Şimdi Ara

Linkteki araç alınır mı??? Acil yorumlarınızı bekliyorum arkadaslar!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: +24edition

Fiyat normal ama araba piyasa arabasina benziyor pek düzgünde durmuyor.

+1.. aynı model başka ilanlara bakın bence
  • bır de su boyuttan dusun ıkıncı elde aldıgın aracı yaklasık fıyata satabılmen gerekır,bunu aldın mı sataboılmen ıcın 16500 -17000'lere ınmelısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalcn06

quote:

Orijinalden alıntı: enpisagor

Bel altı boya olması düşündürücü fiyatı biraz yüksek.

Bel altı boya kaZasi olduğunu mü gösterir sorun mü çıkarır ilerleyen zamanlarda.

Kazası var olduğunu tabi ki göstermez ancak 4 parça boyalı işte şuralar dese daha tatminkar cevap olur yani araçta tavan hariç boya var demek bel altı unutmayın, araç sahibinin elinde fotolar varsa onları isteyin ileride sizde satarken sıkıntı olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Keane]

Bel altı boyası tavan hariç heryer boyalı demek değil mi? Eğer öyleyse sakın alma derim.Hasar kaydı yoktur demiş.Boşver bence.Biz 2 parça boyalı arabaya teredütte kalıyoruz. Arabada 11 parça var 10 parçası boyalı demek.Boya demek öyle senin sandığın çizik değildir.Bildiğin girmişlerdir arabaya.Hertürlü sorun çıkabilir.O arabanın önceki halihttp://imageshack.us/photo/my-images/120/1000708oc4.jpg/sr=1 böyle olabilir.Gerçi 18000 lik arabayı tekrar düzeltmezler ama ne olacağı belli değil.o fiyata dizel c3ler falan var temiz bulabilirsen alınır.

Bel altı boyası nin ne demek oldugunu bilmiyordum bunu öğrendiğim gercekten iyi oldu. Heryeri boyaliysa bende kuşkuyla bakarım tabiki. Dediğim gibi c3 leri çok beğeniyorum ama onların da sorunu oluyormuş. 2.el almak ne zor is Yauw. 18bine yokmu bı temiz araba yhaa. :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: carantinas

bende bu aracı takip ediyorum ama 1.6 olanları tavisye ediyorlar genelde bende çok hakim değilim Polo/Fabia arasında kalıp 1-2 teknolojik faklılıktan dolayı fabia alabilirim.

Ne gibi teknolojik farklılıklar bahsedermisin biraz????

şimdi benim bütçeye göre yaklaşık 17bin Polo 2000-01 model; Fabia 2004-2006 model oluyor o yüzden daha yeni bir araç olmasından dolayı dedim hala da ikilemdeyim. 6n2kasa temiz 16-17 k arasına bulabilsem bilmiyorum pahalı mı ki. Çok garip bir fiyat aralığı ne alacağını bilemiyor insan.
  • nissan note bak istersen bu fiyatlara güzel bir modeli bulunabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: [Keane]

Bel altı boyası tavan hariç heryer boyalı demek değil mi? Eğer öyleyse sakın alma derim.Hasar kaydı yoktur demiş.Boşver bence.Biz 2 parça boyalı arabaya teredütte kalıyoruz. Arabada 11 parça var 10 parçası boyalı demek.Boya demek öyle senin sandığın çizik değildir.Bildiğin girmişlerdir arabaya.Hertürlü sorun çıkabilir.O arabanın önceki halihttp://imageshack.us/photo/my-images/120/1000708oc4.jpg/sr=1 böyle olabilir.Gerçi 18000 lik arabayı tekrar düzeltmezler ama ne olacağı belli değil.o fiyata dizel c3ler falan var temiz bulabilirsen alınır.

Bel altı boyası nin ne demek oldugunu bilmiyordum bunu öğrendiğim gercekten iyi oldu. Heryeri boyaliysa bende kuşkuyla bakarım tabiki. Dediğim gibi c3 leri çok beğeniyorum ama onların da sorunu oluyormuş. 2.el almak ne zor is Yauw. 18bine yokmu bı temiz araba yhaa. :(

Hayır yani böyle olması gerekmez belki gerçekten ufak tefek boya vardır.Mesela bizim ustada 2011 opel astra yeni kasası mevcut.Arabanın dışında hiçbir sorun yok.sadece tampon değişmiş.Ama arabaya bildiğiniz elektrik direği girmiş.motor pert.Ama satarsa şuan 1 parça boyalı olarak satabilir. Eğer durumunuz varsa kredi çekip 0 araba alın derim.Yada gerçekten güvenebileceğiniz biryerden alın.

• bir bayan gözüyle bakıyorum hiç de gözde olacak bir araç olduğunu düşünmüyorum. hem kullanım açısından hem de yoldan geçen bir araba olduğunu düşünerek hiç de gözde değil. donanım ve motor özelliklerini bilemeyeceğim tabi ki.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-cok-temiz-citroen-sx-1-4-hdi-16v-92hp-95427328/detay

Birde bu ilana bakar misiniZ?????

• Dizel olması avantaj tabi de iyi baktırmak lazım...
  • Arkadaşım 2. el biraz şans işi, kıl tüyde fazla aramayacaksın. ustasına götür sana neyivar neyi yok okusun, ilk ilandaki arkadaşla pazarlık et.Üyelik Tarihi 07 Temmuz 2012 tarihinde üye olmuş galericiler yıllardır üye zaten, yalanı dolanı yoksa baktır arabaya pazarlığını yap al.

Zaten arabasına güvenen herşeyini anlatır sana , haram yemek istemeyen eksisinide söyler.Yada ben öylerim.

Kolaygelsin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.