Bildirim
linkteki araç işe yarar mı?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Dostum neredeyse komple boyalı değişen var ileride satarken üzülebilirsin şimdi bir heyecanla alıp sonra üzülmek kötü olur hadi 2-3 parça olsunda bu biraz fazla gibi ama sen bilirsin. -
Araç satılmış da olabilir, ilan tarihi Mart ayı olarak görünüyor.quote:
Orijinalden alıntı: enpisagor
Dostum neredeyse komple boyalı değişen var ileride satarken üzülebilirsin şimdi bir heyecanla alıp sonra üzülmek kötü olur hadi 2-3 parça olsunda bu biraz fazla gibi ama sen bilirsin. -
satılıp satılmadığını bilemiyorum tabi bir görüşmem olmadı sahibiyle de . şuan daha araştırma aşamasındayım.. citroen c3 var birde onun linkini gnderiyorum buna da bir bakınn..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-citroen-c3-sx-1-4-hdi-16v-89800334/detay -
bu fiayata bence lpg yönelquote:
Orijinalden alıntı: yalcn06
satılıp satılmadığını bilemiyorum tabi bir görüşmem olmadı sahibiyle de . şuan daha araştırma aşamasındayım.. citroen c3 var birde onun linkini gnderiyorum buna da bir bakınn..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-citroen-c3-sx-1-4-hdi-16v-89800334/detay -
Acemilik aracı ise 1-2 yıl sonra satcaksanquote:
Orijinalden alıntı: atakangrbz
bu fiayata bence lpg yönel
Alıntıları Gösterama 5-10 yıl kullanacaksan
-
ayrıca km şüpheli geldi bana...quote:
Orijinalden alıntı: asdfg945671
Acemilik aracı ise 1-2 yıl sonra satcaksanama 5-10 yıl kullanacaksan
Alıntıları Göster -
alacağım araç acemilik aracı evet
yani yeni öğrenicem araba kullanmayı ama tabi hemen de satmak istemem yine bi 5 6 yıl en az kullanmak isterim.
lpg ye hiç sıcak bakmamıştım ben. aracın performansı vs düşer, orjinalliği bozuluyor die.
daha mı iyi lpg?
2. el almak çok zor bir işmiş.? satıcılara nasıl güveneceğini bilemiyor insan...
aradığım araba 17 bin 18 bini geçmemeli. ne almalıyım.. ? -
marka model bilemem ama yılda 15.000 km'yi geçmeyeceksen dizel düşünme derim. benzinliye nazaran 2. el dizel biraz daha risk taşımakta. anladığım kadarıyla b sınıfı bir araba düşünüyorsun. ilk araban olacağı için çok değil 2 yıl sonra değiştirmek istersin, 2. eli hızlı modellere yönelmelisin.quote:
alacağım araç acemilik aracı evet
yani yeni öğrenicem araba kullanmayı ama tabi hemen de satmak istemem yine bi 5 6 yıl en az kullanmak isterim.
lpg ye hiç sıcak bakmamıştım ben. aracın performansı vs düşer, orjinalliği bozuluyor die.
daha mı iyi lpg?
2. el almak çok zor bir işmiş.? satıcılara nasıl güveneceğini bilemiyor insan...
aradığım araba 17 bin 18 bini geçmemeli. ne almalıyım.. ?
-
o fiesta kesinlikle alınmaz.quote:
Orijinalden alıntı: redred1001
marka model bilemem ama yılda 15.000 km'yi geçmeyeceksen dizel düşünme derim. benzinliye nazaran 2. el dizel biraz daha risk taşımakta. anladığım kadarıyla b sınıfı bir araba düşünüyorsun. ilk araban olacağı için çok değil 2 yıl sonra değiştirmek istersin, 2. eli hızlı modellere yönelmelisin.
Alıntıları Göster
c3 gayet iyi yalnız biraz pazarlık lazım. -
c3 leri çok beğniyorum aslında... ama linktekinin fiyatı biraz pahalı geldi bana da.. paarlıklı ne olur bakalım..
skoda fabialar var bide buna bakın
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-2003-model-fabia-comfort-granit-89774526/detay
ABs yok mu bu modellerinde.?
-
Selamlar.Öncelikle o fiestayı unut sıkıntı çıkartır acemilik aracın olması daha da kötü.quote:
c3 leri çok beğniyorum aslında...ama linktekinin fiyatı biraz pahalı geldi bana da.. paarlıklı ne olur bakalım..
skoda fabialar var bide buna bakın
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-2003-model-fabia-comfort-granit-89774526/detay
ABs yok mu bu modellerinde.?
C3 ü düşünebilirsin. Fabiayı 15 bine bile çok temizlerini bulursun.WW şanzımanlı araçlardır ve gayet iyilerdir ancak halkımız belli başlı markalara modellere odaklandığından Skoda gibi markalar çok göz ardı ediliyor.Piyasası belki azdır ama en uygun araçlardan birisidir.Puntolara da yönelebilirsin.Aracın modeli yılı değil diriliği önemli unutma.
-
ilk ise yerli bak ikinciye satar daha iyi bişey satınalırsınquote:
Orijinalden alıntı: daskadir
Selamlar.Öncelikle o fiestayı unut sıkıntı çıkartır acemilik aracın olması daha da kötü.
C3 ü düşünebilirsin. Fabiayı 15 bine bile çok temizlerini bulursun.WW şanzımanlı araçlardır ve gayet iyilerdir ancak halkımız belli başlı markalara modellere odaklandığından Skoda gibi markalar çok göz ardı ediliyor.Piyasası belki azdır ama en uygun araçlardan birisidir.Puntolara da yönelebilirsin.Aracın modeli yılı değil diriliği önemli unutma.
Alıntıları Göster
-
evet fabiaların iyi olduunu bende duymuştum.. bu da seçenklerim arasında yani..ama açıkçası km si ve yılı hakkında çok da kesin bir yargıya varamadım. bazıları km si çok olmasın çok sorun çıkartır dio kimileri de araç temiz olsun isterse 200bn olsun dio.
açıkçası kafam karıştı.... -
bence alınmaz çok fazla boyalıquote:
evet fabiaların iyi olduunu bende duymuştum.. bu da seçenklerim arasında yani..ama açıkçası km si ve yılı hakkında çok da kesin bir yargıya varamadım. bazıları km si çok olmasın çok sorun çıkartır dio kimileri de araç temiz olsun isterse 200bn olsun dio.
açıkçası kafam karıştı.... -
Colt ya da C3 bakmalısın...quote:
açıkçası kafam karıştı....
İlk ilandaki fiestanın da boyasız parçalarını yazsa daha kısa olurmuş ilan.Genel olarak da temiz bir araç değil,bulaşma derim. -
galeriden değilde sahibinin sattığı araçlardan denk getirebilirsen daha ucuza bulabilirsinquote:
Orijinalden alıntı: jack_daniel's
Colt ya da C3 bakmalısın...
İlk ilandaki fiestanın da boyasız parçalarını yazsa daha kısa olurmuş ilan.Genel olarak da temiz bir araç değil,bulaşma derim.
Alıntıları Göster
arkadaşların dediği gibi fabia da gayet güzel tercih olur. verdiğin seçeneklerden ise c3 derim. 2006-2007 clio 3 de düşünülebilir bence.
örnek ilanlar:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-acillll-arkadas-ilk-arayan-musteri-alir-acillllll-hb-clio2007-90923494/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-bora-otomotivden-clio-iii-4-airbag-abs-expression-full-92193591/detay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the voyager -- 30 Haziran 2012; 7:53:29 >
-
gnderdiğin ilanlara baktım. özellikle 2. ilandakini çok beğendim..fyatı da çok iyiymiş ama işte aracın istanbulda olması sorun yaratıo benim için. gidip almak mesele..quote:
Orijinalden alıntı: the voyager
galeriden değilde sahibinin sattığı araçlardan denk getirebilirsen daha ucuza bulabilirsin
arkadaşların dediği gibi fabia da gayet güzel tercih olur. verdiğin seçeneklerden ise c3 derim. 2006-2007 clio 3 de düşünülebilir bence.
örnek ilanlar:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-acillll-arkadas-ilk-arayan-musteri-alir-acillllll-hb-clio2007-90923494/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-bora-otomotivden-clio-iii-4-airbag-abs-expression-full-92193591/detay
Alıntıları Göster
ama aklımda bu araçlarda olacak bundan sonra
bir de ben bişey soracağım herkese tabii.. aracın 1.4 1.2 olması mı ya da beygir gücü mü önemli yoksa ikisi de mi. yani 1.4 lan bi arac düşük beygirli de olsa alınır mı. yani ilk bakılması gereken kriter nedir. ???????
-
quote:
gnderdiğin ilanlara baktım. özellikle 2. ilandakini çok beğendim..fyatı da çok iyiymiş ama işte aracın istanbulda olması sorun yaratıo benim için. gidip almak mesele..
bir de ben bişey soracağım herkese tabii.. aracın 1.4 1.2 olması mı ya da beygir gücü mü önemli yoksa ikisi de mi. yani 1.4 lan bi arac düşük beygirli de olsa alınır mı. yani ilk bakılması gereken kriter nedir. ???????
kasa ağırlığına göre değişir..
-
2010 Haziran ayında 2005 84.000 km'deki Bordo renkli 2 parça boyalı C3'ü 16.500 TL'ye almıştım.. Şimdiki piyasaya bak araçlar yaşlandıkça değerleri artıyor :)quote:
Orijinalden alıntı: daskadirquote:
gnderdiğin ilanlara baktım. özellikle 2. ilandakini çok beğendim..fyatı da çok iyiymiş ama işte aracın istanbulda olması sorun yaratıo benim için. gidip almak mesele..
kasa ağırlığına göre değişir..
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- insignia 1.6 cdti
- kadjar neden tutulmadı
- yokuş kalkış desteği olan arabalar
- 2012 tiguan 1.4 tsi sport style yorumlar
- genç arabaları
- uçan araba fiyatları
- en az yakan arabalar
- dacia 7 kişilik jogger
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X