Bildirim
Lionsfall - Argent Dawn Alliance (Roleplay, Casual PvP, PvE) (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Konunun 2. sayfasının açılmaması sebebiyle bir daha uplıyorum, garip bir şeyler oluyor foruma -
Merhaba hocam bende Argent Dawn realmindeyim KaSSaP#2461 110 level ench şamanım var ama oyunu çok bilerek oynamadım şimdiye kadar ama aranıza katılmak isterim hocam :D serverda daha Türk e rastlamadığım dan transfer yapacaktım sizi gördüm çok mutlu oldum gelmeyi sizin guildinize çok isterim :) -
Up, Casual ve guild run raidler için semi-hardcore oyuncu alımımız devam etmektedir -
Up, Casual/Semi-hardcore üye alımı devam ediyor. -
Up, üye alımlarımız devam ediyor. Nighthold a geç kalmış olsak da ToS için hazır olmak istiyoruz -
Up, artık haftalık belirli saatlerde raid yapmasak da aktif pug ile pve yapan bir grubumuz var, Argent Dawn da olup da guild arayanlar iletişime geçebilir. Eradia#2414 -
Up, üye alımlarımız devam etmekte, yarı pug Antorus runları ve M+ etkinliklerimiz devam ediyor. -
Guild üye alımlarına kapanmıştır.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X