Şimdi Ara

linux a geçiş yardım [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • linux mint cinemon medya destekli 32 bit sürümünü indirdim. harddisk 160 gb hepside ıvır zıvırla dolu. hepsini silip yerine linux kurmak istiyorum. oyun desteği önemli değil. bu laptopta oynamıyorum fazla zaten. film izlemek için kullanıyorum. bugün lisans süreniz doldu diye birşey çıktı. aktivatör ararken en iyisi linux kurayım dedim ama kararsızım. linux beni pişman eder mi?

bilgisayarın özellikleri altta.

Toshiba Satellite A200-1AH
    -İşlemci: Intel® Core2 Duo T7300(2.0 GHz, 4 MB L2 cache, 800 MHZ FSB)SANTA ROSA
    -Memory: 2,048 MB DDR2 Ram + 1GB daha takmıştım
    -Harddisk: 160 GB (5.400 rpm) Seri ATA hdD
    -İşletim Sistemi: win 8.1 pro
    -Grafik Kartı: ATI MOBILITY RADEON HD2600 HyperMemory teknolojili, 256 MB yerleşik, 1,023 MB kullanılabilir grafik belleği, 16x PCI Express

Yükledim çok memnunum. windows yanında halt etmiş. win 8.1 de ekrab kartım arada hata veriyordu. bunda bu sorunla karşılaşmadım. sadece açılışı biraz daha uzun sürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hero5401 -- 24 Şubat 2015; 20:00:34 >

• düşük donanımlar için tavsiyem linux lite 2.2 veya mint 17 kurabilirsin...her ikisini de kullandım lite 2.2 daha hafif olduğunu diyebilirm...sorunla karşılaşacağını sanmıyorum..linux un arayüzüne alışmak zaman alabilir...
    edit: Lubuntu 14.04 LTS ilk öncelikli alternatifim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C0MPUTER -- 25 Haziran 2015; 18:43:34 >
  • cinamon değilde mate kullanmalısın sıkıntı çıkarmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: C0MPUTER

düşük donanımlar için tavsiyem linux lite 2.2 veya mint 17 kurabilirsin...her ikisini de kullandım lite 2.2 daha hafif olduğunu diyebilirm...sorunla karşılaşacağını sanmıyorum..linux un arayüzüne alışmak zaman alabilir...

aynı donanım özelliklerine sahip notebook pc var. linux-lite-2.4-32bit.iso da tr dil desteği var mı?
  • ertanx kullanıcısına yanıt
    şu an hatıramıyorum ama Lubuntu 14.04 LTS yüklebilirsin.. internette XP den çok daha iyi performans vermişti ben kullandığımda..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.