Şimdi Ara

[Linkler-Tarty?ma]Meizu Marka Telefonlara Türkçe Dil Yükleme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
388
Cevap
15
Favori
32.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aynen hocam tşk ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: spider-böcek

sonunda türkçeye çevirdim allah razı olsun

peki 4.5.4 mü bu rom?
  • neoty kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta indirmiştim sonradan da kontrol etmedim yüklediğim 4.5.3 olan rom . Türkçe olması yeterli benim için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meizu m2 (note değil) için bir gelişme var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TugraHan46

quote:

Orijinalden alıntı: spider-böcek

illegal intruction diye hata verip yükleme yapmadı bu hatayı alan oldu mu hiç
     [Linkler-Tarty?ma]Meizu Marka Telefonlara Türkçe Dil Yükleme�

Hayırlı olsun bu aslinda işlemin başarılı olduğunu gösteriyor. Sorun yok yanı bu SS i de konuya ekleyelim.

Bendede böyle olmuştu ve sonrasında cihaz çalıştı fakat bazı uygulamalarda donma yapıyordu. Bende romu flyme.en sitesinden tekrar indirdim. Bilgisayarda yapılan yöntem ile tekrar A roma dönüp romu system.i oluşturarak PC de attım. Konu başındaki gibi oldu SS gibi oldu ve cihaz daha stabil ve hızlı hale geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyasgor -- 7 Ekim 2015; 4:55:47 >

• Ben telefon üzerinden yapmıştım, ufak anlık donma oldu birkaç kez. Bilgisayar üzerinden mi yapmak lazım daha seri çalışması için?
    M2 not için diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Ben telefon üzerinden yapmıştım, ufak anlık donma oldu birkaç kez. Bilgisayar üzerinden mi yapmak lazım daha seri çalışması için?
    M2 not için diyorum.

Ben ilk önce pc'de atamaıştım ve telefon üzerinden terminal emülator üzerinden attım fakat yine stabil değildi. Sonra tekrar A roma dönerek pc ile yükleme yöntemiyle yaptım ve oldu. Sizdede böyle sorun varsa pc yöntemiyle yapın. Biraz zahmetli oluyor fakat anlatılanları dikkatlice yapınca oluyor.
  • peki I rom yapınca hava durumu İngilizce veya turkçe oluyor mu yosa hala çince mi?
  • quote:

uluslararası romlara şu adresten ulaşabilirsiniz ----->www.flyme.cn/en/firmware
    diğer romlara şu adresten -->http://www.flyme.cn/firmware.html

Ustam burdan M2 note için indirdiğim 4.5.4I rom acaba mini içinde olurmu. Olursa bir tanede mini olmak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: neoty

peki I rom yapınca hava durumu İngilizce veya turkçe oluyor mu yosa hala çince mi?

Hava durumu i romda yok olsada Türkiye için çalışmıyor bildiğim kadarıyla

• quote:

Orijinalden alıntı: ilyasgor

quote:

uluslararası romlara şu adresten ulaşabilirsiniz ----->www.flyme.cn/en/firmware
    diğer romlara şu adresten -->http://www.flyme.cn/firmware.html

Ustam burdan M2 note için indirdiğim 4.5.4I rom acaba mini içinde olurmu. Olursa bir tanede mini olmak istiyorum.

Mini için olmaz hocam onun uluslararası romunun çıkması lazım henüz resmi sitede yayınlanmadı

• start command :am start -a android.intent.action.MAIN -n com.android.settings/com.android.settings.root.RootRequestActivity --ei uid 2000 --ei pid 15296 > /dev/null 
    shell@m2note:/ #

hocam böyle bir hata alıyorum neden dir acaba.
  • İki gündür uğraşıyorum olmuyor?
    Emülatörde olmuyor, pc üzerinden olmuyor..

Birde şarj akşamı çıkarmıyor..
    sabah %100 ama akşama bitiyor..
    oyun, kamera falan yok.. sadece maillere bakıyorum ve konuşma o kadar..
    jiayu g6 vardı 2 gün gidiyordu.

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hulusi -- 9 Ekim 2015; 22:31:19 >
  • u0_a83@mx4:/ $ su
    WARNING: linker: app_process has text relocations. This is wasting memory and is a security risk. Please fix.
    WARNING: linker: app_process has text relocations. This is wasting memory and is a security risk. Please fix.
    u0_a83@mx4:/ #

su yazdığımda bu hatayı veriyor..
    dosya yöneticisinde img emulatör ile aç seçeneği de yok :)
  • Arkadaşlar cihazlarınız farklı model olabilir m2 mini m2 note ve mx5 belki 50 kere yaptım işlemi hatasız. Yazılanlarda bir şey yerde yanlş yapıyorsunuz büyük ihtimal ya root da ya busybox da problem olabilir. Sıfırdan temiz bir rom yükleyin yükleyeceğiniz Türkçe img sürüm ile aynı sürüm olsun. Sonra işlemleri baştan uygulayın

• Meizu m2(Note Değil) için image dosyası.
    https://yadi.sk/d/ydJdt4PNjRwir
    (Zipin içindeki dosyanın adını system-i olarak değiştirin.)
    Yine aynı talimatları izliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YalnızOsmanlı -- 10 Ekim 2015; 0:19:00 >
  • TugraHan46 kullanıcısına yanıt
    Hocam,

herşey tamam sadece

''su'' yazdığımda aktif olmuyor..
    telefon üzerinden uzun olan işlemde de telefon üzerindeki işlemde de ''su'' hata veriyor..
    telefona zaten kaç kere sıfırdan rom yükledim ettim olmuyor..
    busybox da %100 yüklendi..

Anlamadım bu su işi bozuyor :):)
  • shell@mx4:/data # su
    su
    shell@mx4:/data #

pc üzerinden uzun yol deneyince de bu hatayı verdi..
    su üper user değill mi? telefon root lu neden aktif olmuyor?
  • Cihazım m4..

yukarıdaki işlemleri defalarca denedim...
    win 10 kullanıyorum pc de acaba bundan olabilir mi? diyeceğim ama herşey tamam su komutunda takıldım..

google'dan baktım hataya ama çok bir bilgi bulamadım ingilizcem de iyi olmayınca sıkıntı.

telefonda şuanki kurulu rom: 4.2.8.2A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hulusi -- 10 Ekim 2015; 0:51:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hulusi

Cihazım m4..

yukarıdaki işlemleri defalarca denedim...
    win 10 kullanıyorum pc de acaba bundan olabilir mi? diyeceğim ama herşey tamam su komutunda takıldım..

google'dan baktım hataya ama çok bir bilgi bulamadım ingilizcem de iyi olmayınca sıkıntı.

telefonda şuanki kurulu rom: 4.2.8.2A

flyme.cn/firmwarelist-6.html

4.5.6a yükle hocam önce sonra bastan uygula işlemleri 456i için bide öyle dene

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.