Bu seneki dönem ödevim lineer cebirt ve matrisler lise 3 gidiyorum ve bu konu hakkında hiç bir şey bilmiyorum açıkcası şu zaman kadar ilk defa duydum
öğretmen bu konuyu dönem ödevi şeklinde hazırlamamı ve sınıfta bu konuyu anlatmamı istiyor bana yardımcı olr musunuz nasıl öğrenebilirim? Nereden Hazırlaya bilirim bu ödevi
Ünivli olunca hakkına yazılmış şiirleri bile bulacaksın
bana lineer cebir deme
matrisler-determinantlar çok kolay ama çok işlem var. ondan sorun olmaz. ama lineer kazık gelmişti bana
quote:
Orjinalden alıntı: cerberus67
Bu seneki dönem ödevim lineer cebirt ve matrisler lise 3 gidiyorum ve bu konu hakkında hiç bir şey bilmiyorum açıkcası şu zaman kadar ilk defa duydum
öğretmen bu konuyu dönem ödevi şeklinde hazırlamamı ve sınıfta bu konuyu anlatmamı istiyor bana yardımcı olr musunuz nasıl öğrenebilirim? Nereden Hazırlaya bilirim bu ödevi
açıköğretim matematik kitabında gayet güzel anlatmış oradan yazabilirsin öss hazırlık kitablarında da olması lazım
quote:
Orjinalden alıntı: cerberus67
matrisler çok kolaydır,sorun değil al bi kitap öğrenirsin.bize onun fortranda programını yazdırtıyolar,işte orda ...çıyorum
oha biz onu üniversitede 2. sınıfta 1. dönem görmüştük.
liselere mi taşındı
Fazla bi olayı yok konu anlatımlı bi kitaptan çalışabilirsin..Matrisler kriptolojidede kullanılır ondan bahsedersende ilginç olabilir..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme