Şimdi Ara

[Linkler-Tarty?ma]Meizu Marka Telefonlara Türkçe Dil Yükleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
388
Cevap
15
Favori
32.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • img haline cevirdim cinlinin verdiği linkteki program farklı yalnız ;şimdide kodlamadaki cihaz adını bulamadım örn( mmcblk0p18) hangi klasördeydi?? birde bu img haline dönüştürğüm dosyanın boyutu çinlini ndaha önce cevirdiği ile aynı oldu stabil sürüm 3-4 gün önce yayınlandı çinli 15 gün önce img haline getirmişti
  • Konu cinlinin konusunun tercümesinden ibaret değil. Cinliye de bazı şeyleri ben söyledim verdigi mx5 kodlarinin yanlış oldugunu, windowsta da donusturme yapılabileceğini gibi. Cinli linuxda donusturme yapıyordu ve nasıl yaptığını söylemiyordu. O yüzden programlar farklı.bunlar benim bizzat kullandiklarim.

Sen IMG donusturduysen sorun yok cinlinin IMG boşver. Cihazın modeli neyse konuda yazan ona uygun kodu kullan problem olmaz. Yada es file explorer gibi apk lar ile system dosyalarının nerede olduğunu gorebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • halletim updater script yazan dosyanın içindeymiş
  • teşekkürler

ilk denemede terminal tepki vermiyor diye kapatmıştım. şimdi 3-5 dk bekleyince oldu.
    bu arada attığım imei silinmedi. flyme hesabı silindi sadece. dosyalar da silinmedi hafızadaki...
  • Arkadaşlar denedim ve başarılı oldum. Yalnız size tavsiyem "FW 4.5.2.7i Stable: Download" bu sürümü indirmeniz. 5i sürümünde full türkçe değil 7i ile %100 e yakın türkçeleştirme yapılmış. Ama sistem klavyesine hala türkçe eklenmemiş, uygulama ile devam edeceğiz anlayacağınız.

• beyler gözünüzün yağını yiyim yardım edin.meizu m2 note telefon aldım çinden. telefonda 4.5.1A sürümü yüklü telefonda. ne yaptıysam bir türlü root edemedim. flyme hesabından denilenleri yaptım. daha nette yazan neler neler yaptım olmadı.bir de telefona uygun "A" romunu indirip telefonun hafızasına atıyorum ancak dosya yöneticisinde üstüne tıkladığımda update.zip dosyasını yüklemeye geçmiyor.dosyayı görüntüleme seçenekleri çıkıyor. kaç tane çeşitli "A" sürümü indirdiysem hepsinde aynı hata yapıyo. telefon arada bir kasıyo. yoksa hiç uğraşmıyacağım böyle romlarla. o yüzden yazılımını güncellemek istiyorum. ancak şöylede bir sorun var ki telefonda "yazılım güncellemeleri" kısmı da yok. lütfen yardım edin ....

• muratbasaran09 M kullanıcısına yanıt
    hangi dosya yoneticisi ile aciyon

• kendi yüklü olan orjinali ile
  • ryalp kullanıcısına yanıt
    kendi orjinal dosya yöneticisi ile
    recoveryden denedinmi

evet.cihazı kapalı bir şekilde pc ye bağlayıp sonra güç açma tuşuna basarak gelen yere update dosyasını attım.clean datayı da işaretledim ama olmadı
    bu sekilde ne hatasi verdi
    Zip dosyasida dogrumu mb ve isim olarak

isim olarak update.zip yüklemeye çalıştığımda "firmware carrupt" hatası veriyo. acaba telefonda bir kilit falan mı var ? telefon açıkken pc ye bağladığımda ve herhangibir dosya örneğin bir şarkı atmaya çalıştığımdda hata veriyo. dosyayı yazdırmıyor. bende update.zip dosyalarını hafıza kartına atıp oradan telefona taşıyıp kurmayı deniyorum ama olmuyor
    bu hata bozuk dosya hatasi eksik inmis olabilir
    Bilinmeyen kaynaklar haricinde baska kilidi yok
    Bende mx4 var ordan bildigim kadar anlatiyorum

dosyayı bir değil birkaç sefer indirdim ama yine aynı hatayı veriyor.elimde bir tane daha note 2 var onun sürümü 4.5.2A. aynı update zip dosyasını (4.5.1A) ona atıyorum. o telefon direk yüklemeye geçiyor.
  • Bi türlü rom yükleyemedim yardımcı olabilecek var mı

I sürümü hariç diğer bütün sürümler firmware kilitli. Yukarıda anlatılan yöntemlerle yüklenmesi gerekli.
  • MX4 için burada yazılanları aynen yaptım.

- Terminal'de ekran kilitlendi komudu yazdıktan sonra 5-10dk bekledim.
    - Uzun süre power'dan basılı tuttum kapattım.
    - Meizu logosu geliyor ama telefon açılmıyor.
    - Power ve Ses+ tuşu ile açtım.
    - Clear datayı işaretleyip açmaya çalışıyorum. Firmware not found veriyor.

Ne yapabilirim?
  • omeri7 O kullanıcısına yanıt
    Bilgisayara bağlayıp ana dizine uptade.zip dosyasını atacaksın veya uptade.zip dosyasını bilgisayara bağlı iken recovery dosyası açılınca içine atacaksın.
    uptade.zip dosyasını buradan indirdiğini farzederek yazdım.http://www.flyme.cn/en/
  • zkurt86 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Teşekkürler yanıt için. System upgrade, clear data ekranındayken usb taktım bilgisayara ;
    - Recovery diye 970MB 'lık bir disk çıktı
    - Buraya daha önce indirdiğim 4.5.5A update.zip dosyanı kopyaladım

Bu seferde;
    - Firmware corrupt hatası verdi.

Kapatıp açtıktan sonra yine denedim. Recovery'ye kopyaladığım silinmiş bu şekilde yaptığımda da

- Firmware not found

hatası veriyor. Sadece clear datayı işaretleyince geçiyor fakat yine meizu logosunda kalıyor telefon
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.