Şimdi Ara

Lionsfall - Argent Dawn Alliance (Roleplay, Casual PvP, PvE)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pechvarry -- 30 Aralık 2017; 22:49:10 >

• Resimlerinizi DH'ye upload etmenizde fayda var. Tagler hakaret içeriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ledox

Resimlerinizi DH'ye upload etmenizde fayda var. Tagler hakaret içeriyor.

@Ledox
    Uyarı için teşekkürler Kendini bilmezin biri konuyu "trollemeye" çalışmış kendince. En kısa zamanda resimleri DH'e upload ederiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ledox

Resimlerinizi DH'ye upload etmenizde fayda var. Tagler hakaret içeriyor.

Uyarı için teşekkür ederim.
  • Rica ederim kolay gelsin. RP nizde iyi eğlenceler dilerim.
  • Küçük bir not düşelim; guilde gelmek için rp yapma şartı aranmıyor. Tamamen sosyal amaçlı olarak da gelebilirsiniz :)
    Biz zaten çeşitli beyin yıkamalarla sizi de birer roleplayci yapıyoruz.
    Ayrıca legion expansionı gelmeden heroic archi keseyim diyenleri de bekleriz.
  • zamanında Sinners of Ravenholdt guildindeydim. Vakti olan varsa keyifli oluyor tavsiye ederim.
  • Up,

13 ağustos günü birkaç yeni arkadaşımızla güzel bir Roleplay eventi gerçekleştirdik. Eventin özetini tam veremiyorum çünkü arka plandaki hikaye için ayrı bir başlık açmayı veya bu başlık altına uzun uzun yazmayı düşünüyoruz. Legion için güzel planlarımızın olduğunu söyleyebilirim şu an için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erodion -- 15 Ağustos 2016; 3:48:09 >
  • gelirim belki 31 ağustostan sonra, yüksek lisans mülakatı var o geçsin önce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: khalef

gelirim belki 31 ağustostan sonra, yüksek lisans mülakatı var o geçsin önce

Bekleriz Mülakatında başarılar
  • Erodion kullanıcısına yanıt
    eyvallah, holy lightlarınızı esirgemeyin

• dh karakterimle gelmek istiyorum, btag ekledim. Olumlu olumsuz geri dönüş beklemedeyim.
  • Up, üye alımları devam ediyor ve Legion'a yaklaşık 1 hafta kaldı :)

• Up, Legion geleli birkaç gün oluyor ve üye alımlarına devam ediyoruz. Özellikle tank ve healer arkadaşları 20 Eylül'de raidin açılışına kadar Mythic Dungeon'lar yoluyla gear toplamak için aramıza bekliyoruz.
  • Yeniden Up, maalesef henüz full guild run yapacak kişi sayısına ulaşamadık ama guilddeki PvE oyuncularının çoğu PUG yoluyla EN Heroiclere başladı. Eğer yeterli sayıda oyuncu olursa full guild run progresse başlayacağız. Bu arada casual oyuncu alımlarımız da her zamanki gibi devam etmekte, raidden bahsediyorum diye yanlış anlaşılma olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erodion -- 13 Ekim 2016; 15:18:19 >
  • Up, guild run raidler için yeterli sayıya ulaşmamıza çok az kaldı. RP-PvE ve az da olsa PvP yapmaya her zamanki gibi devam ediyoruz. Sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız
  • Kaliteli bir yerdir, ben başka nedenlerden dolayı başka yerdeyim (server).
    Eğer burada oynuyorsanız tavsiye ederim.
  • Guildimiz halen aktif durumdadır arkadaşlar. Bizimle birlikte bu samimi, ciddiyetsiz ve laubali ortamda mythic+, raid yapacak kişi arayışlarımız sürmektedir. İyi oyunlar dilerim :)
  • Champer of aspect te oynuyan arkadaş varmıdır? bir de server değişimi hakkında bu olaylar gold la da olacak diye bir yazı okudum. nedir doğruluğu
  • Hinzo H kullanıcısına yanıt
    PTR notların da var, bununla ilgili konu açmıştım. Oyun içerisindeki gold'u battlen.net balance olarak kullanabileceğiz, bir nevi transfer. Onunla da HS kart pack, wow karakter transfer, hots skinn gibi çok farklı amaçlarla kullanaileceğiz. 1 aya kalmaz geliyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.