ama zaten link verilmiş arkadaşım sen ne konuda biraz düşünceli ol demek istedin anlamadım walla
hiz dusuk indirmesi 20 saat aliyo naberrrrr indirdim zaten
ARKADAŞLAR BEN BU SERVERDA O Y N A M I Y O R U M SERVER BENİMDE DEĞİL SADECE BÖYLE BİR TÜRK SERVERININ OLDUĞUNU BİLDİRMEK VE TÜRKLERİN İSTERSE KENDİNE AİT UZUN ZAMANDIR AÇIK OLAN BİR SERVERININ OLDUĞUNU SÖYLEMEK İSTEDİM
bu arada bu lineageturkey server inin acilmasina kac ay var daha 2007 gelmeden su 1 ay icinde acilir mi
ARKADAŞLAR BEN BU SERVERDA O Y N A M I Y O R U M SERVER BENİMDE DEĞİL SADECE BÖYLE BİR TÜRK SERVERININ OLDUĞUNU BİLDİRMEK VE TÜRKLERİN İSTERSE KENDİNE AİT UZUN ZAMANDIR AÇIK OLAN BİR SERVERININ OLDUĞUNU SÖYLEMEK İSTEDİM
arkadaslar c5 client linkine ihtiyacim var file planet parali yada ben beceremiyom.turk server sayfasindaki link de indirmiyo,baska link bilen varsa ve yazarsaniz memnun olurum.
Kardes eger c5 diyorsan onu ben indirdim oynuyorum kesinlikle saglam c4 diyorsan bozuk olmasi kesinlikle sanmiyorum benim basima da gelmişti winrar'in en son surumunu yuklemıstım olmustu umarım senınkıde olurr