Şimdi Ara

[Linkler-Tarty?ma]Meizu Marka Telefonlara Türkçe Dil Yükleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
388
Cevap
15
Favori
32.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cihazım bi kaç güne elime geçer deneyeceğim. telefondan yapmak daha kolay gibi geldi. fazla bi farkı varmı rom atma işlemlerinden anlıyorum ama bilgisayardan bunlara atma biraz karışık geldi. telefondan yapma baya kolay gibi doğrumu
    sevenup46 hocam.
  • bide sizin verdiğiniz linkte 4.5.3i sürümü 738 MB flyme nin sitesinde 843 MB fark varmı acaba. yada onu indirip sizin yöntem ile yüklesek sorun çıkar mı ?
  • Telefondan daha kolay evet ama ben hiç denemedim. Siteden indirecegin uzantısı zip o normal ROM dosyası. Benim verdiğim link sistem.IMG dosyası farklı şeyler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladım hocam o zaman sizin dediğiniz gibi yapayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dextare

Bundan önce M1 kullandım aldıktan bir bir buçuk ay sonra A versiyona güncelleme ile Türkçe'de gelmişti, buna da gelecektir A versiyona.

Hiç sanmıyorum arkadaşım;
    Mx4 pro cihaz kullanıyorum.
    Lollipopa geçtikten sonra çıkan stable yazılımlarda Türkçe dili yok, olsada yarım yamalak. Örneğin 4.5.4A ve 4.5.5.A yazılımlarında Türkçe dil seçeneği yok.
    A / U / C versiyonu yüklenen cihazlara 28 temmuz tarihinden itibaren Türkçe desteği sonlandırıldı.
    Meizu müşteri hizmetlerine mail attım ;
    Hi,
    I have M462U model mx4 pro smartphone.
    My location Turkey.
    "I" versiyon firmware doesn't work in my phone.
    There is not Turkish language 4.5.4A and 4.5.5A stable firmwares.
    We want to Turkish language in these firmware.
    Please help us this issue.

Gelen mail aynen şöyle;
    Dear customer,
    Thanks for supporting MEIZU.
    We are deeply sorry for the inconvenience caused.
    Sorry to inform you that after update on July 28, all firmware of MEIZU products in the future won't support Turkish language.
    This only restricts to the chinese version firmware, but available in the international version in order to protect the legal rights of the international customers and prevent the illegal selling.
    Attention: The A/U/C flyme firmware are chinese version, the I version is the international version, they are not match and compatible, thus you can't change the firmware from A/U/C version to I version.

Bilginiz olsun arkadaşlar.

• Anlayacağımız şu,
    Çinden alınacak tüm meizu cihazlarda Türkçe dil seçeneği olmayacak. Bu cihazlar A , U ve C model cihazlardır.
    Çin dışında satılan tüm meizu cihazlar I romunu kullanacaklar. Bütün I rom kullanılan meizu cihazlarda Türkçe dil mevcut.
    Kitkat A tipi romların bazılarında da Türkçe dil seçeneği var.
    Meizu telefon alacak arkadaşlar bu konuya dikkat etmeli.
    Konuyu açan arkadaşa ayrıca teşekkür ederim.
    Güzel bir anlatım olmuş ama cesaret edip deneyemedim.
    Mecburen ingilizce olarak kullanmaya devam.
  • Biraz da telefonu ülkeye getirip satan firmayi korumak amaçlı sanırım mevzu. Turkce olacak ama sadece yetkili şirketin sattığı telefonlarda olması istenmis. Neyse ki teknolojide çareler tükenmiyor :)

• mekansız42 M kullanıcısına yanıt
    ben olanı söyledim hocam, ben m2 kullanıyorum şuanda daha önce çinden gelmiş m1 kullanıyordum A versiyonlu belli bir süre sonra gelen güncelleme ile "tamamen" Türkçe olmuştu, hatta sattığım kişiden ss isteyeceğim buraya koyarım.Bir örnek daha vereyim bir arkadaşım mx4 kullanıyor Çin'den gelen o da Türkçe versiyon kullanıyor.Ben buna dayanarak M2'ye gelebilir dedim yoksa kesin bir bilgim yok.
  • ss koyman ne fark eder yukarıda yazmıs yeni güncellemelerinde artık türkce olmayacagını belirtmiş yane mecbur i roma döndermesi gerekicek güncel versiyon kullanmak istiyorsa
  • O kadar da ümitsiz olmayin ya. Ben telefonu aldıktan 2 hafta sonra Turkce ROM yüklemeyi buldum nette. Meizu daha yeni yeni kullanılmaya başlandı Turkiyede. Bir suru programcı arkadaş var mevzu apklarin içine values-tr nin eklenmesi aslında atla deve değil. Sorunsuz decompile recompile edilse hiç durmam yaparım. Ama size tavsiyem A yada U ROM kullanmanız daha stabil bence. Bu versiyonlar cinli kullanıcılar için yapılıyor ve bug report olayı daha fazla onlarda.

• mx5 modeli var bende googleplay yüklüyorum ama açılmıyor tam açılırken kapanıyor sebebini bilen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_eser

mx5 modeli var bende googleplay yüklüyorum ama açılmıyor tam açılırken kapanıyor sebebini bilen varmı

Google play in farklı versiyonları var. Sizdeki uygun versiyon değildir. Telefonunuzda uygulama merkezi adında bir ikon var. Çince olabilir. Oradan arama yaptırarak uygun olanı indirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mekansız42

quote:

mx5 modeli var bende googleplay yüklüyorum ama açılmıyor tam açılırken kapanıyor sebebini bilen varmı

Google play in farklı versiyonları var. Sizdeki uygun versiyon değildir. Telefonunuzda uygulama merkezi adında bir ikon var. Çince olabilir. Oradan arama yaptırarak uygun olanı indirebilirsiniz.

Yok hocam google installer var onu indirdikten sonra otomatik olarak indirip açtı böyle bir sorun yaşayanlar google installer yüklesin telefonun marketinden
  • bu yeni yayınlanan ı lolipop romu nasıl img haline getiririz verilen programı indirdim rardan cıkardım guncel ı rom icerisindeki soylenen dosyaları klasörün içine attım cmd den verdiğin komutları yazdım img oluşmadı
  • Bi ekran görüntüsü atarsan bisey söyleyebiliriz. Xda daki eleman IMG ekler takip et orayı

• allah kahretsin bu cinlileri sopaliklar

meizu lar icin turkceyi cok mu zordu koymak burada satan firma varda almanyada yokmu koruma amaclari olsa oradada yaparlar

sikayet icin bu markayi kullanan herkesin sikayet maili atmasi gerek ki dikkate alsinlar

bende ingilizce olsa bir metin yazip sikayet maili atacagimda ingilizce yok

bir metin hazirlayacak arkadas varsa makbule gecer 30 veya 40 mail gitse sikayet olarak bence yaparlar.

• evet arkadaşlar sevenup46 konu sahibi arkadaşıma teşekkür ediyorum

gerekli desteği vererek telefonun türkçe ve yeni uluslararası rom atılmasında büyük yardımı olmuştur

sağolsun uzaktan bağlanarak 15 dk kada hallettik

kendisine tekrar teşekkür ediyorum.
  • quote:

evet arkadaşlar sevenup46 konu sahibi arkadaşıma teşekkür ediyorum

gerekli desteği vererek telefonun türkçe ve yeni uluslararası rom atılmasında büyük yardımı olmuştur

sağolsun uzaktan bağlanarak 15 dk kada hallettik

kendisine tekrar teşekkür ediyorum.

Sevenup46 hocanın emekleri asla inkar edilmez.Allah razi olsun kendisinden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi allah razi olsun arkadaslar ben mx5e uyguadim terminal emulator ile sizde yapabilirsnz TESEKKURLER ABI

• terminal emulator direk türkçeye çeviriyor mu arkadaşım?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.