Şimdi Ara

Linux otomatik başlatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir haftadır buralarda dolaşarak milletin başını şişirdim hangi linux server sistemi diye Sonunda yine Pardus ( Lynx Lynx ) kurdum. Apache phpmyadmin hepsini kurdum.Sunucu şu an çalışıyor

Şu an ağdan ulaşabiliyor ve web sunucusu olarak kullanıyorum. Yönetim için webmin kurdum ama uzaktan olarak istediğim her işi yapamıyorum.Bir panel kurmak istiyorum

1-Ücretsiz olmalı

2-Bandwith vs gösterecek

3-Sunucuya uzaktan müdahele (kapama - açma)

4-Dosya transferi

5-Cron jobs vs

6-Anlık sunucuya bağlı olan kişi sayısını ya da dosya indiren veya dosya aktarımının olup olmadığını söylerse çok iyi olur.Yani sunucuyu kapatmak gerekirse biri işlem yapıyorken yarım kalmasın kapatmayalım kimse yoksa kapatalım diye
    Kısacası sanki server kiralamışım da onu kullanıyorum gibi olmalı Sizce bunun için en uygun panel ve eklentiler nedir? En kolay hangi paketleri kurabilirim?

İzlemem gereken yol nedir ya da şu şu şu birlikte uyumlu çalışır ve yeterlidir derseniz sevinirim

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper.y -- 16 Aralık 2007; 21:41:40 >

• Herşeyi kurdum ama tek bir sorunum var. Pardus açılırken benim konsole ye yazıp çalıştırdığım komutu otomatik olarak çalıştırmak istiyorum.Ne yapmalıyım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.