Şimdi Ara

LİNKSYS WAG200G Annex-A driver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yaklaşık 5 saattir LİNKSYS WAG200G Annex-A driverini arıyorum ama bulamadım kafayı yicem driveri olan paylaşırmı yada link vericek olan varmı
    acil lazım arkadaşlar şimdiden tşklr

• Modemi ethernet üzerinden kurmanız için sürücüye (driver) ihtiyaç yoktur. Ethernet sürücünüzün yüklü olması yeterlidir. Modem kurulumu aşağıda bağlantısını verdigim konuda anlatilmaktadir. Kolay gelsin.

http://resim.donanimhaber.com/m_39675029/mpage_1/f_/key_//tm.htm#39675029
  • arkadaşım modemi tanıtmadanda kullanmayı bende biliyorum ancak direkt ttnet üzerinden bağlanıyo ayarlarını değiştirip smile adsl olarak ayarlamam gerek
    bunun içinde driverini bulup yükleyip ayarlarını değiştirmem lazım
    varsa bilinen bir site paylaşırsanız çok sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kskemreksk
    arkadaşım modemi tanıtmadanda kullanmayı bende biliyorum ancak direkt ttnet üzerinden bağlanıyo ayarlarını değiştirip smile adsl olarak ayarlamam gerek
    bunun içinde driverini bulup yükleyip ayarlarını değiştirmem lazım
    varsa bilinen bir site paylaşırsanız çok sevinirim...

Modemin arayüzünde "kullanıcı adı" bölümü @ttnet olarak kilitli mi?
  • kilitli direkt o şekilde bağlanıyo
    yanlız senin arayüz dediğin verdiğin 192.168.1.1 yazılıp ordan değiştirile biliniyorsa bu modem üzerinden onu bilmiyodm daha yapmadım
  • quote:

kilitli direkt o şekilde bağlanıyo
    yanlız senin arayüz dediğin verdiğin 192.168.1.1 yazılıp ordan değiştirile biliniyorsa bu modem üzerinden onu bilmiyodm daha yapmadım

Verdiğim konudaki bilgileri kullanarak modem arayüzüne erişip kilitli olup olmadığına bakar mısınız?
  • valla modem şuanda bende değil anca akşam gidip bakabilirim inşallah arayüzüne girip değiştirebilirim eğer değiştiremezsem yarın görüşürüz arkadaşım.
    ilgin için çok saol çok tşklr yarın görüşürüz a.e.o
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

valla modem şuanda bende değil anca akşam gidip bakabilirim inşallah arayüzüne girip değiştirebilirim eğer değiştiremezsem yarın görüşürüz arkadaşım.

Rica ederim arkadaşım. Yardıma ihtiyaç duyduğunuz bir konu olursa, bulunduğunuz yerde internet mevcutsa akşamda yazabilirsiniz. Takipteyim konuyu. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kinesis -- 22 Eylül 2010; 19:57:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kinesis

quote:

valla modem şuanda bende değil anca akşam gidip bakabilirim inşallah arayüzüne girip değiştirebilirim eğer değiştiremezsem yarın görüşürüz arkadaşım.

Rica ederim arkadaşım. Yardıma ihtiyaç duyduğunuz bir konu olursa, bulunduğunuz yerde internet mevcutsa akşamda yazabilirsiniz. Takipteyim konuyu. Kolay gelsin.

kinesis çok teşekkürler dostum halloldu tam anlattığın gibi
    saol beni bi dertten kurtardın
    emeğine bilgine sağlık
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kinesis

quote:

kinesis çok teşekkürler dostum halloldu tam anlattığın gibi
    saol beni bi dertten kurtardın
    emeğine bilgine sağlık

Rica ederim. Yardimci olabildiysem ne mutlu. İyi akşamlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.