Şimdi Ara

link kısaltarak para kazanma muhabbeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
2
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu link kısaltarak para kazanma işini bilenler yada yapanlar varmı ya internette onlarca sitede açıklanmış ama hepsi ayrı telden çalıyo hangisine inanacağımı şaşırdım
    daha önce bundan para kazanlarınız varmı hangi kısaltma sitesi daha ii parayı zamanında yatırıyorlarmı vs. bilgilendirebilirmisiniz lütfen

• Saçma geldi bana.
  • mesajim bulunsun
  • Ryuzaki Hideki kullanıcısına yanıt
    daha önce hiç duymadın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedorq

daha önce hiç duymadın mı?
    bc.vc
    adf.ly

bc.vc'den 5 dolar almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi overpSkpt -- 14 Haziran 2014; 16:46:12 >
  • Tıklama başına 0.0000001 $ veriyor, 100k abazan takipçili veya oyun sevdalısı bir hesabın yoksa uğraşmaya değmez
  • neselihayalet kullanıcısına yanıt
    naptın sen mıttar .d
  • overpSkpt kullanıcısına yanıt
    1000 tıklama başınamı?
  • thedorq kullanıcısına yanıt
    7266 tık $5.27971

Farklı ülkelerden gelen tıkların fiyat değişiyor.
    benim yaptığım sistemde sadece Türkiye değil farklı ülkelerden de geliyorlardı ama çoğunluk Türkiye'ydi.
  • quote:

bu link kısaltarak para kazanma işini bilenler yada yapanlar varmı ya internette onlarca sitede açıklanmış ama hepsi ayrı telden çalıyo hangisine inanacağımı şaşırdım
    daha önce bundan para kazanlarınız varmı hangi kısaltma sitesi daha ii parayı zamanında yatırıyorlarmı vs. bilgilendirebilirmisiniz lütfen

Tıklamaların hangi ülkeden geldiğine göre kazancın değişir. (tıklamadan kastım adam linke tıklayacak, 5 saniye reklamı izleyip reklamı geç butonuna basacak. Yani tıklayıp kapatırsa para yok.)
    Ortalama 1000 tıklama başına 0.80$ gibi bir para alırsın. En az 5$ olunca paypal hesabına çekebilirsin parayı.
    Sana önerim adf.ly kullanman.
    Ayrıca şunu unutma ki çok ciddi miktarlarda tıklama alman lazım. Forumlardan falan kazanamazsın yani.
    Ben kendi web sitemde indirme linklerini kısaltarak ek kazanç sağlıyorum. Tablosu da burada.
    Edit resim görünmüyor link vereyim.
    RESIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratti1990x -- 14 Haziran 2014; 17:06:04 >

• şu bin tıklama işi tek linkemi gelmesi lazım
    mesela ben 3 linkte 1000tıklamaya ulaştım 0.80$ geliomu yada başka bi fiyatmı gelio?
  • quote:

şu bin tıklama işi tek linkemi gelmesi lazım
    mesela ben 3 linkte 1000tıklamaya ulaştım 0.80$ geliomu yada başka bi fiyatmı gelio?

Hangi linkten geldiği farketmez. İstersen 1000 farklı linkten 1000 farklı tıklama gelsin
  • şimdi ben 1000tıklamayı kendi web sitemden aldım onlar hepsi türk
    girdim facebook sayfasına bi yorumun altına başka bi link attım bunada 1000tıklama geldi hepsi yabancı
    ikisi arasında herhangi bi ücret farkı olrmu?
  • quote:

şimdi ben 1000tıklamayı kendi web sitemden aldım onlar hepsi türk
    girdim facebook sayfasına bi yorumun altına başka bi link attım bunada 1000tıklama geldi hepsi yabancı
    Geçen sene sadece link kısaltmayla 60-70$ kazanmışlığım var
  • Yabancı ve sabit hit alabilirsen iş görür ama tr ye çok az veriyorlar

Toplam: 9251 Gösterimler, $12.91187 kazanılan

%90 tr kaynaklı bi kazanç
  • kafayı sıyırmak için güzel bir yol
  • EneRGy. kullanıcısına yanıt
    yok ya ek gelir olur fenamı
    öğrenciyiz zaten
  • quote:

şimdi ben 1000tıklamayı kendi web sitemden aldım onlar hepsi türk

Olur. türkler yabancılara göre daha az para ediyor. En çok para eden amerikanlar.
  • peki bu kısa.biz fln var türklerin çıkarttıkları onun hakkında ne düşünüon abim
  • quote:

peki bu kısa.biz fln var türklerin çıkarttıkları onun hakkında ne düşünüon abim

Kullanmadım. Ancak o türk sistemleri illegal reklamlar barındırıyor. (Adult falan değil. Virüs dağıtımı yapıyolar) Sizin o türk sitesinde kısalltığınız linke tıklayan adam eğer virüs yerse sizin güveniliriğiniz zarar görür. Ayrıca yabancı sistemlere göre daha az para veriyolar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.