Şimdi Ara

[Linkler-Tarty?ma]Meizu Marka Telefonlara Türkçe Dil Yükleme (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
388
Cevap
15
Favori
33.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    MX5 için uygun mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emanap78 E kullanıcısına yanıt
    Düzelttim hocam şimdi mx5 için. ilk mesajın sonunda kaynak link var ordan da bakabilirsiniz
  • teşekkür ederim hocam emeğinize sağlık

• Sayın TugraHan46
    Son olarak telefonumda yüklü olan 7I versiyonun üzerine mi 4.1I yı yükleyelim yoksa tekrar A ya çevirdikten sonramı 4.1I ve yükleyelim

• emanap78 E kullanıcısına yanıt
    Hocam her zaman yayinlanan son a roma gecmekte fayda var. Yukleyeceginiz i romun build no ile a romunki ayni olursa daha iyi olur. Sonucta hep bir uste yazma durumu var.

• MX4 PRO da yapabilen oldumu ya.
  • Merhaba bilgisayar ve telefondan deniyorum fakat ikisinde de ''su'' yazma kısmına geldiğimde ilerleyemiyorum öncesindeki herşeyi yaptım tüm mesajları okudum system-i'yi Dosya yöneticisinden Terminal emülatör ile çalıştırmayıda denedim fakat birlikte aç kısmında Terminal E. çıkmıyor malesef screenleri paylaşıyorum bilen varsa yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler :) (telefon modelim MX5 Flyme 5 A versiyonuna güncelledim eski sürüme dönmeye çalışıyorum)

[Linkler-Tarty?ma]Meizu Marka Telefonlara Türkçe Dil Yükleme�
     [Linkler-Tarty?ma]Meizu Marka Telefonlara Türkçe Dil Yükleme�

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veremlex -- 27 Ekim 2015; 23:30:33 >

• Bendeki cihaz A versiyon ve Türkçe dil seçeneği var. Ama %100 Türkçe değil. I versiyonlardaki Türkçe %100 mü ?

Busybox yükleyemiyorum bir türlü. Sürekli hata alıyorum. Çözümünü bilen varsa beri gelsin....

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratbasaran09

beyler gözünüzün yağını yiyim yardım edin.meizu m2 note telefon aldım çinden. telefonda 4.5.1A sürümü yüklü telefonda. ne yaptıysam bir türlü root edemedim. flyme hesabından denilenleri yaptım. daha nette yazan neler neler yaptım olmadı.bir de telefona uygun "A" romunu indirip telefonun hafızasına atıyorum ancak dosya yöneticisinde üstüne tıkladığımda update.zip dosyasını yüklemeye geçmiyor.dosyayı görüntüleme seçenekleri çıkıyor. kaç tane çeşitli "A" sürümü indirdiysem hepsinde aynı hata yapıyo. telefon arada bir kasıyo. yoksa hiç uğraşmıyacağım böyle romlarla. o yüzden yazılımını güncellemek istiyorum. ancak şöylede bir sorun var ki telefonda "yazılım güncellemeleri" kısmı da yok. lütfen yardım edin ....

Arkadaşım sorununu halledebildin mi? Bende de aynı sorun var, telefonumda 4.5.3A sürümü yüklü, appcenter ve yazılım güncelleme uygulaması yok, hakkında kısmında flyme hesabına girdiğimde root yetkisi için seçenek yok, telefona resetliyorum, fabrika ayarlarına yüklüyorum hiçbir şey değişmiyor. Flyme OS 4.5.4A sürümünü indirdim, aşağıda anlatılan gibi yaptım ama olmuyor, değişmiyor. Play store yok, türkçe yok telefonu kullanamıyorum.

-Cihazı kapatın
    -Ses açma ve güç tuşuna aynı anda basılı tutun bir süre bekledikten sonra bırakın
    -Telefonda recovery ekranı gelecektir. Ekranda clear datayı seçin
    -Telefonu bilgisayara bağlayın. Bilgisayarda RECOVERY adında bir disk görünecek, sanki usb bellek takmış gibi düşünün. İçine indirdiğiniz rom dosyasını atın.
    -Starta basın ve bekleyin. işlem tamam.

• quote:

Orijinalden alıntı: özer8376

quote:

Orijinalden alıntı: muratbasaran09

beyler gözünüzün yağını yiyim yardım edin.meizu m2 note telefon aldım çinden. telefonda 4.5.1A sürümü yüklü telefonda. ne yaptıysam bir türlü root edemedim. flyme hesabından denilenleri yaptım. daha nette yazan neler neler yaptım olmadı.bir de telefona uygun "A" romunu indirip telefonun hafızasına atıyorum ancak dosya yöneticisinde üstüne tıkladığımda update.zip dosyasını yüklemeye geçmiyor.dosyayı görüntüleme seçenekleri çıkıyor. kaç tane çeşitli "A" sürümü indirdiysem hepsinde aynı hata yapıyo. telefon arada bir kasıyo. yoksa hiç uğraşmıyacağım böyle romlarla. o yüzden yazılımını güncellemek istiyorum. ancak şöylede bir sorun var ki telefonda "yazılım güncellemeleri" kısmı da yok. lütfen yardım edin ....

Arkadaşım sorununu halledebildin mi? Bende de aynı sorun var, telefonumda 4.5.3A sürümü yüklü, appcenter ve yazılım güncelleme uygulaması yok, hakkında kısmında flyme hesabına girdiğimde root yetkisi için seçenek yok, telefona resetliyorum, fabrika ayarlarına yüklüyorum hiçbir şey değişmiyor. Flyme OS 4.5.4A sürümünü indirdim, aşağıda anlatılan gibi yaptım ama olmuyor, değişmiyor. Play store yok, türkçe yok telefonu kullanamıyorum.

-Cihazı kapatın
    -Ses açma ve güç tuşuna aynı anda basılı tutun bir süre bekledikten sonra bırakın
    -Telefonda recovery ekranı gelecektir. Ekranda clear datayı seçin
    -Telefonu bilgisayara bağlayın. Bilgisayarda RECOVERY adında bir disk görünecek, sanki usb bellek takmış gibi düşünün. İçine indirdiğiniz rom dosyasını atın.
    -Starta basın ve bekleyin. işlem tamam.

Hallettim hocam. A sürümü değilde diğer sürümleri indirip dene. Sanırım ben C sürümü indirip kurmuştum. Sonra burada anlatıldığı gibi türkçe romu kur. İyi çalışmalar

• muratbasaran09 M kullanıcısına yanıt
    Hocam zahmet olmaz ise indirdiğiniz romun linkini atabilir misiniz? Flyme sitesinde sadece A ve I (uluslararası) rom var. Başka yerde de bulamadım. Şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: özer8376

Hocam zahmet olmaz ise indirdiğiniz romun linkini atabilir misiniz? Flyme sitesinde sadece A ve I (uluslararası) rom var. Başka yerde de bulamadım. Şimdiden teşekkür ederim.

Hocam ben Q versiyonu indirip yapmıştım sanırım. Sen Q'dan başlayıp dene yinede hepsini. Hangisi olursa. Telefon ilk açılışta logo ekranında çince bir logo çıkması lazım sakın korrkma. Sonra ınternatıonal romu kurarsın. Kolay gelsin.
    http://flyme.cn/firmwarelist-10.html

• quote:

Orijinalden alıntı: TugraHan46

- Cihazınız m2 note, mx4, mx5 ise terminal emulatorde şu yazılacak tırnak işaretleri olmadan "dd if=/sdcard/system-i.img of=/dev/block/platform/mtk-msdc.0/by-name/system" entera bas bir süre bekle- Mx4 Pro için "dd if=/sdcard/system-i.img of=/dev/block/platform/mmcblk0p18/by-name/system"

Merhaba
    Benimde sıkıntım TR dil,
    M1 note'nin kendi menüsünde gelen güncellemeyi yaptım. Türkçe gitti, Eski versiyona dönüş yok malum. (indirip denediğm oldu)
    Firmware Corrupt hatasını aldım.
    Başlıktaki tarifde m1 note için açılama göreöedim. Tarifteki gibi telefonumu Türkçe ye çevirme ihtimalimiz varmı? Varsa yukarıda ki kod sırası nasıl olmalıdır.?

Birde şu sayfayı buldum, yardımı olurmu? bilemedim. olur derseniz Türkçeleştirip eklermisiniz?
    http://forum.xda-developers.com/meizu-mx/general/tutorial-bootloader-unlocking-mx4-m1-t3201715

Saygılarla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mango_75 -- 31 Ekim 2015; 13:35:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TugraHan46

https://yadi.sk/d/2YlCdjvAjtCvv

m2 mini 4.5.4i

denemedim
    icinde systen.img varmis

m2 mini satan varsa alınır :)

bunun ismini update olark degistirip kurabilirmiyiz.
    Saygilr...

• anka4545 kullanıcısına yanıt
    Olmaz Türkçeleştirme konusundaki gibi yapılması lazım @anka4545

• merhaba arkadaşlar burada yazanları adım adım uyguladım fakat telefonum hala türkçe olmadı yada bi yeri eksik yapıyorum ama nereyi çözemedim. bana yardımcı olabilecek varmıdır. mx pro4 var elimde. şimdiden herkese teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: amentus

merhaba arkadaşlar burada yazanları adım adım uyguladım fakat telefonum hala türkçe olmadı yada bi yeri eksik yapıyorum ama nereyi çözemedim. bana yardımcı olabilecek varmıdır. mx pro4 var elimde. şimdiden herkese teşekkür ederim

Hocam hangi adımda kaldınız. Bendede Pro var bir türlü halledemedim bir ara sıfırlayın baştan yapicam

• Hocam bu lolilop denen prg ile system-i yapamıyorum ve işin içinden çıkamadım

• @blazer95 ve @tugrahan pm lerinize bakarmısınız

• amentus kullanıcısına yanıt
    Mx4 pro system img 4.5.5i
    https://drive.google.com/file/d/0B8Zi6Xs3FmZlV1N0cHNnVkZNTWM/view?usp=sharing

Hocam konu üzerinden sorunlarınızı paylaşın bilen arkadaşlar da yardımcı olur. Tam olarak nerede takılıyorsanız yazın. Özel olarak telefon yada teamviewer destek veremiyorum ne yazıkki.
    @amentus

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.