulurlar anında fix ler bu programcı ekip o ayrı...
C++ ve Java nın çalışma mekanizmasını tam olarak bilmediğim için ayrıntısına giremeyeceğim ama özetle böyle... Bildiğim kadarıyla ( yanlışım varsa affola / düzeltin ) java ile debug yapıp, doğru komutları yazıyorsun, sorun halloluyor ama C++ ile problemi çözmek için, ta en başından tekrar kodlamak zorunda kalıyorsun... Bu yüzden diyorumki official server işletmek her babayiğidin harcı da değil.
Burak hani zbye geliyodun olm dün o kadar bekledim :S
Gelin Ve Gorun Bug Serverimizda YokTur Hepsi Temizlenmis Bir ŞekiLDe HizMeTiniztedir.....
Ordan 2kkk yi geri alip -4kkk olur onuda bankaya atinca bankaya hic bise gitmez ama bana 2kkk verir.Ayni sekilde coin de o sekilde yapilabilir sadece bi seyin cift i olmasi lasim yani 2 coin le bi cok coin yapalir.onu programla yaptim -2kkk yi.vsvsvsvsvsvsvsvs hade bb. Ama yapan kim?
yakışırrr
o da güzel
Urasma Sirasi Bize Geçti Kimden: Websahost.com (websrz@gmail.com) Bu göndereni tanımıyor olabilirsiniz. Güvenli olarak işaretle | Güvensiz olarak işaretle Gönderme tarihi:21 Temmuz 2008 Pazartesi 03:55:32 Kime: admin@l2kings.com
Bekir Bu maili okuyorsan 15 gün içinde serverinda herkes seni satacağına şayit olacaksin....
Arkadaşlar iyi güzelde bu paranoyaklara benimle alakam olmadığınızı söyleyin yok 15 gün içerisinde serverida herkez beni satacakmış :D birşeyden korktuğumdan değil her gün yok şunu yapıcaz yok bunu yaptın yok suwari yok arananadam filan saçmalayıp duruyorlar :D bu konu çok derinden sarstı galiba bunları
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme