Şimdi Ara

linkteki araç işe yarar mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

2010 Haziran ayında 2005 84.000 km'deki Bordo renkli 2 parça boyalı C3'ü 16.500 TL'ye almıştım.. Şimdiki piyasaya bak araçlar yaşlandıkça değerleri artıyor :)

gerçekten öyle.. bir tane arabayı sorgulattım. aracın 8 tane hasarı çıktı. hala adam 18 bin istio arabasına modelde öyle ahım şahım bişey değil... bu ne kendini bilmezlik yauww
  • quote:

2010 Haziran ayında 2005 84.000 km'deki Bordo renkli 2 parça boyalı C3'ü 16.500 TL'ye almıştım.. Şimdiki piyasaya bak araçlar yaşlandıkça değerleri artıyor :)

bu arada c3 den memnunmusun .. nasıl bir araç bilgilendirirsen sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalcn06

quote:

Darbesiz temiz bir C3 buldun mu kaçırma.. 92 beygirlik olması koşuluyla. Performansı harika, yakıt tüketimi makul. Çorumda zaten trafik derdi olmaz şehir içi 5-6 litre arasında oynar tüketimi.

Donanım olarak güzel dijital klima 4 hava yastığı far ve yağmur sensörü hız uyarı sistemi sis farı çelik jant falan..

Darbeli olandan alırsan ayvayı yedin, temizinden alırsan gözün arkada kalmasın :)

• 1-2 milyar daha çıkarabilirsen bütçeyi kuşkusuz Citroen c4 ü tavsiye ederim :) Gerçi bütçe 20 milyar olunca başka seçeneklerde ortaya çıkıyor ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgürk

1-2 milyar daha çıkarabilirsen bütçeyi kuşkusuz Citroen c4 ü tavsiye ederim :) Gerçi bütçe 20 milyar olunca başka seçeneklerde ortaya çıkıyor ...

20 milyara temiz c4 var mı?
  • quote:

quote:

quote:

Darbesiz temiz bir C3 buldun mu kaçırma.. 92 beygirlik olması koşuluyla. Performansı harika, yakıt tüketimi makul. Çorumda zaten trafik derdi olmaz şehir içi 5-6 litre arasında oynar tüketimi.

Donanım olarak güzel dijital klima 4 hava yastığı far ve yağmur sensörü hız uyarı sistemi sis farı çelik jant falan..

Darbeli olandan alırsan ayvayı yedin, temizinden alırsan gözün arkada kalmasın :)

şuan da aracın kaç km de ? dizel araçlarda 150 bnden sonra sorun çıkıo diyorlarda.. sen araçla ilgili hiç sorun yasadınn mı?

• quote:

şuan da aracın kaç km de ? dizel araçlarda 150 bnden sonra sorun çıkıo diyorlarda.. sen araçla ilgili hiç sorun yasadınn mı?

Ben C3'ü değiştireli oldu epey şuan ibizaya biniyorum..

Varsa çorumda ibiza tdi ilanları onlarada göz atabilirsin..

Ben 94 bin km'de satmıştım ama tanıdığım bir abide var daha öncede foruma yazmıştım 278 bin km oldu aracı turbo bakımı yapıldı onun haricinde rutin yapılması gereken bakımlar ile devam ediyor hala ve bir problemi yok..

Aracın bakımlı olmasıda önemli..
  • nedense ilk mesajdaki fiestanın tampon, kaput, farlar yeni ama plaka biraz hırpalanmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buldozer85

nedense ilk mesajdaki fiestanın tampon, kaput, farlar yeni ama plaka biraz hırpalanmış.

hiç dikkat etmemiştim ...
  • ford fiesta alınmaz kardeş :D fordun benzınlısıde dizelide aynıdır .D galiba yedek parçası pahalıydı ve son yenı cıkan kasalar harıc senın lınk ve oncekıler
  • Boyadan değişenden bu kadar korkmayın artık.Yetkili servisler oldukça iyi işler çıkarabiliyor kaportada, özellikle Toyota servisleri epey iyi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.