Şimdi Ara

Linux te driver nasıl yüklenir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Obirisi Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
12.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar linuxe driverları nasıl yükliycez araştırdım ama bulamadım

http://dosyam.net/?id=lsz333

driverlar bu dosyada suse debian için drıverlar var nasıl yapcaz bu işi

• Bilen birileri yokmu arkadaşlar hadi ya
  • Onları indirip içine bakmamız lazım. Bunun yerine siz niye açıklamıyorsunuz? İçinde ne sürücüsü olduğunu, ne yapmak istediğinizi bir anlatsanız?

Ayrıca bir soruyu sorup 2 saat içerisinde de cevap beklemek nasıl bir mantık? Bilen olabilir, bilmeyen olabilir, cevap vermek istemeyen olabilir. Hem siz Google'da bir araştırma yaptınız mı bunları nasıl kuracağınızla ilgili?
  • Evet google da yapmadığım araştırma kalmadı

Bu driver install ile alakalı işe yarar hiç bir veri yok

ayrıca acele etmemin sebebi Kartı yeni aldım aldığım yer eğer olmazsa akşama kadar getirin değişelim dediler bende acele ettim

dosyanın içinde .ko ve .bin uzantılı dosyalar var .

ayrıca zaten bu önemli değil birisi linuxte her hangi bir driverı nasıl kurduğunu anlatsaydı yeterdi

Teşekkür ederim
  • Herne kadar işine yarayabilecek bir çözüm olamayabilecek olsa da ( bu saatte ancak bu kadar cümle oluyor kusura bakma ), hatta işletim sisteminin çökmesine neden olabilecek olsa da, kurulum yolu olarak şunu deneyebilirsin.

- konsol penceresi aç
    - chmod +x bilmemne.bin
    - sh bilmemne.bin

komutlarını uygula.
    İşlem kötü netice ile sonuçlanırsa sorumluluk sana aittir. Ona göre.
  • Yaw birader Google'da o kadar arama yapacağına, gözünün önündeki dosyaları incelesene! Sıkıştırılmış dosyanın içerisinde çeşitli dağıtımlar için driverlar ve bunların nasıl kurulacağı, konfigüre edileceği vb. bilgileri içeren README (Beni oku) dosyaları mevcut. Bi zahmet okuyuver. İngilizcem yok diyosan da sana tavsiyem Linux'a pek bulaşma!..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.