Şimdi Ara

LİNKSYS WRE54G KABLOSUZ ALAN GENİŞLETİCİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ADSL modem olarak linksys'i kablosuz olarak kardeşimle beraber kullanıyoruz.Ana cihaz alt katta olduğu halde bağlantıda bazen sorunlar yaşıyorum(evde sadece bir noktada bağlantı kurabiliyorum).
    Başlıkta belirttiğim cihaz kablosuz alan genişletici olarak satılıyor.Kullanan ve aynı sorunu olan arkadaşlar çözüm buldu mu? acaba teşekkürler.

• Arkadaşlar bu ürünü kullanan,duyan yokmudur.
  • bende aynı problem vardı ana cıhaz zemın kattaydı 1. kattan sınyal zayıf alınıyordu. bircok marka denedım sonuc olumsuz.forumda da sordum hatta bildik cevabı aldık.bence alan genişletici almadan önce imkanın varsa ANA MAKİNAYI yukarı kata takarsan hem sen hemde asagı kattakıler sorunsuz erısım saglar bunu bır dene bence .ben yaptım ve sonuc mükemmel.
  • yahu sinyal üst kattan aşağı kata daha iyi gider,alttan üste giderken zorlanır diye bir mantık olabilirmi güldürmeyin beni allahaşkına
  • al bu da linki
    http://forum.donanimhaber.com/m_3796874/mpage_1/key_//tm.htm#3796874
    önce arastir zahmet edip o da yoksa sende senin icin zamanini ayirip cevap yazanlara nankörlük yapma
  • quote:

Orjinalden alıntı: ironi

yahu sinyal üst kattan aşağı kata daha iyi gider,alttan üste giderken zorlanır diye bir mantık olabilirmi güldürmeyin beni allahaşkına

madem soru sordun, buradaki insanlarin fikirlerine muhtacsin, delikanli ol dinle.
  • ii de adamın üzerine neden bukadar geliyosunuz ???

neyse bencede mantıksız geliyo ama denedim oldu diyosanız olmuştur tabiki ben normal bi apartman dairesinde kullandığım için sinyali yandan yakalamam lazım bende 3 oda ilerden sinyalı zor alıyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.