< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savcınız -- 1 Ağustos 2023; 17:6:15 > |
LİNKEDLN'DE AĞ OLUŞTURALIM / 260+ KATILIM
-
-
pmden yolla ekliyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
up
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
✋🏻
linklerimizi direkt bu konuda paylaşsak daha iyi etkileşim sağlamaz mıyız hocam ? DH TYT/AYT forumu Linkedin Etkileşimi Ana Konu gibi bir şey olsa güzel olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 23 Kasım 2020; 21:32:45 > -
Evet hocam güzel olur varsa siz pmden link atın bana
https://www.linkedin.com/signup/cold-join?session_redirect=https%3A%2F%2Fwww.linkedin.com%2Fgroups%2F12483406&trk=login_reg_redirect/ DH TYT/AYT forumu üyeleri için Linkedin grubu açtım kullanan tüm dostları bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 24 Kasım 2020; 9:24:22 > -
Hiç ordan bakmadım reis :))
-
Yönlendirmiyor hocam
Link mi açmıyor sıkıntı ne hocam
-
Linkedln açılıyor fakat ana sayfada kalıyor öyle hocam
link açılmıyorsa arama kısmına DH TYT/AYT FORUMU yazarsan karşına çıkar hocam
-
Tamamdır hocam istek attım
-
reis baya karizmaymışsın :))
-
Bana mı dedin bilmiyorum ama eyvallah :)
-
güzel fikir
-
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Linkedin kullanımının temel amacı iş başvurusu yapmak isteyen kişilerin kolaylıkla iş başvurularını gerçekleştirmesi, Yapılan sunum, dosya ve birçok kitapların rahatlıkla paylaşılabilmesi, Bloglarınızın kolay yoldan reklamını gerçekleştirmek, iş hayatı ile ilgili konularda bilgi alışverişi yapmak gibi pek çok alanda fayda sağlıyor. |
Merhaba herkese. İçerisi adeta şampiyonlar ligi gibi. |
Benzer içerikler
- mert hoca mı bıyıklı matematik mi
- memur çocuğuna kyk yurdu çıkar mı
- plastik cerrahi maaş
- tyt 60 net nasıl yapılır
- roma hipodromu nasıl yazılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X