Şimdi Ara

VPN Uygulamaları - Otomatik Kapanıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
19.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 4 Haziran 2018; 0:26:5 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

VPN Uygulamaları Kendiliğinden Kapanıyor: Olası Sebepler ve Çözümler

VPN uygulamalarının kendiliğinden kapanması, kullanıcılar için sinir bozucu bir sorun olabilir. Bu sorun çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir ve çözmek için uygulayabileceğiniz birkaç adım vardır.

VPN Kendi Kendine Kapanıyor Olası Nedenleri:

• Güç Tasarrufu Ayarları: Bazı güç tasarrufu ayarları, arka planda çalışan uygulamaları kapatabilir, bu da VPN uygulamanızın kapanmasına neden olabilir.
    • Pil Optimizasyonu: Bazı cihazlar, pil ömrünü korumak için arka planda çalışan uygulamaları optimize eder, bu da VPN uygulamanızın kapanmasına neden olabilir.
    • Uygunsuz Uygulama Ayarları: VPN uygulamanızın ayarları, bağlantı koptuğunda uygulamanın kapanmasına neden olacak şekilde yapılandırılmış olabilir.
    • Yetersiz RAM Belleği: Cihazınızda yetersiz RAM bellek olması, VPN uygulamanızın işletim sistemi tarafından kapatılmasına neden olabilir.
    • Sistem Çatışmaları: Diğer uygulamalar veya sistem yazılımıyla çakışmalar, VPN uygulamanızın kapanmasına neden olabilir.

VPN Kapanma Sorununu Çözme Adımları:

• Güç Tasarrufu ve Pil Optimizasyonu Ayarlarını Kontrol Edin: Güç tasarrufu ayarlarını devre dışı bırakın veya VPN uygulamanız için bir istisna ekleyin.
    • VPN Uygulaması Ayarlarını Gözden Geçirin: VPN uygulamanızın ayarlarını kontrol edin ve bağlantı kopması durumunda uygulamanın kapanmasını önlemek için gerekli değişiklikleri yapın.
    • RAM Belleğini Temizleyin: Arka planda çalışan diğer uygulamaları kapatarak veya cihazınızı yeniden başlatarak RAM belleğinizi temizleyin.
    • Sistem Çatışmalarını Kontrol Edin: Cihazınızla uyumsuz olan diğer uygulamaları veya yazılımları kaldırın.
    • VPN Uygulamasını Yeniden Yükleyin: VPN uygulamasını kaldırın ve en son sürümünü yeniden yükleyin.

Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, VPN uygulamanızın destek ekibiyle iletişime geçmeniz veya cihazınızın üreticisine başvurmanız gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Super vpn i dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Engellyeyen uygulama mı var acaba greenify tarzı
    Program arka planda calısıyor değilmi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: youssouf1995

Engellyeyen uygulama mı var acaba greenify tarzı
    Program arka planda calısıyor değilmi

Evet arkada çalışıyor ama bildirim çubuğunda VPN'in açık olduğunu bildiren simge oluyor ya anahtar şeklinde -sizin telefonunuzda farklı olabilir- o kayboluyor, programa dönüp tekrar açmak durumunda kalıyordum. Dediğiniz gibi greenify yüklü. Birşeyleri engelliyor olabilir. Onu kaldırıp veya devre dışı bırakıp denerim. Aklıma gelmemişti teşekkürler. :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rica ederim iyi forumlar

• Merhabalar hocam. Bende aynı sorun var. Cm13 rom kullanıyorum ve hangi uygulamayı denersem deneyim 1 dk sonra kendini kapatıyor sanki ben kapatmışım gibi kapanıyor. Acaba siz çözdünüzmü sorunuzu cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler.

• Far2Cry kullanıcısına yanıt
    Opera MAX kullanıyor musunuz hocam? Bende ondan kaynaklanıyormuş. Uygulamayı durmaya zorlayınca VPN programları normal çalışıyor.

Eğer Opera MAX kullanmıyorsanız başka bir uygulama neden oluyordur. İsterseniz Greenify ile yüklediğiniz uygulamaları durdurup öyle VPN'i açmayı deneyin bir de.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet hocam kullanıyorum ama vpn kullanacağım zaman onu kapatıyordum uygulamayı tamamen mi durdurmam gerekiyor acaba? Çok teşekkürler hocam hemen deneyip sonucu size yazarım

EDİT: Allah sizden razı olsun olsun şuan yaklaşık 10 dk dır kullanıyorum ve hala kendini kapatmadı. 1 senedir forumlarda araştırıyordum sorunu çözememiştim son çare size sorayım dedim yoksa romu değiştirecektim çok teşekkürler tekrar hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Far2Cry -- 25 Eylül 2016; 18:00:09 >
  • Far2Cry kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Ben de çok uğraşmıştım.

Güle güle kullanın.

• Hocam merhaba. Dediklerinize misafir oldum okudum denedim ancak yinede önerdiğiniz programda opera max i bulamadim sildim uygulamayi. Uygulamalardan kapatmayi deniyorum telefon kapatmiyor. 5.1 surum var android telefon meizu m2 note surumu guncellemeden once catir catir giriyordum su 2 haftadir giremiyorum 2 dk da bir kapaniyor buna baska bir cozum nasil bulurum deli oldum. Saolun

• benblmezobilir1 kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Opera MAX yoksa başka bir uygulama VPN programı ile çakışıyordur hocam. Şöyle yapın isterseniz. Önce greenify'ı kurun. Sonra önce şüphelendiğiniz uygulamaları uyutma listesine alıp uyutun. VPN'i çalıştırıp kendiliğinden kapanıyor mu kontrol edin. Kapanıyorsa greenify'da VPN hariç yüklediğiniz tüm uygulamaları uyutma listesine alıp sonra uyutun. Bir de öyle açıp deneyin VPN'i.

Uygulamalardan biri illaki çakışıyordur.

Bu arada greenify'ı kullanamadıysanız yardım edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 10 Ekim 2016; 10:38:02 >
  • Hocam Allah razı olsun ogün sizin yazdiklarinizi kurcalaya kurcalaya deneye itişe kalkisa derken opera max i çalisan uygulamalarda buldum. Mevcut ve kendi hafizasinda rootlu olmadigi icin gorememistim. Durdur dedim baktim ortadan kayboldu girdim vpn ye baktim 10 15 dakika atmadi nasil minnettar oldum anlatamam. Elinize kolunuza saglik ve ârtik bi saat bile gecse atmiyor. Bizim arkadaş root atip opera max i sistem dosyasi arasindan kaldiririz bidaha sorun olmaz dedi çin mali telefonlardan iyi derece anladigi icin simdiki sorum şu , sistemin içinden opera max i kaldirsak kronikleşecek bir sorun yaratirmi acaba ? Ben yeniden uygulamayi acamiyorum cunku sistem dosyasi oldugu icin telefonu kapatip acinca aciliyor opera. Ve opera max kapaliyken internete telefon daha yavaş giriyor sanki bana mi oyle geldi yoksa anlayamadim gitti.

• benblmezobilir1 kullanıcısına yanıt
    Opera MAX'i telefondan kaldırınca sorun yaratmaması gerekir. Sadece interneti kullanırken tasarruf yapmaya yarıyor çünkü. Size telefonda yüklü olarak gelmiş demek ki. Ayarlar - Uygulamalarda Opera MAX için devre dışı bırakma seçeneği varsa devre dışı bırakabilirsiniz. Bir daha çalışmaz. Veya arkadaşınızın dediği gibi telefonu root'layıp uygulamayı kaldırabilirsiniz.

• Aynen en guzeli oyle yapayim pek bi tasarrufa yaradigi yok genelde vifiden giriyorum zaten telefondaki internetten pek işim olmuyor. Dediginiz gibi uygulamalarda oyle bi ozellik yok sadece anlik durduruyorum kapatip acinca yeniden basliyor sistemden girince durdur desem dahi durmuyor zaten. Bunlardaki işletim sistemi Global oldugu icin hepsinde opera yuklu cikiyor fabrikadan. Olmadi rotlayip iptal ediyim gitsin :) cok tesekkur ederim saygilar

• beyler samsung a7 kullanıcısıyım telefonumu internettten aldım fark eedermı bılmıyorum ama programı acıyorum arka planda kalsa da kalmasada program 10 dk sonra gidiyor devre dısı kalıyor bunu nasıl cozebilirm watsaps dan gelen mesajları watsapp a gırınce geliyor başka turlu gelmıyor yardım.
  • MERHABA BEN PSİPHON PRO UYGULAMASI VAR ONA BAĞLANIP CLASH OF CLANSA GİRİYORUM 1 DK SONRA ATIYOR NEDEN ACABA YARDIMCI OLUN LÜTFEN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.