Arkadaşlar modem almaya karar verdim ve linksys wag160n modelini düşünüyorum . vatanbilgisayarda indirime girmiş sizce bu modemi alsam memnun kalırmıyım acaba ? önerirmisiniz ?
Arkadaşlar modem almaya karar verdim ve linksys wag160n modelini düşünüyorum . vatanbilgisayarda indirime girmiş sizce bu modemi alsam memnun kalırmıyım acaba ? önerirmisiniz ?
forumun nobetci muneccimi olarak ben cevap vereyim, ne amacla kullanacaginiza bagli olarak cok memmun da kalabilirsiniz (eger bu cihazi kapi kapanmasin diye kapinin onune takoz olarak koyacaksaniz mesela) ya da hic memmun kalmayabilirsiniz de ( eger 2-3 blok otedeki evinize bu cihazi koyup gunduzleri isyerinden baglanmayi dusunuyorsaniz). forumda urun hakkinda daha evvel yazildi cizildi, ayrica bu model , istanbul ya da ankarada iseniz media marktte 120 TL idi 10 gun evvel belki magazadan almak, sonrasinda iade ederken daha isleri kolaylastirabilir, memmun kalmamaniz durumunda.
ana fikir: ne icin hangi ortamda kullanacaginizi bilmeden nobetti muneccim bile fazla bir sey soyleyemez.
evimde 1 adet masaustu pc ve 1 adette laptop um var evımın her yerınde ceksın bana yeterlı ve baglantı kopması yasanmasın hızlı bır baglant ıolsun yanı bu modemı aldıgımda baglantı hızım dusmesın bu saydıgım ozellıkleri kaldırabılecek bı modem mı ? önerırmısınnızz ?
Eski modemim Zoom X6'yı bağlayınca pingim 70, wag160N'i bağlayınca 200. Belki bendeki problemli.
Çekmecede duruyor wag. Zoom ile devam.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme