Tüm linux dağıtımları incelemelerim bir kısmını önceden de paylaştım bir çoğunu da hiç paylaşmadım tek tek paylaşıp spam yapmamak için topluca veriyorum :D
Beğenmenize çok sevindim :) ilgiiniz için ben teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: InspectorGadget03
Elinize sağlık hocam.
Sağolun :) İşinize yaradı ise ne mutlu bana.
Mesela ben Linux'ta yeniyim hocam. Dağıtımı değiştirmek istediğimde bu mesajınızı inceleyebilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: InspectorGadget03
Mesela ben Linux'ta yeniyim hocam. Dağıtımı değiştirmek istediğimde bu mesajınızı inceleyebilirim.
Her geçen gün de incelediğim dağıtım sayısını artırmaya çalışıyorum. Eğer beğendiğiniz merak ettiğiniz olursa onu da yazın listeme ekler en kısa sürede incelerim. Tabii bir yandan günlük yaşam, bir yandan okul bir yandan da tek başına o kadar incelem çok hızlı gelmiyor :) Ama genelde yeni bulduğum dağıtımları 1 aya incelemeye çalışıyorum :)
Çok güzel olmuş.
Deepin i de kesinlikle öneririm.
Deepin os incelemeleri var zaten :) liste biraz uzun olduğu için arada belli olmuyorlar 2 3 tane sürümünün incelemesi var :)
Linuxde borsa yazılımı var mı.?Ben borfini kullanıyorum.Windows tabanlı.
Açıkçası borsa ile ilgilenmedigimden dolayı bilmiyorum. Şimdi siz diyince araştırdım bir kaç uygulama buldum ama ne kdat guvenilirlerdir bilmiyorum. Bu nedenle yanlış bilgi vermek istemem.