Bildirim
linkteki arabalardan hangisi tercih edilmeli?üstatlardan yardım bekliyorum teşekkürler.
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
ben olsam yeni model accenti alırım -
o fiyata mareadan başka araba düşünmem -
Duratec hocam marea tek başına biraz genel kalmış ,bende arabalar konusunda cahil biri olarak daha net örnekler verebilirmisiniz.motoru modeli fiyatı yakıtı gibi teşekkürler. -
Bu ne kadar lınk boyle
bu ısler boyle net ılanına bakarak olmaz dostum,aracın fotografları allı pullu,jılet gıbı makına'dır gıdersın almaya sokarsın exper'e orası degısmıs,burası boyanmıs vs vs vs cıkar,cıkabılır'de.Zor iş degıl ver 200tl sonax,magırus,zıebert vb oto kuafor markalarına arabayı gorsel formatta ılk gunku kondısyonuna getırsınler.
Onun ıcın su lınk verme ısını artık bırakın,marka/model bazında sorun,deneyımı, tecrubesı,o markayı kullanan ya da kullanmıs arkadaslar yorumlarını yapsınlar,yaparlar da,sız de ona gore eler ve secersınız..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam ortaya karışık bi şey yapmışsın. Anladığım kadarıyla kafan çok karışık. Yardımcı olmamız zor ama ben corolla 1.6 XLi ye oyumu veriyorum -
SuperSantorelli kardeş öncelikle bulunduğum şehir dışındaki araçlarla ilgilencek durumda değilim dolayısı ile memleketimdeki araçlar içinden birisini seçeceğim.Dolayısı ile linkleri arabalar ne kadar janjanlı çok parlak ve temizler gibisinden seçerek koymadım.fiyat aralığım ve olmazsa olmaz şartlarımı taşıyan örnek arabalar olarak koydum.bu durum sizi neden rahatsız etti anlamadım.kaldı ki yorum yapacak arkadaşlara kolaylık olması açısından yaptım.çünki muhtemel markalar içinde ihtimali olan ürünler bunlar.Ayrıca kimsenin sırf renk ve parlaklığı yüzünden araba alacak kadar da akılsız olduğuna inanmam. bu linklerde benim göremediğim detayları gören tecrubeli arkadaşlar oluyor.kaldı ki sadece koyduğum linklerden birisi olacak dye bir kaide de yok.bunlara bakıp öyle değerlendirin diye bir kaide de.ben bütçemi ve olmazsa olmazlarımı yazmış söylemişim,bak Duratec arkadaşa direk marea yı önerdi linklerde marea yok bile .İşin özünü ilkmesajımda linklerin üstünde bir yazım var aynen kopyalayıp yapıştırıyorum(Arkadaşlar 12-13 gibi bir bütçem var.Malatya'dayım.Aile için,şehir içinde sakin bir kullanımda,lpg li,az yakan(çok kaçması gerekmiyor),öncelikli olarak hidrolik direksiyon klima ve mümkünse otomatik ön cam tercihlerim arasında.tamir ve usta sıkıntısı olan modeller ve markalar ,kronik sorunları gibi konularda bilgi ve tecrubesi olan arkadaşlardan ilgili araçlar hakkında mümkünse bir değerlendirmelerini rica ediyorum.şimdiden çok teşekkürler
bu mesajı bir daha okuyunca eleştirinizde haksız olduğunuzu görebilirsiniz.Yinede ilginiz,öneri ve uyarılarınız için teşekkür ederim.Keşke siz de bir öneride bulunsaymışsınız :)
-
bu bütçelere alınacak en ideal araç; olabildiğince yüksek model ve düşük km.'ye sahip olanıdır. biraz araştırma yaparak portföyünüzü daraltmanızı tavsiye ederim. -
İş başa düştü galiba zaman ayırıp yorum yapan arkadaşlara çok teşekkürler.
-
takip
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X