Şimdi Ara

LINEAGETURKEY SERVER / PATCH - C5 CLIENT LINK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Lineage II Chronicle 5; Dath Of Blood

Server Rate:

- 20x EXP
    - 20x SP
    - 50x Adena
    - 20x Drop
    - 20x Quest Reward

Http://www.lineageturkey.com

Download ;

- Baglanti için Full Lineage II C5 Client ve LineageTurkey Patch Dosyasini Kullanin.
    - Client ve Patch Download ve Kurulum açiklamalari içinhttp://LineageTurkey.CoM/FoRuM/ adresini ziyaret edin...

Server-Duyurulari
    1: LineAge Turkey Serverine Hosgeldiniz...
    2: Serverde kufur, hakaret, uygunsuz davranislar sergileyenler sunucudan uzaklastirilir...
    3: iyi oyunlar...

DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN RiseOfJustice@hotmail.com ((( ENGİN )))

ÖZEL NOT : Server şuanda açık account alınabilir. Serverlarımızın güncellemeri olduğundan Patch ve System Dosyaları siteden silinmiştir. Güncellemeler en kısa zamanda tamamlanıp siteye Patch ve System dosyaları atılacak.

ARKADAŞLAR Size Servera Bağlanmanız icin gereken patch ve C5 Client Linklerini veriyorum herkeze iyi eğlenceler
    Burdan ful C5 ile patch dosyalarını indirebilirsiniz
    LineageTurkey Patch:http://TicariShell.NeT/L2Patch.rar
    Full c5 download:http://TicariShell.NeT/L2C5.zip
    Not:C5 Full install'ın boyutu büyük olduğundan Flash Get ile indirmeniz tavsiye edilir...
    Server ile ilgili bilgi icinhttp://lineageturkey.com a başvurabilirsiniz...

LineageTurkey ailesine Teşekkürlerimizle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJEngin -- 17 Kasım 2006; 23:33:34 >

• Tesekkurler Engin ama C5 indirmesi buyuk dert be sen indirsen ben sonra alsam senden
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfesTR

Tesekkurler Engin ama C5 indirmesi buyuk dert be sen indirsen ben sonra alsam senden
    ne demek sana External HDD ile atarim istanbulda olan yakında Olan arkadaşlara temin etmeye çalışıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfesTR

Tesekkurler Engin ama C5 indirmesi buyuk dert be sen indirsen ben sonra alsam senden
    oo hayırlı olsun yeni serverimiz ben c5 i zaten indirmeye başlamıştım :D iki güne iner gludio benim kimseye vermem oan göre :D
    katkılarıniçin sağol engin abicim (yalakalıkta yapalım :D )
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceeeeem

oo hayırlı olsun yeni serverimiz ben c5 i zaten indirmeye başlamıştım :D iki güne iner gludio benim kimseye vermem oan göre :D
    katkılarıniçin sağol engin abicim (yalakalıkta yapalım :D )

Alıntıları Göster
    Yaw şimdi bu server acikmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MORFEUS

Yaw şimdi bu server acikmi

Alıntıları Göster
    engin abi verdiğin haberden dolayı sagolaısn cok tesekkur ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bysamsun

engin abi verdiğin haberden dolayı sagolaısn cok tesekkur ederim

Alıntıları Göster
    ceeeeem yalakalık yapma lem :) gurol gel olm snde bende orada olcam canom :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2_Ran

ceeeeem yalakalık yapma lem :) gurol gel olm snde bende orada olcam canom :P

Alıntıları Göster
    Yaw oyuna login olmuyor şimdilik ben anarcyde pvp de takiliyom az c5 ögrenim
  • quote:

Yaw oyuna login olmuyor şimdilik ben anarcyde pvp de takiliyom az c5 ögrenim

Alıntıları Göster
    Engin ABİ verdiğin Linkler için teşekkür ediyorum C5 Client i ve Patch i senden alirim ben :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2_Ran

Engin ABİ verdiğin Linkler için teşekkür ediyorum C5 Client i ve Patch i senden alirim ben :D

Alıntıları Göster
    Kanka o servera login olmuyor boşa düştük 1 oyuna bu kadar bagli olcagimi bilmezdim o kadar fps oyun bitirdim hatta 1 ara rpg fable the lost coast böle bişeydi bitirmiştim (onada hasta olmustum) demek rpg hastasiyim
    Kimsede dogru dürüst server önerisi yok

• quote:

Kanka o servera login olmuyor boşa düştük 1 oyuna bu kadar bagli olcagimi bilmezdim o kadar fps oyun bitirdim hatta 1 ara rpg fable the lost coast böle bişeydi bitirmiştim (onada hasta olmustum) demek rpg hastasiyim
    Kimsede dogru dürüst server önerisi yok

Alıntıları Göster
    engin sana zahmet bana da gonderir misin c5 i adres:merkez mah. fahit cad. koksal1 sok. yasemin apt. daire 4 yenibosna bahcelievler ist. sen ver kargo ya ben burda oderim parasini
    abi pc de bi yawasla oldu allah belasini vermesin az kalsin kiracaktim net hizi dustu indirmeyi durdurdu o da yetmezmis gibi pm atacam size p buotnu bile hala acilmadi

he bu arada gelmek isteyen olursa eve de beklerim :D pek takilmiyorum evde ama olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: BlooDsS

engin sana zahmet bana da gonderir misin c5 i adres:merkez mah. fahit cad. koksal1 sok. yasemin apt. daire 4 yenibosna bahcelievler ist. sen ver kargo ya ben burda oderim parasini
    abi pc de bi yawasla oldu allah belasini vermesin az kalsin kiracaktim net hizi dustu indirmeyi durdurdu o da yetmezmis gibi pm atacam size p buotnu bile hala acilmadi

he bu arada gelmek isteyen olursa eve de beklerim :D pek takilmiyorum evde ama olsun

Alıntıları Göster
    bende burda bi adam bekliorum kac gündür getiricem getiricem dio bakalım getirirse bende gonderebiliriö kanka ama önce bana gelmesi lazım :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Tsuntsunemori

bende burda bi adam bekliorum kac gündür getiricem getiricem dio bakalım getirirse bende gonderebiliriö kanka ama önce bana gelmesi lazım :D

Alıntıları Göster
    ya ole bole deil pc deki yavaslama 9kb ile indirmeye calisiyorum siz dusunun halimi pm butonu hala acilmadi gonderen olursa sevinirim adresi verdim zaten i ustteki msjimda siz gonderin ben burdan oderim parasini

• quote:

ya ole bole deil pc deki yavaslama 9kb ile indirmeye calisiyorum siz dusunun halimi pm butonu hala acilmadi gonderen olursa sevinirim adresi verdim zaten i ustteki msjimda siz gonderin ben burdan oderim parasini

Alıntıları Göster
    bu arada arkadaslar biri gondersin dedim ama isim ve tel no su da gerekiyo galiba biri gondermeyi goze alabilirse tam adim tutku sedar uzun tel 02126396209
  • quote:

bu arada arkadaslar biri gondersin dedim ama isim ve tel no su da gerekiyo galiba biri gondermeyi goze alabilirse tam adim tutku sedar uzun tel 02126396209

Alıntıları Göster
    indiriyorum arkadaşlar 9 saat sonra bitcek gelcem hemenn
  • quote:

Orijinalden alıntı: imPsYcHo

indiriyorum arkadaşlar 9 saat sonra bitcek gelcem hemenn

Alıntıları Göster
    offff gormuyo musun sen ya burda indiremedigimden dolayi nasil izdirap cektigimi neden 9 saat te geliyorum diyip hava atiyosun tmm ben indiremiyorum ama biraz paylasimci biraz da dusunceli olalim pls

• quote:

offff gormuyo musun sen ya burda indiremedigimden dolayi nasil izdirap cektigimi neden 9 saat te geliyorum diyip hava atiyosun tmm ben indiremiyorum ama biraz paylasimci biraz da dusunceli olalim pls

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: BlooDsS

download linki istiyorsan al bende burdan indirdim :
    http://www.fileplanet.com/167356/160000/fileinfo/Lineage-II-Chronicle-5:-Oath-of-Blood-Client

• quote:

Orijinalden alıntı: imPsYcHo

quote:

Orjinalden alıntı: BlooDsS

download linki istiyorsan al bende burdan indirdim :
    http://www.fileplanet.com/167356/160000/fileinfo/Lineage-II-Chronicle-5:-Oath-of-Blood-Client

Alıntıları Göster
    ama zaten link verilmiş arkadaşım sen ne konuda biraz düşünceli ol demek istedin anlamadım walla

• ya arkadasim benim oynadigim server fbi tarafindan kapatildi :D turkserverini dusunuodum gelmeyi simdi direk dusunmeden baslicm ama :D c4le oynamsam :D c5i ne olur ? sizce olurmu ben c4 olan l2-es i bi sure c3le oynamistim:))))) bunda sizce hangi sorunlarla karsilasirim????bu arada yillarin l2cisi olarak sieage-pvp-lvl kasmada ustume tanimam 7x 10x serverlarda 80-77 lvllerde adamlarim war:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: krays

ya arkadasim benim oynadigim server fbi tarafindan kapatildi :D turkserverini dusunuodum gelmeyi simdi direk dusunmeden baslicm ama :D c4le oynamsam :D c5i ne olur ? sizce olurmu ben c4 olan l2-es i bi sure c3le oynamistim:))))) bunda sizce hangi sorunlarla karsilasirim????bu arada yillarin l2cisi olarak sieage-pvp-lvl kasmada ustume tanimam 7x 10x serverlarda 80-77 lvllerde adamlarim war:D
    yaw server da neden 1 kişi bile yok nezaman geliyorlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.