Şimdi Ara

Linksys WAG54G2 modem wifi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Linksys WAG54G2 ADSL2+ modemim var.Modemi ilk kurduğumda (1 hafta önce) 2 laptop(Kablosuz olarak) 1 de masaüstü(Kablolu olarak) bilgisayardan internete bağlanıyordum.İki gün önce modemimin wifi ışığı söndü ve dizüstü bilgisayarlarımdan kablosuz bağlantı kuramadım çünkü kablosuz ağlar listesinde modemim gözükmüyordu.Wifi düğmesine bastığımda ışığı belli bir süre yanıp sönüyor ve son olarak tamamen sönüyor, sürekli yanmıyor.Modemi resetleyip baştan kurmama rağmen sorun aynı şekilde devam ediyor.Yardımlarınızı bekliyorum...

Linksys WAG54G2 modem wifi sorunu

• selam

modemin uzerinde wifi tusu diye birsey yok, o wps sifreleme tusu, o tusa bastiginiz zaman wps kablosuz sifrelemeyi etkinlestirmis olursunuz, kablosuz baglanamamaniz normal olur, yeniden kablosuz ag kurmak gerekir, en guzeli cagri merkezini aramaniz olacaktir 0 212 444 2726,

benzer durumlarda firmware guncellemesi ve upnp kapatma ile kablosuz performansi gayet iyi oluyor....
  • quote:

Orijinalden alıntı: merih_onder@yahoo.co

selam

modemin uzerinde wifi tusu diye birsey yok, o wps sifreleme tusu, o tusa bastiginiz zaman wps kablosuz sifrelemeyi etkinlestirmis olursunuz, kablosuz baglanamamaniz normal olur, yeniden kablosuz ag kurmak gerekir, en guzeli cagri merkezini aramaniz olacaktir 0 212 444 2726,

benzer durumlarda firmware guncellemesi ve upnp kapatma ile kablosuz performansi gayet iyi oluyor....

Öncelikle teşekkür ederim.Kitapçıkta wifi tuşu yazıyodu o yüzden öyle söyledim fakat sorunum hala devam ediyor.wps şifreleme tuşu sürekli yanmıyor.wps tuşuna basıp bekliyorum fakat belli bir süre yanıp söndükten sonra tamamen sönüyor.Kablosuz ağ bağlantılarında modemim gözükmüyor kablolu bağlanmak zorunda kalıyorum ve evde bikaç bilgisayar var.Bu standart bi hata değil mi?Birkaç çözümü varsa daha detaylı anlatırsanız sevinirim.

• kablolu bağlı iken, internet explorer acin,
    192.168.1.1 e baglanin
    degistirmedi isen kullanici adi ve parola: admin
    kablosuza tiklayin
    Kablosuz güvenligi "manuel" e alin, asagidaki kaydet tusuna basin

yanindaki kablosuz guvenligi tabindan,kablosuz guvenlikten istediginiz sifrelemeyi yapabilirsini wpa2-aes oneririm

olmazsa ben yine 0 212 444 2726 ile konusmani zi oneririm
    bu arada.
    http://www.linksysbycisco.com/UK/en/support/WAG54G2/download

DEN ANNEX-A 1.00.17 yi yuklemeni oneririm, bunu kablolu bagli iken yapabilirsin
  • Linksys' i aradım adam daha önce yaptıklarımın aynısını yaptırdı.Sorun çözülmedi garantiye yolladım.Modem de geç açılma falanda başlamıştı sanırım bozuk modem.Yardımlarınız için çok teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: petedunham

Linksys' i aradım adam daha önce yaptıklarımın aynısını yaptırdı.Sorun çözülmedi garantiye yolladım.Modem de geç açılma falanda başlamıştı sanırım bozuk modem.Yardımlarınız için çok teşekkürler..

Bende de aynı modem vardı, sizin durum ne oldu, garantide değiştridiler mi? Problem hala devam ediyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.