Şimdi Ara

Linkteki araç alınır mı??? Acil yorumlarınızı bekliyorum arkadaslar!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-temiz-bakimli-masrafsiz-lpg-li-101hp-92974400/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalcn06 -- 2 Ağustos 2012; 10:21:40 >

• Piyasası hakkında çok bilgim yok fakat "bayanların yeni gözdesi" lafı kişinin yalancı olduğu hissi uyandırdı bana Bir aracın bayanların gözdesi olması için kesinlikle otomatik olması gerekiyor Araç otomatik olmadığına göre gözde olacak bir durum yok Ayrıca forumda geçen günlerde başlıkları da var bel altı boya meselesi Ben bu tabiri kullananlara iyi gözle bakmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozay06

Piyasası hakkında çok bilgim yok fakat "bayanların yeni gözdesi" lafı kişinin yalancı olduğu hissi uyandırdı bana Bir aracın bayanların gözdesi olması için kesinlikle otomatik olması gerekiyor Araç otomatik olmadığına göre gözde olacak bir durum yok Ayrıca forumda geçen günlerde başlıkları da var bel altı boya meselesi Ben bu tabiri kullananlara iyi gözle bakmıyorum

+ 1
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalcn06

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-temiz-bakimli-masrafsiz-lpg-li-101hp-92974400/detay

dostum fiyat yüksek ama eski aracımızdı 2002 den beri kullandık elegance modelini hor kullanmadıysa sorun çıkarmaz yalnız fiyat gerçekten yüksek.

• quote:

Orijinalden alıntı: burakNSX

quote:

Piyasası hakkında çok bilgim yok fakat "bayanların yeni gözdesi" lafı kişinin yalancı olduğu hissi uyandırdı bana Bir aracın bayanların gözdesi olması için kesinlikle otomatik olması gerekiyor Araç otomatik olmadığına göre gözde olacak bir durum yok Ayrıca forumda geçen günlerde başlıkları da var bel altı boya meselesi Ben bu tabiri kullananlara iyi gözle bakmıyorum

+ 1

Alıntıları Göster
    bende bu aracı takip ediyorum ama 1.6 olanları tavisye ediyorlar genelde bende çok hakim değilim Polo/Fabia arasında kalıp 1-2 teknolojik faklılıktan dolayı fabia alabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: carantinas

bende bu aracı takip ediyorum ama 1.6 olanları tavisye ediyorlar genelde bende çok hakim değilim Polo/Fabia arasında kalıp 1-2 teknolojik faklılıktan dolayı fabia alabilirim.

Alıntıları Göster
    Bel altı boyalı vs demiş.
    18 yüksek fiyat.
    İyi kontrol ettirilir sorunsuzsa ve 16.500 17ye bağlanırsa alınır.
  • Fiyat normal ama araba piyasa arabasina benziyor pek düzgünde durmuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç alınır mı sizce ?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-temiz-bakimli-masrafsiz-lpg-li-101hp-92974400/detay

1.4 ambiente 101bg değil diye biliyorum.. 85bg olması gerek
    elegance, special, choice 101 bg
    fiyatta yüksek
  • quote:

Yanlış bilmiyorsam 1,6 motorlar yok denecek kadar az 1,2 yerine 1,4 tavsiye edildiğini biliyorum fakat 1,6 bu araçta çok üretilen alınan satılan bir motor değil diye biliyorum
  • quote:

+1 bayanlar otomatik araba sever ayrıca mini olsun audi a1 olsun new beetle olsun bu tarz şirin görünen araçlar bayanların gözdesi
  • quote:

Manuel olması benm için sorun değil ben Zaten otomatik istiyorum. Sadece merak ettigim güzel bir araba mı sanki temiz gibi geldi bana ama tabi çok da guvenmemek lazım. Bel Altı boyasına neden ii gözle bakmıyorsun. Nedenini yazarsan sevinirim. Yorumlar için Saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

18 yüksek fiyat.

Fiyat banada yüksek geldi ama sahibinden demiş belki pazarlık yapar diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

quote:

+1 bayanlar otomatik araba sever ayrıca mini olsun audi a1 olsun new beetle olsun bu tarz şirin görünen araçlar bayanların gözdesi

Alıntıları Göster
    Bel altı boya olması düşündürücü fiyatı biraz yüksek.

• quote:

quote:

Aslında bence de dış görünüm olarak sırın bir araç değil bunu kabul ediyorum ama diğer sırın arabalara da herkes çok fazla olumsuz yorum yaptı. Mesela pejo 206 kar var beğeniyorum ama o araba alınmaz dedi bir çok kisi. Sonra c3 leri beğeniyordum. Onun da fabrikadan kaynaklı bütün c 3 leri kapsayan arızaları varmış. Ondan da soğudum. Opel corsa lar var ama benim aradığım fiyatta eski modeller var 2001 2002 gibi. Ben hem model olarak çok eski olmasın hem de küçük olsun hb olsun. Bizim olsun :)

• quote:

Ne gibi teknolojik farklılıklar bahsedermisin biraz????
  • quote:

Orijinalden alıntı: enpisagor

Bel altı boya olması düşündürücü fiyatı biraz yüksek.

Bel altı boya kaZasi olduğunu mü gösterir sorun mü çıkarır ilerleyen zamanlarda.
  • quote:

quote:

18 yüksek fiyat.

Fiyat banada yüksek geldi ama sahibinden demiş belki pazarlık yapar diye düşünüyorum

Alıntıları Göster
    Bel altı boyası tavan hariç heryer boyalı demek değil mi? Eğer öyleyse sakın alma derim.Hasar kaydı yoktur demiş.Boşver bence.Biz 2 parça boyalı arabaya teredütte kalıyoruz. Arabada 11 parça var 10 parçası boyalı demek.Boya demek öyle senin sandığın çizik değildir.Bildiğin girmişlerdir arabaya.Hertürlü sorun çıkabilir.O arabanın önceki halihttp://imageshack.us/photo/my-images/120/1000708oc4.jpg/sr=1 böyle olabilir.Gerçi 18000 lik arabayı tekrar düzeltmezler ama ne olacağı belli değil.o fiyata dizel c3ler falan var temiz bulabilirsen alınır.

• quote:

Dediği gibi çizikten falansa tık çıkarmaz.
    ama çok iyi araştıracaksın plakadan ustadan dünyasını sorgulatacaksın inceleyeceksin biraz da indirtip fiyatı öyle alacaksın
  • quote:

quote:

Dediği gibi çizikten falansa tık çıkarmaz.
    ama çok iyi araştıracaksın plakadan ustadan dünyasını sorgulatacaksın inceleyeceksin biraz da indirtip fiyatı öyle alacaksın

Alıntıları Göster
    cizikten boyatılmamıştır %90 bu arada o o kadar parça çizik olmaz
  • quote:

cizikten boyatılmamıştır %90 bu arada o o kadar parça çizik olmaz

Alıntıları Göster
    O kadar parça çizikten boyanmamış olabilir diyenler nerede yaşıyor merak ediyorumDuran arabaya adam geldi sürttü.Boyatsam sol ön kapı ,sol arka kapı, sol arka çamurluk, tampon boyanacaktı.Çok zor da değilmiş değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antuaRri -- 2 Ağustos 2012; 12:41:52 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.