Şimdi Ara

Linux paketleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim bir çok konuda bilgi almak istiyorum sizden ilk başta linux tabikide burdada gördüm başka bir kaç sitede de ubuntu ve mint konusunda bir kararsızlık görüyorum bu yüzden bir kez daha konuyu gündeme getirmek istedim. Ben kendi başıma bir kaç program yazmak istiyorum şuanda C,C++ dillerini öğreniyorum. Ayrıca yanındanda phyton ve bir programlama dili daha öğreneceğim. Kısacası program yazmak için kullanacagım . Sadece bunun için yeni bir laptop aldım . geleyim diğer soruma hacking interface(hamza elbahadır) , bilişimin karanlık yüzü(kamil burlu) , linux sistem ve ağ yönetimi(alper özdilen) gibi kitaplar aldım okumaktayım fakat sizinde önerdiğiniz kitap varsa veya detaylı bilgi içeren linkleri yollayabilirsiniz . linux a çok fazla ilgim var kodlamaları şifrelemeyi öğrenmek istiyorum veya bir web sitesinin çıklarını bulmak ama zarar amaçlı değil bu tür işlere aşırı merakım vardır zaten hedefim bilişim sistemleri okumak aldıgım bilgisayarın özellikleri amd a8/amd radeon r5 graphics 2,00 GHz 4 gb ram 500gb hd x64 //// ÇOK FAZLA KONUŞTUM GALİBA KUSURUMA BAKMAYIN BÜTÜN DERDİMİ ANLATMAK İSTEDİM Kİ İÇİMDEKİLERİ BİLEMEZSİNİZ

• Bilgi istiyorsun galiba hocam? Tavsiye veremem programlamayla işim olmadı hiç. Bence mint, ubuntu , vs birkaç dağıtımı indir usb belleğe kur. PCyi usb ile boot ederek live olarak kendin dene, kullan, test et. Dağıtımların software centerlarına bak. Orada programlamayla ilgili programlar var. İstersen indirip onlara da bakabilirsin. İşletim sistemini live olarak kullandığın için bir sorun olmaz istediğin gibi kurcala. Ben arada supertuxkart indirip oynuyorum. Çok zevkli

Ben Mint'i ubuntu'dan daha kararlı, daha oturmuş bir sistem olarak buldum. Hala dağıtım indirip live olarak deniyorum şimdilik hangisini kuracağıma karar veremedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows vs ubuntu
    4 yıl önce açıldı
    Kali linux vs Ubuntu ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.