ben 2005 model 1.3 GLS benzinli aldım, 58.000 km de 2 lokal boya ve 14900TL..fiyatın uygun..ben memnunum, ş.içi seri ve park derdi yok, ben alalı 20 gün falan oldu, bu getzi bulamasaydım 98 model 130 bin kmde clio alacaktım 13250 ye..düşün..piyasa o kadar uçuk..getz iyi, şark görevimi ifa ederken kullanmakniçin aldım, her yola gidiyor..en basitinden trigerini değiştirdim 77 TL..
güle güle kullanın temiz araç almışsınız
quote:
Orijinalden alıntı: Mertcan.
quote:
Orijinalden alıntı: peugeot-406
ben 2005 model 1.3 GLS benzinli aldım, 58.000 km de 2 lokal boya ve 14900TL..fiyatın uygun..ben memnunum, ş.içi seri ve park derdi yok, ben alalı 20 gün falan oldu, bu getzi bulamasaydım 98 model 130 bin kmde clio alacaktım 13250 ye..düşün..piyasa o kadar uçuk..getz iyi, şark görevimi ifa ederken kullanmakniçin aldım, her yola gidiyor..en basitinden trigerini değiştirdim 77 TL..
güle güle kullanın temiz araç almışsınız
teşekkür ederim..
Mertcan. diyorum ya sen bir kalosu sür sonra da getz sür ondan sonra yorumunu yap
ikisini de sürmüş birisi olarak konuşuyorum getz kalos un yanında tenekedir bana göre
2001 fabia ladim ben 12750ye haziranda, amacim bu haziranda, 5-6 bin daha koyup yeni kasa fabia almak
quote:
Orijinalden alıntı: aboalpervet
1.2 16V Fiat Palio
+++
quote:
Orijinalden alıntı: `bELa
Mertcan. diyorum ya sen bir kalosu sür sonra da getz sür ondan sonra yorumunu yap
ikisini de sürmüş birisi olarak konuşuyorum getz kalos un yanında tenekedir bana göre
kalosun getzden ne gibi bir üstünlüğü var tamamen saçmalamışsın
quote:
Orijinalden alıntı: Umut_Sari
yapmayın getz o kadar kötü mü ya? O kadar araştırıp getz de karar kılmıştım halbuki.
umut getz satın aldınmı acaba? çünkü benim getz de satılık ve uygun bir fiyata veriyorum istanbuldayım eğer düşünürsen..
yakın arkadasımda var getz 1.3 gls otomatık.10 liralık lpg ıle 40 km gıdebılıyoruz...
2 ay kadar önce bir arkadaşıma 1.3 getz gls aldık. İlk başta önyargılı gittik ama arabayı beğendik. LPG yi de arkadaş taktırdı. Yaklaşık 5.000 km yapmış. Hiç bir sorun yok. Çok memnun. Hala almadıysanız tavsiye ederim.
yukarda biri getz kalosun yanında teneke kalır demiş bu forumda okuduğum en güzel espri buydu ikisinide kullanmış biri olarak yorumumu yazayım; getz le kalosu karşılaştırmak bile saçmalıktan başka bişey değil.Getz kalosa 10 tur bindirecek bir araç ayrıca artı yedek parça , bakım , ikinci el piyasası getz i dahada mantıklı kılıyor bir arkadaşım 2006 kalosu satmaya çabalıyor ama hala bir enayi bulamadı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme