Şimdi Ara

Linux system requirements

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Tamamen linuxa alışmak, kurcalamak, program yazmak, microcontroller programlamak vs gibi basit işlemler için bir grafik destekli linux sistemi kurmak istiyorum. İşimi görecek eski bir dağıtım da olabilir. Böyle bir sistem için ikinci el bir masaüstü pc almak istiyorum olabilecek en düşük fiyatlarla.(aklımdan geçen fiyat 150 ytl civarı =))) Acaba nasıl bir sistem alabilirim hangi dağıtımı kurabilirim, bu gibi konularda fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: rakshasa

Selamlar,
    Tamamen linuxa alışmak, kurcalamak, program yazmak, microcontroller programlamak vs gibi basit işlemler için bir grafik destekli linux sistemi kurmak istiyorum. İşimi görecek eski bir dağıtım da olabilir. Böyle bir sistem için ikinci el bir masaüstü pc almak istiyorum olabilecek en düşük fiyatlarla.(aklımdan geçen fiyat 150 ytl civarı =))) Acaba nasıl bir sistem alabilirim hangi dağıtımı kurabilirim, bu gibi konularda fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

VectorLinux veya Zenwalk Linux işinize yarayacaktır.

Tabi grafik arayüzü olarak XFCE veya IceWM kurulmuş bir Debian da işinizi fazlasıyla görür.
  • Debian eski bir bilgisayarda verimli çalışamaz diye düşünüyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tekno_lojik

Debian eski bir bilgisayarda verimli çalışamaz diye düşünüyorum...

486'da bile deli gibi çalışır.
  • Mesela şöyle bir alet iş görür mü dersiniz? Ram i yükseltilebilir gerçi:

http://urun.gittigidiyor.com/IBM-300GL-CELERON-BILGISAYAR_W0QQidZZ7339206
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logic System Design
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.