Şimdi Ara

Offline Olarak Otomatik Driver Yükleme Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
49.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben bilgisayar teknisyeniyim. Dükkana gelen format işlerinden sonra işimi kolaylaştırıp hızlandırmak istiyorum. internet bağlantısı gerektirmeden tüm sürücüleri algılayıp kuracak bir program arıyorum. Önemli olan kısmı internetten indirmeyecek sürücüleri. Binlerce sürücü programın içerisinde yer alacak. İnternet bağlantısı olmadan sürücüleri algılayıp internet olmadan o sürücüleri kurabilecek bir program arıyorum. Ve programın içerisindeki sürücü tabanı şöyle 4-5 GB olmalı

• Yapay Zekanın Yanıtı

Offline Otomatik Sürücü Yükleme Programı: İnternetsiz Sürücüleri Yükle

Modern dijital cihazlar, düzgün çalışmak için sürücülere ihtiyaç duyar. Ancak internet bağlantısı olmadığında sürücüleri yüklemek zor olabilir. Bu gibi durumlarda, internetsiz sürücü yükleme programları devreye girer. Bu programlar, çevrimdışıyken bile sürücüleri hızlı ve kolay bir şekilde yüklemenize olanak tanır.

Offline Sürücü Yükleme Nasıl Çalışır?

İnternetsiz sürücü yükleme programları, üreticiler tarafından sağlanan sürücü veritabanlarına erişir. İhtiyacınız olan sürücüleri seçebilir ve program, onları offline driver yükleme işlemini gerçekleştirerek bilgisayarınıza yükleyecektir.

İnternet Olmadan Sürücü Yüklemenin Faydaları

• Yeni donanım bileşenlerini internet bağlantısı olmadan yükleyebilirsin.
    • Bilgisayarın eski sürücülerini güncelleyebilir ve performansı iyileştirebilirsin.
    • Donanım sorunlarını gidermek için eksik veya bozuk sürücüleri internet olmadan driver yükleme ile değiştirebilirsin.

En İyi Offline Sürücü Yükleme Programı Hangisidir?

Piyasada çeşitli offline driver programı seçenekleri mevcuttur. En iyi seçenek ihtiyaçlarınıza bağlıdır. İşte popüler seçeneklerden birkaçı:

• Driver Booster Offline
    • Snappy Driver Installer
    • DriverPack Solution
    • DriverMax Offline
    • WinUtilities Driver Updater

Offline Otomatik Sürücü Yükleme Programı Kullanma Adımları

1. İstediğiniz çevrimdışı driver programı indirin ve yükleyin.
    2. Programı çalıştırın ve ihtiyaç duyduğunuz sürücüleri seçin.
    3. "Yükle" düğmesine tıklayın ve program sürücüleri bilgisayarınıza yükleyecektir.
    4. Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve sürücülerin düzgün çalıştığını kontrol edin.

Önemli Not: Offline sürücü yükleme programları, cihazınız için en son sürücüleri sağlamayabilir. Bu nedenle, düzenli olarak üretici web sitesini ziyaret ederek en son sürücüleri kontrol etmeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kumandan

http://drp.su/

bu program tarafımda format atılan bir çok bilgisayarda denenmiştir çok güzel iş çıkartıyor zamandan büyük tasarruf sadece tıklayıp bekliyorsunuz her şeyi kendisi hallediyor
    yalnız yüklerken ayarlarını gelişmiş yapıp açılış sayfası ve arama motoru kısmını devre dışı bırakın yoksa değiştiriyor izin vermezseniz bir şey yapmıyor
  • benimde bir sorum olacak dps çevrimdısı indiremiyorum yardım edermisiniz dusuk mb şey iniyor oda açılmıyor nereden yapmam lazım ve nasıl yapmam lazım teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: LTycon

benimde bir sorum olacak dps çevrimdısı indiremiyorum yardım edermisiniz dusuk mb şey iniyor oda açılmıyor nereden yapmam lazım ve nasıl yapmam lazım teşekkürler

büyük ihtimalle torrnet dosyasını indiriyorsunuz o bir torrent programı olmadan işe yaramaz u torrent gibi bir torrent programı indirip onla indirin ama eğer veritabanı dahil olmayan sürücüleri internetten indiren sürümden bahsediyorsanız ne gibi bir hata veriyor söylemeniz lazım .
  • kara duman kullanıcısına yanıt
    evet hocam torrent büyük ihtimal çünkü küçük bir dosya iniyor ve web'de ara ve baska programlarla aç gibi seçenekler sunuluyor u torrenti denicem teşekkürler ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.