Bildirim
Linux'ta oyun oynamak artık çok kolay! (Proton) (4. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
FlightlessMangoyoutube
Overwatch Benchmark - DXVK vs Windowshttps://www.youtube.com/watch?v=kMEHaSVrk1I&feature=youtu.be
Şunu da ben atayım madem
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
projede emegi gecen herkesin ellerine saglik. windows kullanirken bilgisayar kullanmaktan keyif almiyordum hic. linux'ta istedigim gibi ozellestirebiliyorum gorunumu. daha da onemlisi bariz hiz farkinin olmasi. tek eksik oyunlardi o da halloldu sayilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloodyMonday -- 3 Ocak 2020; 15:12:16 > -
-
İyi bi pc olsada denesem keşke....
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
YouTube'a ara vermiştim arkadaşlar konudaki video da bu yüzden kalkmıştı, şimdi yenisini ekleyerek konuyu müsadenizle hortlatıyorum :) -
En fazla 2 yıla linuxta oyun problemi tarih olacak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet online oyunların anti cheat sistemlerini de çözebilirlerse baya bir rahatlayacak, zaten microsoft dahi linux'a önem vermeye başladı, kullanımı desen baya rahat.quote:
Orijinalden alıntı: ddsmurat
En fazla 2 yıla linuxta oyun problemi tarih olacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X