Şimdi Ara

Lionsfall - Argent Dawn Alliance (Roleplay, Casual PvP, PvE) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Up, Nighthold gelmeden Legion expansionının ilk guild raidini de yaptık Hala raider veya casual üye alımına açığız.

Lionsfall - Argent Dawn Alliance (Roleplay, Casual PvP, PvE)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erodion -- 13 Ocak 2017; 22:39:33 >
  • Konunun 2. sayfasının açılmaması sebebiyle bir daha uplıyorum, garip bir şeyler oluyor foruma
  • Merhaba hocam bende Argent Dawn realmindeyim KaSSaP#2461 110 level ench şamanım var ama oyunu çok bilerek oynamadım şimdiye kadar ama aranıza katılmak isterim hocam :D serverda daha Türk e rastlamadığım dan transfer yapacaktım sizi gördüm çok mutlu oldum gelmeyi sizin guildinize çok isterim :)
  • Up, Casual ve guild run raidler için semi-hardcore oyuncu alımımız devam etmektedir
  • Up, Casual/Semi-hardcore üye alımı devam ediyor.
  • Up, üye alımlarımız devam ediyor. Nighthold a geç kalmış olsak da ToS için hazır olmak istiyoruz
  • Up, artık haftalık belirli saatlerde raid yapmasak da aktif pug ile pve yapan bir grubumuz var, Argent Dawn da olup da guild arayanlar iletişime geçebilir. Eradia#2414
  • Up, üye alımlarımız devam etmekte, yarı pug Antorus runları ve M+ etkinliklerimiz devam ediyor.
  • Guild üye alımlarına kapanmıştır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.