Şimdi Ara

Link Görünümü showthread.php?p=

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Vbulletin Forum kullanıyorum fakat mesajlar "domain.com/mesaj-konusu-gibi " değil "domain.com/showthread.php?p=123" şeklinde görünüyor.

Bunu nasıl "domain.com/mesaj-konusu-gibi" yapabilirim ?

İlginize Teşekkür Ederim.

• hangi sürümü kullanıyorsun? 4. sürümden sonra kalıcı bağlantı oluyor diye biliyorum. bunun dışında vbseo veya zointseo kurmak gerekiyor. genellikle vbseo tercih edilir, lisansı 100$, varez de bulunuyor.
  • 3.8.4 Sürümü kullanıyorum. Birde 4 sürümünden sonra 3 sürümleri bedava olmadımı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkutx

3.8.4 Sürümü kullanıyorum. Birde 4 sürümünden sonra 3 sürümleri bedava olmadımı ?

Hiç bir eski vBulletin sistemi bedava olmadı. Linkleri değiştirkmek içinse seo kurman gerekiyor.
  • quote:

3.8.4 Sürümü kullanıyorum. Birde 4 sürümünden sonra 3 sürümleri bedava olmadımı ?

ah be kardeşim nerdee. yoksa smf'de sürter miydim hiç? bu arada smf'de kalıcı bağlantı var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtkts

quote:

ah be kardeşim nerdee. yoksa smf'de sürter miydim hiç? bu arada smf'de kalıcı bağlantı var :)

Bir ara 3.8.x null sürümleri kapatılmayacak falan deniliyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sıradan Biri

quote:

Orijinalden alıntı: mrtkts

quote:

Bir ara 3.8.x null sürümleri kapatılmayacak falan deniliyordu.

açıkçası ben öyle bir açıklamalarını görmedim hiçbir yerde eğer böyle bir şey varsa şimdi smf yi vbulletin e geçiririm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.