Şimdi Ara

Bilgisayarı otomatik kapatma programı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarı istediğimiz bir saatte kapatmasını sağlayan program var mı? Aslında hibernate veya sleep moduna alsa daha iyi olur.

• Switch Off programını tek geçerim
  • Çok sağol arkadaşım. İşime yaradı. Tam istediğim gibi :)
  • Ben Shutdown Timer kullanıyordum ama bu daha iyiymiş

• Peki her bilgisayar açıldığında 10 dk gibi bir sürede kapanmasını sağlayan bir program var mı?
  •  Bilgisayarı otomatik kapatma programı!

Arkadaşlar şimdiye kadar birsürü otomatik pc kapama programı denedim ve hepsinin bitakım eksikleri vardı.Bu programla tanışınca ve hiçbir eksik yönü olmadığını görünce sizlerle paylaşmak istedim.Boyutu sadece 600 kb.kurulum gerektirmiyor ve oldukçada marifetli ve tamamen türk yapımı.İstediğiniz bir saati yazıyorsunuz bilgisayar kapanıyor yada istediğiniz bir süreyi yazıyorsunuz (örn:1 saat 55 dakika) ve o süreden geri sayım yapıp bilgisayarınızı kapatıyor.Hepinize iyi kullanımlar

quote:

Orijinalden alıntı: nibur_n

Peki her bilgisayar açıldığında 10 dk gibi bir sürede kapanmasını sağlayan bir program var mı?

öyle bi program yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 23 Şubat 2010; 17:17:08 >

• peki senin programın geri sayım yapıyor ya, bilgisayarı kapatıp açınca hep onaylaman mı gerekiyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bilgisayarı her açtığımda otomatik olarak kendisini çalıştıran bir bilgisayarı kapatma programı var mı? Swicth off'u malesef her açtığımda yeniden kurmam gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nibur_n

peki senin programın geri sayım yapıyor ya, bilgisayarı kapatıp açınca hep onaylaman mı gerekiyor?

malesef..

her zaman programı çalıştırıp kurmanız gerekir.bu her programda böyle..
  • Chrono Shutdown
    dediklerini yapar başlangıçta çalışmaya ayarlarsın hep ayarladığın süre sonunda kapanır pc
    ayarlarını böyle yapman gerekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DLI -- 24 Şubat 2010; 19:18:14 >
  • Kapansusam kullanıyorum ben de..Gayet iyi çalışıyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.