Şimdi Ara

Bu egea alınır mı yardım?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir araç almayı düşünüyoruz ve bütçemize göre egeayı belirledik ama aşırı dandik olmaması lazım örneğin teneke jant olanlar gibi vs sizce aşağıdaki araç parasını hakediyor mu

HATASİZ SAHİBİNDEN 2018 MODEL İlan No: 969444368https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-hatasiz-sahibinden-2018-model-969444368/detay

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Araca yarın kapora göndermeyi düşünüyoruz

• sizin son bütçeniz nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cnyttt kullanıcısına yanıt
    200.000 tl max bütçemiz alcağımız aracı min 2 sene kullanmayı düşünüyoruz bu yüzden km si fazla yüksek olmamalı onun haricinde sedan veya hatchback ayrımı yapmıyoruz hocam başka bir tavsiyeniz var mı sizin

• Urban paket olsa direk evet derim ancak bu da easy pakete ekstra olarak style paket eklenmiş. Alınır neden alınmasın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lego95 -- 8 Kasım 2021; 1:2:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç şirket çıkmasıyım ve al satçıdayım diye bağırıyor.

• uakoc kullanıcısına yanıt
    Bu km de nasıl şirket çıkmasi olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU ARAÇ ALINIR MI
    5 ay önce açıldı
    Bu araç alınır mı sizce ?
    6 ay önce açıldı
    Bu araç alınır mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • webumut kullanıcısına yanıt
    Araç 2018 model ilk 3 sene muayene yok. Servis bakımlı olduğuna dair ilanda detay yok. Yani km’yi bileceğimiz bir mecra yok. Ayrıca beyaz egea. Tahmini mi söyledim. İnşaallah değildir, alan da güle güle kazasız belasız kullansın.

• uakoc kullanıcısına yanıt
    Neden öyle dediniz

• Lego95 kullanıcısına yanıt
    Fiyatı sanki yüksek gibi hocam tam piyasayı bilmesemde

• Araç al-satçıdanım diye bağırıyor. Plaka da yeni zaten hey maşallah.

Egea'da Urban paket altına bakmayın. Easylerin neredeyse tamamı şirket çıkması.

İlk sahibinden ya da ikinci sahibinden araç alın. Bakım kayıtları olan aile ile kullanılmış bir araç bakın. 1.3 mj için kilometre hiç önemli değil. 37 bin olmaz 60 bin olur. Ancak bakımlı düzgün bir araç alırsınız.

• crssover C kullanıcısına yanıt
    Hocam o araçtan vazgeçtik şimdi bu araca yöneldik urban paket ve beyaz renk değil ve 32 bin km de ama 1 model düşük 2017 sizce bu nasıl

32 binde,URBAN,ORİJİNAL,HATASIZ İlan No: 971642539https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-32-binde,urban,orijinal,hatasiz-971642539/detay

• Yılda kaç km yapacaksınız??? 250.000 TL bütçeniz varsa, neden 2. El bakıyorsunuz çok merak ettim? Ben olsam 0 Km Dacia Duster 1.0 Tce alırdım, her yönden Egea dan daha üstün, 2 Yıldır kullanıyorum ve çok memnunum

• Bu ilandakine yönelin bence . Zaten ilan sahibi de ne demek istediğimiz ilan açıklamasında belirtmiş. Easy beyaz 1.3’lerin yüzde 95’i şirket çıkması.

• tefennili kullanıcısına yanıt
    Hocam bütçe 200 bin max.

• Yorum yapanlar güzel yorum yapmış bağırıyor diye fakat bunu görüşmeden bilmek de imkansız . Km si düşük üstüne bir takım eklemeler yapılmış , bakımları da size uygun geldiyse ben neden olmasın diye bakıyorum .

Eğer egea özelinden bakıyorsanız bu km ayarlarında , ilk sahibinden , bakımları yetkili serviste yapılmış , değişeni vs bir şeyi varsa serviste yapılmış bir araç bakmak güzel olur . Şirket aracı olma ihtimali bu araçların yüksek olduğundan ihtimali biraz düşürebilmek adına beyaz hariç diğer renkleri düşünebilirsiniz . Bende inci beji rengi var ve çok beğeniyorum . Umarım güzel araba bulabilirsiniz .

Fiyat aralığı için de şöyle bir yöntem var . Sahibinden araç fiyatı değerleme gibi bir ek sunuyor . Oraya aracınızın bilgilerini girip satanların kaçtan fiyattan sattığını vs söyleyip size ortalama bir değer sunuyor . Oradaki fiyata bakıp fiyat yüksek mi düşük mü değerlendirebilirsiniz . Faydası olabilir .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.