Şimdi Ara

Linux Acemisi (Daha Doğrusu Kullanıcı Adayı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Challenger

quote:

Orjinalden alıntı: tkots

2003 server dan bahsediyorum. Oyun oynamayacaksan daha hızlısını görmedim

Anlaşıldı. Siz hiç Debian GNU/Linux görmemiş veya kullanmamışsınız. Celeron 400Mhz işlemcili ve 64MB RAM' e sahip bilgisayarımda, değil Windows 2003 Server, Windows 2000 bile kasım kasım kasılırken, Debian GNU/Linux altında KDE 3.2 deyim yerindeyse yağ gibi kayıyor.

Bu arada şu yazıyı da bir okuyun:
    http://www.fazlamesai.net/modules.php?name=News&file=article&sid=2534&mode=&order=0&thold=0

valla ben kurdum 3 haftadır kullanıyorum 2003 daha ne bir hata ne bir şey (ama tabi ki orjinal)

• quote:

Orjinalden alıntı: Challenger

Hımm. Windows 2003 Server ile GNU/Linux arasında stabilite karşılaştırması ha? Bakın ben hayatımda Windows 2003 Server kadar çabul çakan bir işletim sistemi görmedim. Bu kadar yavaş açılan ve kullanıcısını deli eden bir işletim sistemi daha görmedim. Siz hiç Debian GNU/Linux kullandınız mı? Siz hiç 10240 işlemcili bir sistemde çalışan Windows duydunuz veya gördünüz mü? Sorun dediğiniz Mandrake, Fedora falan ise onlar Linux değil, Linux dağıtımı ve çok problemli olmalarıyla da tanınırlar. Gidin bir Slackware, Debian, Gentoo gibi dağıtımları falan kurun da bakın bakalım sorun sistem mi yoksa başka bir şey miymiş?

ben linux a harbi acemiyim bildiğin acıklayan bir site varsa linkini verirsen sevinirim. (dokuman) ben mandrake kurdum elim ayagım baglandı. program kuramadım silemedim (kurdum birşey ama nasıl oldugunu anlamadım)

• dokumanlariokudum ama hatalarla karsilastim hep.
    mdk 10.0 kurmaya calistim.( standard ayarlarla )lilo failed hatasi verdi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.