Şimdi Ara

Arkadaşlar bu Hyundai Getz alınır mı? Başka önerisi olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
16.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bütçem 15000-16000 civarında, acemiyim, ilk arabam olacak insallah. Beklentim beni fazla masrafa sokmayacak, az yakacak, görünümü fena olmayan bir araba.

Hyundai Getz 1.3 gls

2005 Model
    100.000 km de
    LPG yok
    Değişen yok bir-iki yerde lokal boya

Fiyat : 14250

Arkadaşlar ne önerirsiniz? Bu fiyata bu alınır mı ya da belirttiğim bütçe göz önüne alındığında sizin önerileriniz nedir?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hyundai Getz Alınır mı? Başka Öneriler

Hyundai Getz, kompakt boyutları ve uygun fiyatıyla bilinen bir şehir otomobilidir. Peki Getz satın almayı düşünüyorsanız, alıp almama konusunda sizlere yardımcı olacak bazı önemli hususlar şunlardır:

Getz Alınır mı?

• Hyundai Getz, güvenilirliği ve düşük bakım maliyetleriyle tanınır.
    • Ekonomik yakıt tüketimi sayesinde şehir içinde kullanımı idealdir.
    • Geniş iç hacmi ve bagaj alanı, küçük bir aile için yeterlidir.
    • Ancak Getz, yüksek hızlarda sürüş için tasarlanmamıştır ve yol tutuşu sınırlıdır.
    • Ayrıca iç tasarımı modası geçmiştir ve bazı modern özellikler eksiktir.

Başka Öneriler

Getz'e alternatif olarak düşünebileceğiniz başka kompakt otomobiller şunlardır:

• Kia Picanto: Getz ile benzer boyutlara ve özelliklere sahip daha yeni ve daha modern bir seçenek.
    • Volkswagen Polo: Daha iyi yol tutuşu ve sürüş dinamikleri sunan birinci sınıf bir seçenek.
    • Ford Fiesta: Geniş bir motor yelpazesi ve şık bir iç tasarıma sahip popüler bir seçenek.
    • Toyota Yaris: Olağanüstü yakıt ekonomisi ve güvenilirliği ile tanınan bir başka seçenek.

Sonuç

Hyundai Getz, uygun fiyatlı ve güvenilir bir şehir otomobili arayanlar için uygun bir seçenek olabilir. Ancak sınırlı yol tutuşu ve modası geçmiş iç tasarımı gibi bazı dezavantajları vardır. Bu nedenle, satın almadan önce alternatif seçenekleri araştırmanız ve sizin için en iyi seçeneğin ne olduğuna karar vermeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bende o fiyatlarda bakıyorum. 16 bine getz crdi arıyorum. bayramdan sonra fiyatlar düşer diyorlar. 1.3 gls lpgsiz fazla yakar diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdai

bende o fiyatlarda bakıyorum. 16 bine getz crdi arıyorum. bayramdan sonra fiyatlar düşer diyorlar. 1.3 gls lpgsiz fazla yakar diyorlar.
    bende de 2005 1.3 gls var , 79.000km de , satarken 15.500 fiyat koyucam tam olarak yaz kış farketmez , araçta cd çalar olmayabilir taktırırsın, sunroof yok bizimkinde bu arada senin aracın fiyatı gayet iyi , sorunsuz araçtır bugüne kadar bakımlarını yaptırdık haricinde bir sorun çıkmadı , 150bini rahat geçer motor açısından ama 200bin üzeri pek sağlıklı olmayabilir

yakıt tüketimi de bastığında yakabilir biraz ama ben depoyu fulluyorum ve ne zaman fullediğimi unutuyorum , şehiriçinde 7lt/100km ortalamayla geziyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

bende de 2005 1.3 gls var , 79.000km de , satarken 15.500 fiyat koyucam tam olarak yaz kış farketmez , araçta cd çalar olmayabilir taktırırsın, sunroof yok bizimkinde bu arada senin aracın fiyatı gayet iyi , sorunsuz araçtır bugüne kadar bakımlarını yaptırdık haricinde bir sorun çıkmadı , 150bini rahat geçer motor açısından ama 200bin üzeri pek sağlıklı olmayabilir

yakıt tüketimi de bastığında yakabilir biraz ama ben depoyu fulluyorum ve ne zaman fullediğimi unutuyorum , şehiriçinde 7lt/100km ortalamayla geziyoruz

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben de Hyundai Getz alacağım büyük ihtimalle aslında kimisi alınabilir diyor kimiside hyundai ye o kadar para verilmez diyor çok kararsızım . Bu bütçeyle Hyundai Getz iyi bir tercih olur mu? Yoksa önerebileceğiniz başka model var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taxim89 -- 29 Ağustos 2011; 18:13:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: taxim89

arkadaşlar ben de Hyundai Getz alacağım büyük ihtimalle aslında kimisi alınabilir diyor kimiside hyundai ye o kadar para verilmez diyor çok kararsızım . Bu bütçeyle Hyundai Getz iyi bir tercih olur mu? Yoksa önerebileceğiniz başka model var mı?

Alıntıları Göster
    bence o fiyata alınabilecek en sorunsuz araçlardan birisi getz , aynı zamanda donanım ve konfor açısından da gayet iyi , gayet de verilir o fiyat , 1.3 gls ler çok az yakıyor sayılmaz ama 1.5 crdiler süper hem performans hem tüketim açısından

• quote:

bence o fiyata alınabilecek en sorunsuz araçlardan birisi getz , aynı zamanda donanım ve konfor açısından da gayet iyi , gayet de verilir o fiyat , 1.3 gls ler çok az yakıyor sayılmaz ama 1.5 crdiler süper hem performans hem tüketim açısından

Alıntıları Göster
    @Mertcan arkadaşım çok sağolasın yardımın için yukarıda belirttiğim 1.3 gls 14250 - 14500 pahalı değil dimi? 1.5 crdi getz e bütçem yetmiyor ne yazık ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut_Sari

@Mertcan arkadaşım çok sağolasın yardımın için yukarıda belirttiğim 1.3 gls 14250 - 14500 pahalı değil dimi? 1.5 crdi getz e bütçem yetmiyor ne yazık ki.

Alıntıları Göster
    15binin altında temiz 1.3 gls zor yani fiyat bana gayet normal geldi , şimdiden hayırlısı olsun

araçla ilgili bir sorun olursa yanıtlayaiblirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcan. -- 29 Ağustos 2011; 18:45:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç alınır mı sizce ?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

15binin altında temiz 1.3 gls zor yani fiyat bana gayet normal geldi , şimdiden hayırlısı olsun

araçla ilgili bir sorun olursa yanıtlayaiblirim

Alıntıları Göster
    Çok teşekkürler...
  • quote:

Çok teşekkürler...

Alıntıları Göster
    16bine 2006-2007 model lpg li bir hyundai accent era bulabilirsiniz bence.
  • evet aslında era yı da düşünmüyor değilim ama fiyatları 17-18 bin civarında bütçemi aşıyor...
  • quote:

evet aslında era yı da düşünmüyor değilim ama fiyatları 17-18 bin civarında bütçemi aşıyor...

Getz alın gitsin çok düşünmeye gerek yok bence.O fiyata daha temiz araç bulunmaz sanırım.Clio baksanız daha temizi gelmez sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdor

quote:

evet aslında era yı da düşünmüyor değilim ama fiyatları 17-18 bin civarında bütçemi aşıyor...

Getz alın gitsin çok düşünmeye gerek yok bence.O fiyata daha temiz araç bulunmaz sanırım.Clio baksanız daha temizi gelmez sanırım.

Evet haklısınız aslında bu fiyat aralığında Getz en mantıklısı gibi. Peki 206 hakkında ne düşünüyorsunuz? Sorun çıkarma olasılığı, bakım ücreti ... bakımından
  • 1.2 16V Fiat Palio
  • quote:

Orijinalden alıntı: aboalpervet

1.2 16V Fiat Palio
    Getz gibi bi teneke alcagına, 2005, 2006 model Chevrolet Kalos Hatchback al derim
  • getz tenekeyse kalos ne pet sise falan mi, dalga mi geciyosun. getzi yakin akrabam uzun sure kullandi gayette sorunsuz bir arac. 1.3 gls olan modeli. performansi iyiydi motorun, tuketimi biraz fazlaydi diye hatirliyorum. onun disinda cok da guzel araclar bana gore o fiyatta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andec

getz tenekeyse kalos ne pet sise falan mi, dalga mi geciyosun. getzi yakin akrabam uzun sure kullandi gayette sorunsuz bir arac. 1.3 gls olan modeli. performansi iyiydi motorun, tuketimi biraz fazlaydi diye hatirliyorum. onun disinda cok da guzel araclar bana gore o fiyatta.
    getz sürdükten sonra kalos u sür birde anlarsın demek istedigimi

gets dar, tabut gibi geliyor insana direksyonu vs. içinde kendini çıkıntı hissediyosun, sürüş konusunda konfor konusunda 0 zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

gets dar, tabut gibi geliyor insana direksyonu vs. içinde kendini çıkıntı hissediyosun, sürüş konusunda konfor konusunda 0 zaten.

Alıntıları Göster
    yapmayın getz o kadar kötü mü ya? O kadar araştırıp getz de karar kılmıştım halbuki.
  • quote:

yapmayın getz o kadar kötü mü ya? O kadar araştırıp getz de karar kılmıştım halbuki.

Alıntıları Göster
    getzi kötüleyen adamın kalosu yüceltmesi bana çok saçma geldi , gidin euro ncap sonuçlarına bakın kalosun ondan sonra konuşun , asıl sen tabuta biniyorsun haberin yok , top gear programında kalos la nasıl dalga geçtiklerini görebilirsin , sürüş yetenekleri ve motor performansı vasat bir araç , donanım desen yok , güvenlik de yok ,

kalosu sürdükten sonra getz sürdüğüme şükür namazı kılıyorum

%100 saçma sapan bir yorum atmış bELa..

• quote:

getzi kötüleyen adamın kalosu yüceltmesi bana çok saçma geldi , gidin euro ncap sonuçlarına bakın kalosun ondan sonra konuşun , asıl sen tabuta biniyorsun haberin yok , top gear programında kalos la nasıl dalga geçtiklerini görebilirsin , sürüş yetenekleri ve motor performansı vasat bir araç , donanım desen yok , güvenlik de yok ,

kalosu sürdükten sonra getz sürdüğüme şükür namazı kılıyorum

%100 saçma sapan bir yorum atmış bELa..

Alıntıları Göster
    ben 2005 model 1.3 GLS benzinli aldım, 58.000 km de 2 lokal boya ve 14900TL..fiyatın uygun..ben memnunum, ş.içi seri ve park derdi yok, ben alalı 20 gün falan oldu, bu getzi bulamasaydım 98 model 130 bin kmde clio alacaktım 13250 ye..düşün..piyasa o kadar uçuk..getz iyi, şark görevimi ifa ederken kullanmakniçin aldım, her yola gidiyor..en basitinden trigerini değiştirdim 77 TL..

• quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

Alıntıları Göster
    umut kardesim bende 15.000 tl bütce ile araba arıyorum..haziranda bayramdan sonra araba almaya karar verdim ve yaklasık 3 aydırda internette yorum okuyorum
    hangi arabanın konusunu acrsan ac burda muhakkak birileri olumsuz birsey söyleyecek..kimisi kendi arabası oldugu icin asırı övecek kimisi aynı arabayı yerin dibine sokacak..önemli olan senin arabadan ne bekledigin sonucta bütce sınırlı alınacak arabanın muhakkak birseyleri eksik olacak..sen bu eksiklerin ne olmaması gerektigine bak..sahsen benim ilk arabam olacak s. ici kullanacagım beklentim ekonomik olsun parcasıyla bakımıyla yakıtıyla..simdi performans ikinci planda kalıyor arabanın büyük olması bagajının büyük olması hic önemli degil benim icin.

neyse getze gelince getz bu fiyata alınabilecek ideal araclardan biridir bence. ayrıca 1.5 crdi 2004-2006 dizel getz 15-16 bin civarı internette.senle hemen hemen aynı beklentiler ve birbirine yakın bütceyle araba arıyoruz..ben kendim getzin yanında palio 1.3 multijet,accent 1.5 crdi ve clio hb 1.5 cdi lerede bakıyorum bence aralarında ahım sahım fark yok hangisinin temizi cıkarsa karsıma onu alacagım. sana tavsiyem sende 2. eli iyi olan bikac arac belirle sana uyan hangisinin temizi cıkarsa karsına onu al.. temizini aldıktan sonra sorun olmaz bir sene kullan acemiligini at sonra istersen degistir bu tip arabaların 2. elinde cok düsme olmuyor sonucta

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.