Şimdi Ara

Linksys SPA3000 Voip Adapter FXS FXO PSTN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam, bu mesajı birkaç yerde attım neresi doğru yer karar veremedim

Resimdeki wireless sistem kurulu çalışıyor ek olarak dahil etmeye düşündüğüm 2 ad Linksys SPA3000 şekilde çizdiğim gibi çalışır mı? Ofiste sabit telefonum var bu ilaveleri yaparsam evden de çevir sesi alabilir miyim yada en azından dahili telefon olarak kullanabilir miyim ?
    Alakanızdan dolayı şimdiden teşekkür ederim
     Linksys SPA3000 Voip Adapter FXS FXO PSTN

• hiç mi anlayan yok bu işten en azından olur yada olmaz deyin arkadaşlar :)
  • iki cihazla paralel konuşabiliyorum ofise telefon geliyor fakat ne ofisten nede evden dış hat arma yapamıyorum
  • Sekilde goruldugu gibi calisir. Yani iki noktayi birbiriyle konusturur ama dis hat aramaktan kastinizi anlayamadim?
  • axiadam kullanıcısına yanıt
    Ofisteki cihazımın line girişine sabit hattım bağlı yati Türk Telekomun hattı ben point to point ayarı yaptım bu şekilde Sabit hattımı kullanamıyorum sadece dışardan beni arayan olursa konuşabiliyorum
  • incelerdim ingilizcem olsaydı keşke :) google translada birşey anlamak mümkün değil çok karışık görünüyo ayarlar voip hizmeti veren firmadan hem hizmet hemde yardım alsammı acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba size önerim SİP kullanmanız daha sorunsuz sistem kullanmış olursunuz.
  • Bende aynı sekilde kullanıyorum sikinti yok 5210 vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihaz ayarlarını paylaşırmısın..? ben hala dış hattı heriki cihazda kullanamıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.