Şimdi Ara

Lionel Messi, 11 yıl sonra en iyiler arasında YOK!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Lionel Messi, 11 yıl sonra en iyiler arasında YOK!

Barcelona'nın yıldızı Linoel Messi, 2006 yılından bu yana ilk kez FIFA Dünyada Yılın Futbolcusu Ödülü'nde son 3 aday arasında yer almadı. Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma'nın 2018 Dünya Kupası'nda İran'a attığı gol de FIFA Puskas Yılın En iyi Golü ödülüne aday gösterdi

FIFA tarafından belirlenen yılın en iyi futbolcuları adayları arasında Real Madrid'den Luka Modric, Juventus'tan Cristiano Ronaldo ve Liverpool'dan Muhammed Salah son üçe kaldı.

FIFA tarafından yapılan açıklamada, yılın en iyi futbolcusu, teknik direktörü, kalecisi ve golü kategorilerinde finale kalan son 3 aday ile yılın en iyi golüne verilen FIFA Puskas Ödülü'nün 10 adayı yayımlandı.

En iyi erkek futbolcular kategorisinde Real Madrid'in Hırvat yıldızı Luka Modric, Juventus'a transfer olan Portekizli Cristiano Ronaldo ve Liverpool'dan Muhammed Salah finale kaldı.

En iyi erkek teknik direktörler arasında ise UEFA Şampiyonlar Ligi'ni üst üste üç kez kazanan ve Real Madrid'den ayrılan Zinedine Zidane, Fransa Milli Takımı ile 2018 FIFA Dünya Kupası'nı kazanan Didier Deschamps ile Dünya Kupası'nda final oynayan Hırvatistan Milli Takımı'nın teknik direktörü Zlatko Dalic aday gösterildi.

Yılın en iyi kalecileri arasında Fransa Milli Takımı ve Tottenham'ın file bekçisi Hugo Lloris, Leicester Cityli Kasper Schmeichel ve Real Madrid'den Belçikalı Thibaut Courtois finalde yarışmaya hak kazandı.

Kadınlarda en iyi futbolcu adayları Norveçli Ada Hegerberg, Alman Dzsenifer Maroszan ve Brezilyalı Marta oldu.

Yılın en iyi golüne verilen FIFA Puskas Ödülü için ise Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Quaresma'nın yanı sıra Muhammed Salah, Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Benjamin Pavard, Lionel Messi, Riley McGree, Giorgian de Arrascaeta, Denis Cheryshev ve Lazaros Christodoulopoulos yarışacak.

Kategorilerinde zirveye çıkacak isimler, İngiltere'nin başkenti Londra'da 24 Eylül'de yapılacak tören ile belli olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 4 Eylül 2018; 1:35:41 >

• https://forum.donanimhaber.com/messsi-ben-tanriyim-dedi--125764389#125764389

artık çöküş başladı

komiksin fazla dönme

Bu arada Salah'ın olmasının mantıklı açıklaması yok

Performansa göreyse neden Messi yok ( avrupanın gol kralı, ligde bütün istatistikler de 1. sırada )

Kupaya göre ise neden Varane, Mbappe ya da Griezman yok?
    Griezman DK,Uefa ve Süper kupa aldı
    Mbappe yerel kupaların hepsini kazandı ve DK aldı
    Varane CL ve DK aldı.

• Adam dünyanın en iyisi ama penaltıyla kaleci hatasıyla attığı gollerle birileri son 3 e kalırken o kalamıyor ne yazık ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/messsi-ben-tanriyim-dedi--125764389#125764389

artık çöküş başladı

komiksin fazla dönme

Bu arada Salah'ın olmasının mantıklı açıklaması yok

Performansa göreyse neden Messi yok ( avrupanın gol kralı, ligde bütün istatistikler de 1. sırada )

Kupaya göre ise neden Varane, Mbappe ya da Griezman yok?
    Griezman DK,Uefa ve Süper kupa aldı
    Mbappe yerel kupaların hepsini kazandı ve DK aldı
    Varane CL ve DK aldı.

• Kupayı kaldırmana bakmıyorlar. Kupalarda nasıl performans gösterdin ? Ligde nasıl performans gösterdin ? Kaç gol attın ? Kaç asist yaptın ? buna bakılıyor.

Genel tüm sezon değerlendirmeye alınıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FAA9DFD80 -- 3 Eylül 2018; 22:34:8 >
  • RRRR
  • yüce konsey toplansın, bu duruma açıklama yapsın

• messi la ligada istatistik kasmak disinda ne yapti gecen sene?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SON 5-10 YILIN EN İYİ OYUNLARI
    7 yıl önce açıldı
    EURO 2016 en iyi 3. olma durumu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • La liga gol + asist krali vay be boyle cokuse can kurban

• adam kendi elinden geleni yapmis yani, takim arkadaslari ona ayak uydursa kupa alirdi her turlu.

• https://twitter.com/barcacentre/status/1036668169392455680

Messi: “Without Cristiano, Madrid’s chance to win the Champions League has decreased.”

Bakın desteklediğiniz futbolcu ne demiş Ronaldo haterı gereksizler.
  • CR7 tarihin en iyisidir GOAT seviyesine ulaşmıştır.
  • Todo, beni blokla, bende bloklusun.benimle muhattap olma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51A1FC2AA -- 4 Eylül 2018; 1:53:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aradesh

La liga gol + asist krali vay be boyle cokuse can kurban
    mullerde alman ligi asist krali, sahada yuruyor adam sl maclarinda.messi roma maclarinda ne top oynadi?

muller real macinda yurudu, messi roma macinda.

ikisininde eski hizi ve kuvveti yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Todo Al Blancos

yüce konsey toplansın, bu duruma açıklama yapsın

Yapacak bir sey yok. Calissin seneye girer artik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-51A1FC2AA

Todo, beni blokla, bende bloklusun.benimle muhattap olma.
    Çıkarıp vurmuş masaya TsubasaMessi. Dolasa daha az acıtırdı.

Hey maşallah sanki Donatello.
  • Messi asist yapıyor oyın kuruyor len.

Modric yazılıp Messi yazılmıyorsa demek ki oyunu da doğru kuramamış.

• sen olmazsan benim icin forumun anlami kalmaz ki

• Real Madrid kullanıcısına yanıt
    neden gaz veriyorsun ben bu adam icin zamaninda hayran sayfasi actim, emek verdim.ben tsudan vazgecmem aramiza girme

https://forum.donanimhaber.com/tsubasa-messi-hayranlari-dernegi-ssler-eklendi--130483256

• Modric de iyice abartılmaya başlandı. Dünya kupasında attığı penaltılari herkes unutmuş galiba. Takımının elenmesine yol açıyordu. Aynı şekilde Ronaldo da. Salah desen Cl dışında bir şey yapmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.