Bildirim
Linux'ta program dosyalarının yerini değiştirme
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Farklı bölüme program kurmayı hiç bilmiyorum. Gelecek cevapları merakla bekliyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben de aynı şekilde hocam. Windows'ta program kurulurken konum seçebiliyorduk. Linux'ta bu özelliği bulamadım. İlla ki vardır.
Bilmem, tez zamanda cevap gelir inşallah.
Linux'ta bunu yapamazsınız. Yapsanız bile programlarını çalışmayacaktır. Bunun yerine yedek alıp disklerini büyütün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gen2 -- 15 Kasım 2020; 14:19:57 > -
Hometec kullanıyorum hocam dahili hafızası büyütülmüyor 32 GB, sadece SD kart takabiliyoruz. Diski büyütemiyorum yani.
-
32GB yeterli olacaktır.
-
SD karta kurulan programlar genelde yavaş veya aksayarak çalışır. Sisteme kurulum gerektirmeyen programlarınızı SD kartta depolayarak idare edebilirsiniz.
-
Aşağıda bir yöntemden bahsedilmiş.
https://askubuntu.com/questions/313592/how-to-install-applications-to-a-separate-hdd
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X