Şimdi Ara

Linux kernel derleyip kullanmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben bir zamandır linux kullanıcısıyım ve aklımda hep bir proje vardı.Sonra dedim niye yapmaya başlamıyorum.Sorumda burda başlıyor, internetten araştırdığım kadarıyla linux çekirdeği ile bir işletim sistemi yapılabilir.Bolca zamanım olduğundan ve ileride yazılımcı olmamı isteğimdeden bu konuya nereden başlıyacağımı bilmiyorum.Bu konu hakkında yardım edebilirmisiniz?

• Yazılımcı olacam diyosan PC deki eğlence ve uzun süreli birlikteliğinden ödün verip hatta kendine kurallar koyup, öncelikle en az B1 seviyesine gelene kadar ingilizce öğrenmen lazım, öğrenirken de günde 2-3 saat ile değil nasıl PC başında saatlerce oyun oynana biliyorsa yorulmadan buna da öyle yaklaşman lazım.
    İngilizceyi öğrendikten sonra zaten Türkçe forumlara bu soruyu sormazsın ve kendi wiki belgelerinden bir seviyeye kadar gelirsin takıldığın yerlerde ingilizcen sana can simidi olur inglizce konuşulan chat ler var dalarsın oraya, altın madeni gibidir.
    ingilizcen yoksa programcılık bitirdiysen en iyi ihtimalle ya alakasız bir iş bulursun ya da dandik bir yazılım şirketinde asgari ücret seviyelerinde ücretle yaşarsın.
    Yazdıklarımı çok emin yazıyorum sebebi canlı örneğiyim şimdi 30 yaşımda özel derslerle ingilizce öğrenmeye çalışıyorum.
    Türkçeye çevrilmiş kitaptan yazılım öğrenirim diyosan evet öğrenirsin ama 2-3 yıl öncesinin teknolojisini öğrenirsin, Yani sen Ay'a gidip burda niye kimse yok derken, millet çoktan Mars dan dönüyor olur.

• Hocam muhtemelen yıllarını alır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows vs ubuntu
    4 yıl önce açıldı
    Windowsta IOS programlama yapmak?
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.